Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:16874297 kpl

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

28.3.2020 15:33Bruks 806.2 autohakkuri - Korkeaa tuottavuutta matalin käyttökustannuksinLue lisää »28.3.2020 9:11Puupellettien tuotanto väheni ja tuonti lisääntyi vuonna 2019Lue lisää »28.3.2020 8:11Kuorma-autoilla kuljetettu tavaramäärä kasvoi vuoden 2019 viimeisellä neljännekselläLue lisää »

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

28.3.2020 15:33Bruks 806.2 autohakkuri - Korkeaa tuottavuutta matalin käyttökustannuksinLue lisää »28.3.2020 9:11Puupellettien tuotanto väheni ja tuonti lisääntyi vuonna 2019Lue lisää »28.3.2020 8:11Kuorma-autoilla kuljetettu tavaramäärä kasvoi vuoden 2019 viimeisellä neljännekselläLue lisää »

Ford Ranger uudistuu

29.01.2019 10:20

Ford esitteli uuden Ford Ranger ‑lava-auton, joka on entistä tehokkaampi, taloudellisempi ja viimeistellympi sekä varustettu edistyksellisillä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä. Malli on kuluttajien ostettavissa kaikkialla Euroopassa vuoden 2019 alkupuolella.

Euroopan myydyimmän lava-auton* tyylikkääseen ja monikäyttöiseen uuteen malliin on nyt saatavana Fordin suorituskykyinen 2-litrainen Ford EcoBlue -dieselmoottori, jonka selektiivinen katalysaattori (SCR) puhdistaa pakokaasut. Moottorin polttoaineenkulutus on automaattimallissa jopa 9 % aiempaa pienempi.

Rangerin tehokkain moottori on 2.0 Ford EcoBlue 213 hv -kaksoisturbodieselmoottori, jonka vääntö on 500 Nm. Siinä on 13 hv ja 30 Nm enemmän kuin edeltävässä 3.2 TDCi -dieselmoottorissa. Rangerin vetokyky ja kantavuus ovat erinomaiset.

Suomessa uusi Ranger 4WD on saatavissa Super Cab- ja Double Cab -korimalleina. Ranger tarjoaa sekä ammatti- että yksityiskäyttäjille entistä paremman mukavuuden, tehokkuuden ja kuljettajan ajomukavuutta parantavia teknologioita, joihin kuuluvat muun muassa Fordin SYNC 3 ja FordPass Connect -modeemi.

Ranger on kokoluokkansa ensimmäinen auto, jossa on vakiovarusteena jalankulkijoiden tunnistuksella varustettu törmäyksenestoavustin ja älykäs nopeudenrajoitin. Nykyisten edistyksellisten kuljettajaa avustavien järjestelmien lisäksi tarjolla on nyt myös aktiivinen pysäköintiavustin. Yhdessä nämä teknologiat vähentävät ajamisen rasitusta ja auttavat välttämään törmäyksiä tai lieventävät niiden vaikutuksia.

”Uusi Ford Ranger tarjoaa lyömättömän yhdistelmän voimaa, taloudellisuutta ja älykkäitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Uudenaikainen SCR-tekniikkaa hyödyntävä pakokaasunpuhdistusjärjestelmä Ford EcoBlue -dieselmoottorimalleissa puhdistaa pakokaasut jopa paremmin kuin nykyiset tiukat päästömääräykset vaativat”, kertoo Roelant de Waard (Vice President, Marketing, Sales & Service, Ford of Europe). ”Uusi Ford Ranger Raptor nostaa kierroksia vielä entisestäänkin, kun tämä todellisille offroad-harrastajille tarkoitettu ainutlaatuinen, vaikuttava ja täydellinen lifestyle-maastoauto tulee markkinoille.”

Rangerin tehokkaissa Double Cab 213 hv -malleissa on nyt vakiovarusteena mukavuutta parantava Active Noise Control -tekniikka. Erinomaisesti varusteltu Ranger Wildtrak ja ylellinen Ranger Limited tarjoavat uusia premium-luokan ominaisuuksia, kuten easy-lift-takalaidan.

Uuden Rangerin kahluusyvyys 800 mm ja maavara 230 mm ovat luokkansa huippua. Auto on suunniteltu kulkemaan mukavasti vaativassakin maastossa sekä työ- että vapaa-ajan käytössä. 29 asteen lähestymiskulma ja 21 asteen jättökulma antavat kuljettajalle hyvät mahdollisuudet selvitä jyrkistäkin esteistä. Vahvoja maastoajo-ominaisuuksia täydentää 3 500 kilogramman vetopaino ja jopa 1 252 kilogramman kantavuus.

Ford myi vuonna 2018 Euroopassa 51 500 Rangeria, minkä ansiosta se oli luokkansa myydyin auto. Myynti kasvoi edellisestä vuodesta 15 prosenttia.* Ford Performancen kehittämä uusi Ranger Raptor – tähän asti suorituskykyisin ja tehokkain Ranger – tulee elämyksiä etsivien asiakkaiden saataville Euroopassa vuoden 2019 puolivälissä.

2.0 Ford EcoBlue – erinomainen suorituskyky

Rangerin taloudellinen ja optimaalisen tehokas uusi 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottori on tarjolla seuraavina tehovaihtoehtoina:

  • Yksi muuttuvageometrinen turboahdin, 130 hv tehoa ja 340 Nm vääntöä. Arvioidut CO2-päästöt 209 g/km ja polttoaineen kulutus 8,0 l/100 km. (Ei saatavana Suomessa)
  • Yksi muuttuvageometrinen turboahdin, 170 hv tehoa ja 420 Nm vääntöä. Arvioidut CO2-päästöt 216 g/km ja polttoaineen kulutus 8,3 l/100 km. (Huom! Päästöt ja kulutus ilmoitettu NEDC-mittaustavalla)
  • Kaksoisturboahdintekniikka, jossa on muuttuvageometrinen suurpaineturbo ja kiinteäsiipinen pienpaineturbo. 213 hv tehoa ja 500 Nm vääntöä, arvioidut CO2-päästöt 228 g/km ja polttoaineen kulutus 9,2 l/100 km. (Huom! Päästöt ja kulutus ilmoitettu NEDC-mittaustavalla)

Pienikokoinen turboahdin on kehitetty syöttämään moottoriin pienillä kierroksilla enemmän ilmaa kuin edeltävässä 2.2 TDCi -dieselmoottorissa, mikä tekee moottorista herkemmin reagoivan kaikilla kierrosalueilla.

Kaksoisturbomallissa kaksi peräkkäin asennettua turboahdinta parantavat moottorin vääntöä ja reagointikykyä pienillä kierroksilla. Suuremmilla kierrosluvuilla suurempi turbo toimii yksinään ja tuottaa enemmän tehoa.

Kuusivaihteisen manuaalivaihteiston lisäksi 170 hv ja 213 hv -malleihin on saatavissa Fordin huippuluokan kymmenvaihteinen automaattivaihteisto, jonka suorituskyky ja kestävyys on todistettu niin Ford F-150 ‑lava-autossa kuin uudessa Ford Mustangissakin. Laaja välityssuhdealue ja reaaliaikainen vaihtotapahtuman ajoitus – jonka avulla vaihteisto sopeutuu muuttuviin olosuhteisiin – takaavat, että kaikissa ajo-olosuhteissa valittuna on suorituskyvyn, polttoaineenkulutuksen ja ajomukavuuden kannalta optimaalinen vaihde.

Fordin todellisiin ajosykleihin perustuva testaus osoittaa, että uudella kymmenvaihteisella automaattivaihteistolla varustetun auton polttoaineenkulutus on yhdeksän prosenttia ja manuaalivaihteistolla varustetun auton neljä prosenttia alhaisempi verrattuna vastaaviin poistuviin malleihin.

Uudessa edeltäjäänsä pienemmässä nelisylinterisessä 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorissa on erilaisia kitkaa vähentäviä uusia teknologioita, kuten 10 mm porrastettu kampiakselirakenne, joka vähentää hankaus/kitkavoimia sylinterien reunoihin, sekä optimoitu yksiosaista nokka-akseliasennelmaa käyttävä venttiilikoneisto.

Suorituskykyä parannetaan pietsosähköteknogialla toimivien ruiskutussuuttimien avulla, jolloin polttoaineenruiskutus on erittäin hienosäädettyä ja vasteherkkää. Vastaavaa teknologiaa käytetään tavallisesti premium-luokan henkilöautojen moottoreissa.

Monipuoliset yhteydet kuljettajalle

Uudessa Ford Rangerissa on edistyksellisiä tietoliikenneominaisuuksia, jotka huolehtivat omistajien ja käyttäjien yhteyksistä ajon aikana.

FordPass Connectin avulla Ranger toimii liikkuvana WiFi-yhteyspisteenä, johon voi kytkeä jopa kymmenen WiFi-yhteydellä varustettua laitetta. FordPass Connect yhdessä älypuhelimeen ladattavan FordPass-mobiilisovelluksen kanssa parantavat auton omistajan ja kuljettajan käyttökokemusta. Järjestelmässä on myös tuottavuutta parantavia ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi:

  • Ajoneuvon tila, jonka avulla kuljettaja voi ennen lähtöä tarkistaa älypuhelimensa näytöltä esimerkiksi öljynpaineen, rengaspaineen ja ajokilometrit.
  • Ajoneuvon paikannus, joka auttaa kuljettajia löytämään autonsa ruuhkaisilla parkkipaikoilla tai entuudestaan vieraissa työkohteissa.
  • Etätoimintojen kuten etälukituksen/-avauksen avulla kuljettaja voi etäavata ovet tai varmistaa, että auton ovet ovat lukossa.

Autossa on myös mm. Apple CarPlayn kanssa yhteensopiva Ford SYNC 3 ‑tietoviihdejärjestelmä, jota voi käyttää yksinkertaisin puhekomennoin tai 8” värikosketusnäytön nipistys-, laajennus- ja pyyhkäisytoiminnoin. Fordin MyKey-järjestelmän avulla ajoneuvokannasta vastaavat voivat ohjelmoida avaimen niin, että nopeutta ja radion äänenvoimakkuutta rajoitetaan ja turvallisuusominaisuudet kytketään pysyvästi päälle.

Älykkäämpi ja turvallisempi ajokokemus

Uusi Ranger on luokkansa ensimmäinen auto, jossa on vakiovarusteena jalankulkijoiden tunnistuksella varustettu törmäyksenestoavustin ja älykäs nopeudenrajoitin, jotka auttavat kuljettajaa välttämään onnettomuudet tai lieventämään niiden vaikutuksia sekä välttämään kalliit ylinopeussakot.

Fordin käyttämä jalankulkijoiden tunnistustekniikka tunnistaa ajoradalla olevat ihmiset etukameran ja tutkan avulla ja jarruttaa automaattisesti, jollei kuljettaja reagoi varoituksiin. Jos järjestelmä havaitsee jalankulkijan ja tulkitsee, että törmäysvaara on todennäköinen, se antaa ensin kuljettajalle varoitusäänimerkin, ja mittaristoon tulee näkyviin varoitusmerkkivalo.

Jos kuljettaja ei reagoi varoituksiin, järjestelmä valmistelee jarrujärjestelmän hätäjarrutusta varten siirtämällä jarrupaloja lähemmäs jarrulevyjä. Jos kuljettaja ei edelleenkään reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jotta vältytään törmäykseltä.

Älykkäässä nopeudenrajoittimessa yhdistyvät Fordin nopeudenrajoitin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, jotka yhdessäauttavat pitämään uuden Rangerin ajonopeuden muuttuvien nopeusrajoitusten mukaisina.

Kuljettaja voi ottaa älykkään nopeudenrajoittimen käyttöön ja asettaa suurimman sallitun ajonopeuden ohjauspyörän säätimillä. Järjestelmä seuraa liikennemerkkejä tuulilasiin asennetulla kameralla ja hidastaa auton nopeutta, jos nopeusrajoitus on alhaisempi kuin asetettu suurin sallittu nopeus. Kun nopeusrajoitus nousee, järjestelmä antaa kuljettajan kiihdyttää asetettuun nopeuteen, kunhan se ei ylitä uutta nopeusrajoitusta.

Rangeriin tulee nyt ensimmäistä kertaa myös Fordin avaimeton keskuslukitusjärjestelmä ja Ford Power -käynnistyspainike. Lisäksi takalaidan lukko on nyt yhdistetty osaksi keskuslukitusjärjestelmää. Valinnaisvarusteena on saatavissa aktiivinen pysäköintiavustin, joka auttaa taskupysäköinnissä ohjaamalla auton pysäköintipaikkaan. Kuljettajan tarvitsee käyttää vain kaasu- ja jarrupoljinta.

Mukana ovat jo entuudestaan tutut ajomukavuutta parantavat ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten kaistavahti ja kaistanpitoavustin, aktiivinen vakionopeudensäädin ja törmäyksenvaroitusjärjestelmä, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, etu- ja takapysäköintianturit, peruutuskamera ja vakiovarusteinen ESC- ajovakaudenhallintajärjestelmä, jonka toimintoja ovat mm. kaatumisenestojärjestelmä ja perävaunun hallintajärjestelmä.

Lisäksi uuden Rangerin ajo-ominaisuuksia on kehitetty jousitusta uudistamalla. Jousien ja iskunvaimentimien ominaisuuksia on säädetty tarjoamaan kunkin mallin ominaispiirteiden mukainen ajokokemus.

Vahva, moderni muotoilu

Uusi Ranger on edustavasti ja näyttävästi muotoiltu. Uudistuksiin kuuluvat uudelleen muotoiltu etupuskuri ja etusäleikkö. Uusia premium-luokan värivaihtoehtoja ovat Diffused Silver ja Blue Lightning, ja paremmin varustelluissa malleissa on Xenon-ajovalot ja LED-päiväajovalot.

Henkilöautomaisen mukava sisustus on nyt saanut Ebony Black -väriteeman, ja maalatut pinnat ovat entistä kiiltävämpiä ja täyteläisempiä. 10-vaihteisella automaattivaihteistolla varustetuissa malleissa on lisäksi laadukkaamman vaikutelman antava vaihteenvalitsimen nuppi. Ylellisen Ranger Limited -mallin varustukseen kuuluvat mustalla nahalla verhoillut istuimet ja tämän mallin yksilölliset 17” kevytmetallivanteet.

Edustava ja huomiota herättävä uusi Ranger Wildtrak erottuu joukosta Saber Orange -ulkovärinsä sekä sille kontrastia tuovan ainutlaatuisen tumman titaanin värisen säleikön ja pyöränkaarissa olevien säleiköiden ansiosta. Samaa titaanikorostusväriä käytetään myös sivupeilien koteloissa, ovenkahvoissa ja kuormalavan kuormansidontapisteissä antamaan rohkea, urheilullinen vaikutelma.

Wildtrak-mallin uusi mattapintaisilla kromiosilla, kiiltävillä koristelistoilla ja osittain nahalla verhoilluilla, Wildtrak-logoilla koristelluilla istuimilla varusteltu sisustuson entistä laadukkaamman ja urheilullisemman oloinen.

Sekä Limited- että Wildtrak-malleissa on uusi easy-lift-takalaita, jonka kaasujousi keventää huomattavasti takalaidan nostamista yläasentoon.

”Uusi Ford Ranger on valmis nykymaailman haasteisiin: se on erittäin kestävä ja vahva kuljettamaan kuormia arkena, ja viikonloppuna sillä voi kätevästi kuljettaa vaikkapa vesijetin rannalle tai hinata trailerilla mönkijän maastoajoreitille.”, de Waard sanoo.

# # #

*Uusimpien marraskuun loppua 2018 koskevien tietojen mukaan. Ford of Europen myynti tapahtuu yhtiön 20 perinteisellä Euroopan markkina-alueella, joilla sitä edustavat kansalliset myyntiyhtiöt: Itävalta, Belgia, Britannia, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Espanja, Romania, Ruotsi ja Sveitsi.

28.03.2020 15:33Bruks 806.2 autohakkuri - Korkeaa tuottavuutta matalin käyttökustannuksin
28.03.2020 9:11Puupellettien tuotanto väheni ja tuonti lisääntyi vuonna 2019
28.03.2020 8:11Kuorma-autoilla kuljetettu tavaramäärä kasvoi vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä
27.03.2020 17:10Work Cars tarjoaa laadukkaat hyötyajoneuvot lyhyellä toimitusajalla
27.03.2020 14:54Turvallisuus ennen kaikkea - rengaspaineiden valvontajärjestelmät kehittyneet merkittävästi
27.03.2020 14:33Sopimusasiakkaat tyytyväisiä palveluun - Leasing kasvattaa suosiotaan nosturikaupassa
27.03.2020 14:25Kuorma-autovalmistajista Sisu Auto piti tuotannon pisimpään käynnissä
27.03.2020 14:21Uudet Stihl sahat nyt kotiinkuljetuksella kautta maan
27.03.2020 13:11Land Rover liikuttaa Punaisen Ristin vapaaehtoisia koronaoperaatiossa
27.03.2020 10:00H. Weckman Oy:n nosturitelineiden tekijänoikeudet Wintersteel Oy:lle
27.03.2020 8:43Metsämiesten säätiöltä 1,6 miljoonaa apurahoja
27.03.2020 8:30Ford-korjaamoilla on otettu käyttöön "No Touch" -toimintatapa
26.03.2020 18:04Doosan 140 LCR + Logset TH45: Onnistunut kaivukoneharvesteri
26.03.2020 17:00Kuorma-autot ja hyötyajoneuvot muuttuviin kuljetustarpeisiin Volvo Truck Rentalista
26.03.2020 15:55KILA:lta lausunto vuosina 2020?2023 sovellettavien verohuojennuspoistojen käsittelystä
26.03.2020 15:00Ajo- ja lepoaikoihin määräaikainen poikkeus
26.03.2020 14:33Suomi ja Ruotsi sopivat Tornionjoen kalastusmääräyksistä kalastuskaudelle 2020 ja keväälle 2021
26.03.2020 10:00Havupuiden käpysadoissa runsasta vaihtelua
26.03.2020 9:40Hyviä uutisia siitepölyallergikoille
26.03.2020 9:30Akkukäyttöinen vesipumppu-uutuus
25.03.2020 16:33Jousitukku laajentanut toimitilojaan - nopeat varastotoimitukset ykkösasia asiakkaille
25.03.2020 13:11Kumipyörärahdin merikuljetukset varmistetaan Huoltovarmuuskeskuksen toimenpitein
25.03.2020 12:00Roadscannersin diagnostiikalla teiden korjauskulut kuriin
25.03.2020 11:15Valmet ja Orora-yhtiön Botanyn tehdas uusivat tehtaan kunnossapidon ulkoistussopimuksen Australiassa
25.03.2020 9:41Leatherman monitoimityökaluvalikoima kasvaa FREE K-sarjalla
25.03.2020 9:33Volkswagen palkitsee mekkiuskolliset yksityisasiakkaat pidemmällä takuulla
24.03.2020 17:10Suomen pohjoisin puutavara-auto operoi Enontekiön Kuttasesta käsin
24.03.2020 12:35PONSSE Express rahtipalvelut lähellä asiakasta
24.03.2020 11:39Valmet toimittaa ulkopakkauskartonkikoneen avainteknologiat Sri Andalille Intiaan
24.03.2020 10:33Logsetin vuosi 2019 oli ennätyksellinen
23.03.2020 17:30ILMOITTAJA! Kevään ja alkukesän jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti on työn alla - varaa paikkasi tehokkaaseen markkinointikanavaan
23.03.2020 15:00Veho turvaa hälytysajoneuvojen ja kriittisten kuljetusten liikkumisen poikkeustilanteessa
23.03.2020 13:00JM-Forest Oy: Ergonominen Logset-koneketju tehostaa työntekoa
23.03.2020 9:00Fuchs kasvattaa voiteluainetarjontaa pohjoismaissa
23.03.2020 8:32Turvallisuutta edistävät 4light-tuotteet Kaha-jälleenmyyjiltä
22.03.2020 15:22HYVIÄ UUTISIA! Ammattilehden verkko- ja somekanavat tarjoavat loistavan mahdollisuuden markkinointiin
22.03.2020 15:00Komatsu Forestin valokuvauskilpailun helmikuun voittaja on valittu
22.03.2020 12:10Tehokkaasti toimiva kenttähuolto tärkeä asia metsäkoneurakoinnissa
22.03.2020 9:00EU:n liikenneministerit keskustelivat koronaviruksen vaikutuksesta liikennesektoriin
21.03.2020 15:11Komatsu Forest Oy etsii palvelukseensa ammattitaitoista metsäkoneasentajaa Jyväskylän uuteen palvelukeskukseen
21.03.2020 12:55Tulli tarkentaa tavaraliikenteen määritystä koronavirustilanteessa
21.03.2020 10:33Tomi Reinikainen, Veljekset Reinikainen Oy: Koneyrittäminen on jatkuvaa toiminnan kehittämistä ja muutokseen sopeutumista
20.03.2020 18:24Seppo Korpi, Korpikuljetus Oy: Hybriditeknologia loistava puunajossa
20.03.2020 14:09Helikopteri levittää tuhkaa ja lannoittaa Metsähallituksen turvemaita
20.03.2020 14:04Pehmeiden maiden CoverX -erikoistela sopii laajasti myös yleiskäyttöön
20.03.2020 13:21Fingridille jälleen loistava tulos kansainvälisessä ITOMS-tutkimuksessa
20.03.2020 11:04Stora Enson Varkauden tehtaan kiinteistöteknisen huollon palvelutarjoaja vaihtuu
20.03.2020 10:20K-Auto ja sen edustamien merkkien jälleenmyyjät ja merkkihuollot palvelevat myös digitaalisten etäpalveluiden kautta
19.03.2020 14:47Tähteiden ja kierrätyspuun energiakäyttö kasvoivat 2019
19.03.2020 14:42Ilmaston lämpeneminen muuttaa Suomen metsäkasvillisuutta
19.03.2020 12:25Taloushallintoliitto: Palkanlaskennan erityistilanteita korona-aikana
19.03.2020 11:52WWF käy metsätalouden ravinnevalumien kimppuun kosteikon avulla
19.03.2020 11:00Myös Scania rajoittaa kuorma-autojen tuotantoa
18.03.2020 13:00Nimityksiä MAN Truck&Bus Finlandissa
18.03.2020 12:56Korkeakoulujen yhteishaku alkaa: tarjolla 46 600 aloituspaikkaa
18.03.2020 12:50Toyota keskeyttää tuotannon Euroopan tuotantolaitoksilla - Suomessa kaikki Toyota-liikkeet palvelevat normaalisti
18.03.2020 12:30Maatalouden investointien määrä jatkoi kasvuaan viime vuonna
18.03.2020 12:27Ponsse Oyj kutsuu henkilöstön yhteistoimintaeuvotteluihin
18.03.2020 11:45Tavara- ja henkilöliikenteen järjestöt esittävät lievennyksiä ajo- ja lepoaikasäännöksiin
18.03.2020 11:28Renault Trucks keskeyttää neljän tehtaan toiminnot Ranskassa
18.03.2020 10:46LänsiAuto tarjoaa 100 ajoneuvoa julkisen terveydenhuollon ammattihenkilöiden tilapäiseen käyttöön
18.03.2020 9:19Kalan ja kalatuotteiden viennissä kasvua
18.03.2020 9:13Nokian Renkaat: Kuusi vinkkiä kesärenkaiden turvallisuuden varmistamiseen
18.03.2020 9:11Ford seisauttaa auto- ja moottorituotannon Euroopassa
17.03.2020 17:00Ensimmäinen DAF CF Electric -jätteenkuljetusauto liikenteeseen
17.03.2020 13:01Renault Trucks ylläpiti markkina-asemansa kansainvälisillä markkinoilla 2019 - Suomessa kasvu jatkuu
17.03.2020 9:11Uusi tuotantolaitos tekee renkaiden kierrätyksestä aiempaa fiksumpaa
17.03.2020 8:44Valmet toimittaa maailman nopeimman päällystetyn kartongin koneen APP:n Guangxi Jingui Pulp and Paperille Kiinaan
16.03.2020 17:00IQR Flex Hammer: Nopeakäyntinen vasaramurskain epäpuhtaalle kierrätyspuulle
16.03.2020 11:01Uusi Nokian Hakkapeliitta Truck E2 -rengas ja Noktop Hakkapeliitta E2 -pinta vievät yhteisvoimin talvipidon, ajomukavuuden ja turvallisuuden uudelle tasolle
16.03.2020 10:11Metsäteollisuus ry: Alkuvuoden puukauppa hiljaista
16.03.2020 8:11MTK:n uusi ohjelma kannustaa luonnon monimuotoisuuden edistämiseen maa- ja metsätaloudessa
15.03.2020 11:00Saku Koistiselle ProSilva S4 -harvesteri Nilsiään
15.03.2020 10:00Tankkausetuja ammattiliikenteen D-automaateilla
15.03.2020 8:00Asetusluonnos metsien tuhkalannoituksesta lausunnolle
14.03.2020 16:00AMMATTILEHTI KOEAJAA: Iveco Daily 70C21H A8 - Päivitetty kantavuuskuningas
14.03.2020 13:11Ammattilehti tarjoaa 100 % vain Hyviä uutisia!
14.03.2020 10:00Logset on varteenotettava vaihtoehto Ruotsin markkinoilla
13.03.2020 15:01Ponsselle myönnettiin Etiikkapalkinto
13.03.2020 13:11DSM aloittaa yhteistyön SABICin ja UPM Biopolttoaineiden kanssa tehdäkseen biopohjaista Dyneema® -kuitua
13.03.2020 7:01Kaupan liikevaihto kasvoi tammikuussa 2,1 prosenttia
12.03.2020 16:33Komatsu Forestin palvelukeskus virallisesti käyntiin Jyväskylässä 13.3.2020
12.03.2020 10:33Nurminen Logisticsin juna ennätysajassa Kiinasta Suomeen
12.03.2020 7:11Ensimmäisistä TPMS-tunnistimista loppuvat pian akut - autoilijoille tiedossa kuluja
11.03.2020 16:10Mammuttirekka liikenteeseen - VR Transpoint tuo maanteille uusien mittojen mahdollistamaa tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää kalustoa
11.03.2020 14:11Seppätec Oy Kärsämäeltä Prosilvan sopimushuoltajaksi
11.03.2020 12:00Renault Trucks aloittaa sähkökuorma-autojen sarjatuotannon
11.03.2020 9:00Mahdollisuuksien metsä -kampanja kannustaa yläkoululaisia metsäalalle
10.03.2020 13:11Energiapuun korjuunäytös Vihtavuoressa tulevana lauantaina 14.3.
10.03.2020 12:01Mercedes-Benz Vito uudistuu - keskiössä ympäristöystävällisyys ja turvallisuus
10.03.2020 9:00Veli Pusa Volvo Truck Centereiden Länsi-Suomen aluejohtajaksi
10.03.2020 8:00EK: Kilpailukyvyn vahvistaminen ja kestävä markkinatalous ovat parasta teollisuuspolitiikkaa EU:lle
09.03.2020 13:44Renault Trucksin Start & Drive Excellence Predict on uusi ennakoiva huolto
09.03.2020 7:55Metsäteollisuus kirii kohti fossiilittomia tehtaita - miten päästään lähes nollaan jo vuonna 2035?
08.03.2020 16:00AMMATTILEHTI KOEAJAA: Renault Trafic 170 dCi L2H1 EDC NAVI EDITION: Mallipäivitys toi automaatin Traficiin
07.03.2020 11:00Mercedes-Benzin lataushybriditarjonta laajenee lähes 30 malliin vuoden loppuun mennessä
07.03.2020 9:00Metsänomistajan päivä 14.3. kerää yhteen tuhat metsänomistajaa ja kymmeniä toimijoita
06.03.2020 22:50LUE TÄSTÄ! Kevättalven jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti on ilmestynyt
06.03.2020 10:11Kemin biotuotetehtaan ympäristövaikutusten arviointiprosessi on päättynyt
06.03.2020 10:00Bridgestonelle kärkisija vuoden 2020 Supplier Engagement Leaderboard -ryhmässä

Näytä lisää »