Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:16028578 kpl

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

17.1.2020 16:35Ahola Transport laajentaa toimintaansa lämpösäädellyissä kuljetuksissaLue lisää »17.1.2020 10:40Truck of the Year 2020 -titteli siivitti Actrosin uuteen myyntivuoteenLue lisää »17.1.2020 8:30Talvikalastajan pyydysmerkinnät kuntoonLue lisää »

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

17.1.2020 16:35Ahola Transport laajentaa toimintaansa lämpösäädellyissä kuljetuksissaLue lisää »17.1.2020 10:40Truck of the Year 2020 -titteli siivitti Actrosin uuteen myyntivuoteenLue lisää »17.1.2020 8:30Talvikalastajan pyydysmerkinnät kuntoonLue lisää »

Ford Ranger uudistuu

29.01.2019 10:20

Ford esitteli uuden Ford Ranger ‑lava-auton, joka on entistä tehokkaampi, taloudellisempi ja viimeistellympi sekä varustettu edistyksellisillä kuljettajaa avustavilla järjestelmillä. Malli on kuluttajien ostettavissa kaikkialla Euroopassa vuoden 2019 alkupuolella.

Euroopan myydyimmän lava-auton* tyylikkääseen ja monikäyttöiseen uuteen malliin on nyt saatavana Fordin suorituskykyinen 2-litrainen Ford EcoBlue -dieselmoottori, jonka selektiivinen katalysaattori (SCR) puhdistaa pakokaasut. Moottorin polttoaineenkulutus on automaattimallissa jopa 9 % aiempaa pienempi.

Rangerin tehokkain moottori on 2.0 Ford EcoBlue 213 hv -kaksoisturbodieselmoottori, jonka vääntö on 500 Nm. Siinä on 13 hv ja 30 Nm enemmän kuin edeltävässä 3.2 TDCi -dieselmoottorissa. Rangerin vetokyky ja kantavuus ovat erinomaiset.

Suomessa uusi Ranger 4WD on saatavissa Super Cab- ja Double Cab -korimalleina. Ranger tarjoaa sekä ammatti- että yksityiskäyttäjille entistä paremman mukavuuden, tehokkuuden ja kuljettajan ajomukavuutta parantavia teknologioita, joihin kuuluvat muun muassa Fordin SYNC 3 ja FordPass Connect -modeemi.

Ranger on kokoluokkansa ensimmäinen auto, jossa on vakiovarusteena jalankulkijoiden tunnistuksella varustettu törmäyksenestoavustin ja älykäs nopeudenrajoitin. Nykyisten edistyksellisten kuljettajaa avustavien järjestelmien lisäksi tarjolla on nyt myös aktiivinen pysäköintiavustin. Yhdessä nämä teknologiat vähentävät ajamisen rasitusta ja auttavat välttämään törmäyksiä tai lieventävät niiden vaikutuksia.

”Uusi Ford Ranger tarjoaa lyömättömän yhdistelmän voimaa, taloudellisuutta ja älykkäitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Uudenaikainen SCR-tekniikkaa hyödyntävä pakokaasunpuhdistusjärjestelmä Ford EcoBlue -dieselmoottorimalleissa puhdistaa pakokaasut jopa paremmin kuin nykyiset tiukat päästömääräykset vaativat”, kertoo Roelant de Waard (Vice President, Marketing, Sales & Service, Ford of Europe). ”Uusi Ford Ranger Raptor nostaa kierroksia vielä entisestäänkin, kun tämä todellisille offroad-harrastajille tarkoitettu ainutlaatuinen, vaikuttava ja täydellinen lifestyle-maastoauto tulee markkinoille.”

Rangerin tehokkaissa Double Cab 213 hv -malleissa on nyt vakiovarusteena mukavuutta parantava Active Noise Control -tekniikka. Erinomaisesti varusteltu Ranger Wildtrak ja ylellinen Ranger Limited tarjoavat uusia premium-luokan ominaisuuksia, kuten easy-lift-takalaidan.

Uuden Rangerin kahluusyvyys 800 mm ja maavara 230 mm ovat luokkansa huippua. Auto on suunniteltu kulkemaan mukavasti vaativassakin maastossa sekä työ- että vapaa-ajan käytössä. 29 asteen lähestymiskulma ja 21 asteen jättökulma antavat kuljettajalle hyvät mahdollisuudet selvitä jyrkistäkin esteistä. Vahvoja maastoajo-ominaisuuksia täydentää 3 500 kilogramman vetopaino ja jopa 1 252 kilogramman kantavuus.

Ford myi vuonna 2018 Euroopassa 51 500 Rangeria, minkä ansiosta se oli luokkansa myydyin auto. Myynti kasvoi edellisestä vuodesta 15 prosenttia.* Ford Performancen kehittämä uusi Ranger Raptor – tähän asti suorituskykyisin ja tehokkain Ranger – tulee elämyksiä etsivien asiakkaiden saataville Euroopassa vuoden 2019 puolivälissä.

2.0 Ford EcoBlue – erinomainen suorituskyky

Rangerin taloudellinen ja optimaalisen tehokas uusi 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottori on tarjolla seuraavina tehovaihtoehtoina:

  • Yksi muuttuvageometrinen turboahdin, 130 hv tehoa ja 340 Nm vääntöä. Arvioidut CO2-päästöt 209 g/km ja polttoaineen kulutus 8,0 l/100 km. (Ei saatavana Suomessa)
  • Yksi muuttuvageometrinen turboahdin, 170 hv tehoa ja 420 Nm vääntöä. Arvioidut CO2-päästöt 216 g/km ja polttoaineen kulutus 8,3 l/100 km. (Huom! Päästöt ja kulutus ilmoitettu NEDC-mittaustavalla)
  • Kaksoisturboahdintekniikka, jossa on muuttuvageometrinen suurpaineturbo ja kiinteäsiipinen pienpaineturbo. 213 hv tehoa ja 500 Nm vääntöä, arvioidut CO2-päästöt 228 g/km ja polttoaineen kulutus 9,2 l/100 km. (Huom! Päästöt ja kulutus ilmoitettu NEDC-mittaustavalla)

Pienikokoinen turboahdin on kehitetty syöttämään moottoriin pienillä kierroksilla enemmän ilmaa kuin edeltävässä 2.2 TDCi -dieselmoottorissa, mikä tekee moottorista herkemmin reagoivan kaikilla kierrosalueilla.

Kaksoisturbomallissa kaksi peräkkäin asennettua turboahdinta parantavat moottorin vääntöä ja reagointikykyä pienillä kierroksilla. Suuremmilla kierrosluvuilla suurempi turbo toimii yksinään ja tuottaa enemmän tehoa.

Kuusivaihteisen manuaalivaihteiston lisäksi 170 hv ja 213 hv -malleihin on saatavissa Fordin huippuluokan kymmenvaihteinen automaattivaihteisto, jonka suorituskyky ja kestävyys on todistettu niin Ford F-150 ‑lava-autossa kuin uudessa Ford Mustangissakin. Laaja välityssuhdealue ja reaaliaikainen vaihtotapahtuman ajoitus – jonka avulla vaihteisto sopeutuu muuttuviin olosuhteisiin – takaavat, että kaikissa ajo-olosuhteissa valittuna on suorituskyvyn, polttoaineenkulutuksen ja ajomukavuuden kannalta optimaalinen vaihde.

Fordin todellisiin ajosykleihin perustuva testaus osoittaa, että uudella kymmenvaihteisella automaattivaihteistolla varustetun auton polttoaineenkulutus on yhdeksän prosenttia ja manuaalivaihteistolla varustetun auton neljä prosenttia alhaisempi verrattuna vastaaviin poistuviin malleihin.

Uudessa edeltäjäänsä pienemmässä nelisylinterisessä 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorissa on erilaisia kitkaa vähentäviä uusia teknologioita, kuten 10 mm porrastettu kampiakselirakenne, joka vähentää hankaus/kitkavoimia sylinterien reunoihin, sekä optimoitu yksiosaista nokka-akseliasennelmaa käyttävä venttiilikoneisto.

Suorituskykyä parannetaan pietsosähköteknogialla toimivien ruiskutussuuttimien avulla, jolloin polttoaineenruiskutus on erittäin hienosäädettyä ja vasteherkkää. Vastaavaa teknologiaa käytetään tavallisesti premium-luokan henkilöautojen moottoreissa.

Monipuoliset yhteydet kuljettajalle

Uudessa Ford Rangerissa on edistyksellisiä tietoliikenneominaisuuksia, jotka huolehtivat omistajien ja käyttäjien yhteyksistä ajon aikana.

FordPass Connectin avulla Ranger toimii liikkuvana WiFi-yhteyspisteenä, johon voi kytkeä jopa kymmenen WiFi-yhteydellä varustettua laitetta. FordPass Connect yhdessä älypuhelimeen ladattavan FordPass-mobiilisovelluksen kanssa parantavat auton omistajan ja kuljettajan käyttökokemusta. Järjestelmässä on myös tuottavuutta parantavia ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi:

  • Ajoneuvon tila, jonka avulla kuljettaja voi ennen lähtöä tarkistaa älypuhelimensa näytöltä esimerkiksi öljynpaineen, rengaspaineen ja ajokilometrit.
  • Ajoneuvon paikannus, joka auttaa kuljettajia löytämään autonsa ruuhkaisilla parkkipaikoilla tai entuudestaan vieraissa työkohteissa.
  • Etätoimintojen kuten etälukituksen/-avauksen avulla kuljettaja voi etäavata ovet tai varmistaa, että auton ovet ovat lukossa.

Autossa on myös mm. Apple CarPlayn kanssa yhteensopiva Ford SYNC 3 ‑tietoviihdejärjestelmä, jota voi käyttää yksinkertaisin puhekomennoin tai 8” värikosketusnäytön nipistys-, laajennus- ja pyyhkäisytoiminnoin. Fordin MyKey-järjestelmän avulla ajoneuvokannasta vastaavat voivat ohjelmoida avaimen niin, että nopeutta ja radion äänenvoimakkuutta rajoitetaan ja turvallisuusominaisuudet kytketään pysyvästi päälle.

Älykkäämpi ja turvallisempi ajokokemus

Uusi Ranger on luokkansa ensimmäinen auto, jossa on vakiovarusteena jalankulkijoiden tunnistuksella varustettu törmäyksenestoavustin ja älykäs nopeudenrajoitin, jotka auttavat kuljettajaa välttämään onnettomuudet tai lieventämään niiden vaikutuksia sekä välttämään kalliit ylinopeussakot.

Fordin käyttämä jalankulkijoiden tunnistustekniikka tunnistaa ajoradalla olevat ihmiset etukameran ja tutkan avulla ja jarruttaa automaattisesti, jollei kuljettaja reagoi varoituksiin. Jos järjestelmä havaitsee jalankulkijan ja tulkitsee, että törmäysvaara on todennäköinen, se antaa ensin kuljettajalle varoitusäänimerkin, ja mittaristoon tulee näkyviin varoitusmerkkivalo.

Jos kuljettaja ei reagoi varoituksiin, järjestelmä valmistelee jarrujärjestelmän hätäjarrutusta varten siirtämällä jarrupaloja lähemmäs jarrulevyjä. Jos kuljettaja ei edelleenkään reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jotta vältytään törmäykseltä.

Älykkäässä nopeudenrajoittimessa yhdistyvät Fordin nopeudenrajoitin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, jotka yhdessäauttavat pitämään uuden Rangerin ajonopeuden muuttuvien nopeusrajoitusten mukaisina.

Kuljettaja voi ottaa älykkään nopeudenrajoittimen käyttöön ja asettaa suurimman sallitun ajonopeuden ohjauspyörän säätimillä. Järjestelmä seuraa liikennemerkkejä tuulilasiin asennetulla kameralla ja hidastaa auton nopeutta, jos nopeusrajoitus on alhaisempi kuin asetettu suurin sallittu nopeus. Kun nopeusrajoitus nousee, järjestelmä antaa kuljettajan kiihdyttää asetettuun nopeuteen, kunhan se ei ylitä uutta nopeusrajoitusta.

Rangeriin tulee nyt ensimmäistä kertaa myös Fordin avaimeton keskuslukitusjärjestelmä ja Ford Power -käynnistyspainike. Lisäksi takalaidan lukko on nyt yhdistetty osaksi keskuslukitusjärjestelmää. Valinnaisvarusteena on saatavissa aktiivinen pysäköintiavustin, joka auttaa taskupysäköinnissä ohjaamalla auton pysäköintipaikkaan. Kuljettajan tarvitsee käyttää vain kaasu- ja jarrupoljinta.

Mukana ovat jo entuudestaan tutut ajomukavuutta parantavat ja kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten kaistavahti ja kaistanpitoavustin, aktiivinen vakionopeudensäädin ja törmäyksenvaroitusjärjestelmä, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, etu- ja takapysäköintianturit, peruutuskamera ja vakiovarusteinen ESC- ajovakaudenhallintajärjestelmä, jonka toimintoja ovat mm. kaatumisenestojärjestelmä ja perävaunun hallintajärjestelmä.

Lisäksi uuden Rangerin ajo-ominaisuuksia on kehitetty jousitusta uudistamalla. Jousien ja iskunvaimentimien ominaisuuksia on säädetty tarjoamaan kunkin mallin ominaispiirteiden mukainen ajokokemus.

Vahva, moderni muotoilu

Uusi Ranger on edustavasti ja näyttävästi muotoiltu. Uudistuksiin kuuluvat uudelleen muotoiltu etupuskuri ja etusäleikkö. Uusia premium-luokan värivaihtoehtoja ovat Diffused Silver ja Blue Lightning, ja paremmin varustelluissa malleissa on Xenon-ajovalot ja LED-päiväajovalot.

Henkilöautomaisen mukava sisustus on nyt saanut Ebony Black -väriteeman, ja maalatut pinnat ovat entistä kiiltävämpiä ja täyteläisempiä. 10-vaihteisella automaattivaihteistolla varustetuissa malleissa on lisäksi laadukkaamman vaikutelman antava vaihteenvalitsimen nuppi. Ylellisen Ranger Limited -mallin varustukseen kuuluvat mustalla nahalla verhoillut istuimet ja tämän mallin yksilölliset 17” kevytmetallivanteet.

Edustava ja huomiota herättävä uusi Ranger Wildtrak erottuu joukosta Saber Orange -ulkovärinsä sekä sille kontrastia tuovan ainutlaatuisen tumman titaanin värisen säleikön ja pyöränkaarissa olevien säleiköiden ansiosta. Samaa titaanikorostusväriä käytetään myös sivupeilien koteloissa, ovenkahvoissa ja kuormalavan kuormansidontapisteissä antamaan rohkea, urheilullinen vaikutelma.

Wildtrak-mallin uusi mattapintaisilla kromiosilla, kiiltävillä koristelistoilla ja osittain nahalla verhoilluilla, Wildtrak-logoilla koristelluilla istuimilla varusteltu sisustuson entistä laadukkaamman ja urheilullisemman oloinen.

Sekä Limited- että Wildtrak-malleissa on uusi easy-lift-takalaita, jonka kaasujousi keventää huomattavasti takalaidan nostamista yläasentoon.

”Uusi Ford Ranger on valmis nykymaailman haasteisiin: se on erittäin kestävä ja vahva kuljettamaan kuormia arkena, ja viikonloppuna sillä voi kätevästi kuljettaa vaikkapa vesijetin rannalle tai hinata trailerilla mönkijän maastoajoreitille.”, de Waard sanoo.

# # #

*Uusimpien marraskuun loppua 2018 koskevien tietojen mukaan. Ford of Europen myynti tapahtuu yhtiön 20 perinteisellä Euroopan markkina-alueella, joilla sitä edustavat kansalliset myyntiyhtiöt: Itävalta, Belgia, Britannia, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Espanja, Romania, Ruotsi ja Sveitsi.

17.01.2020 16:35Ahola Transport laajentaa toimintaansa lämpösäädellyissä kuljetuksissa
17.01.2020 10:40Truck of the Year 2020 -titteli siivitti Actrosin uuteen myyntivuoteen
17.01.2020 8:30Talvikalastajan pyydysmerkinnät kuntoon
16.01.2020 16:10DAF vahvistaa myyntiorganisaatiotaan pk-seudulla
16.01.2020 13:00SKAL palkitsi päättäjät
16.01.2020 9:44Reserviläisliitto: Sähköinen aseluparekisteri saatava valmiiksi
15.01.2020 19:11ILMOITTAJA! Katso tästä Metsäalan Ammattilehden, Kivirock lehden ja Fluid Finland lehden MEDIAMENU 2020
15.01.2020 14:11Ponssella juhlitaan 50-vuotista savottaa - juhlakiertue starttaa matkaan 23.1. Aurasta
15.01.2020 11:00Nokian Renkaat siirtyy ensimmäisenä rengasvalmistajana tarjoamaan ympäristöystävällisempiä rengaspusseja
15.01.2020 9:11Volkswagen Hyötyautot jatkaa autourheilun SM-sarjojen ja nuorisotoiminnan tukemista
14.01.2020 17:47Volvo Trucksin ratkaisut säästävät polttoainetta ja ympäristöä
14.01.2020 16:00Renault Trucksin myynti vahvassa kasvussa Suomessa
14.01.2020 13:25LUE TÄSTÄ: Metsäalan Ammattilehden & Kivirockin VAIHTOKALUSTO -erikoisnumero on ilmestynyt - sisältää 100 % myynti-ilmoituksia!
14.01.2020 10:40SEAT tarjoaa viiden vuoden takuun koko mallistoonsa
14.01.2020 9:40Bridgestonen yhteistyö autonvalmistajien kanssa vuonna 2019
13.01.2020 18:11Komatsu metsäkoneiden edistykselliset 2020 Stage V -moottorit
13.01.2020 16:34Mercedes-Benz henkilöautojen myynti jatkuu vahvassa vireessä
13.01.2020 16:00Suomalaista selluntuotannon avaintuotantoteknologiaa Brasiliaan
13.01.2020 9:44Hiilinielut kasvuun metsittämällä
13.01.2020 8:55Ergo mestariksi jo 11. kerran pelatussa Einari Kupissa - älykiekkoa ilman järkeä
13.01.2020 8:50Renault Captur uudistui - kookkaampi ja runsaanpi
13.01.2020 8:00Metsä Tissue investoi Saksassa
12.01.2020 15:45Ammattilehden YouTube kanavalla mielenkiintoisia videoita - siirry tästä katsomaan
12.01.2020 14:30Euroricambi: Vaihteisto- ja voimansiirtokomponentit 40 vuoden kokemuksella & OEM-laadulla
12.01.2020 13:00Metsäteollisuus: Vastuuttomat lakot halvaannuttavat metsäteollisuuden ja uhkaavat vientituloja - ammattiliitoilta puuttuu suhteellisuudentaju
12.01.2020 9:00Valmet toimittaa uuden Advantage DCT -pehmopaperilinjan Alas Doradasille El Salvadoriin
11.01.2020 16:00Porokka Invest myy uudet ja kunnostetut vaihtonosturit vuosikymmenten kokemuksella
11.01.2020 9:00Stora Enson puunhankinnan kesätyöt yhä monipuolisempia - avoinna yli 50 kesätyöpaikkaa
10.01.2020 18:13TRATON Innovation Day, Södertälje: Tuottavuutta keskinäisellä yhteistyöllä
10.01.2020 13:34Dynaset jatkaa Haaviston pääyhteistyökumppanina Motocrossin MX2-luokan MM-sarjassa
10.01.2020 13:33Talvi pistää akut koetukselle
10.01.2020 13:33DHL kokeilee sähköautojakelua Turussa
10.01.2020 8:41Jussi Linnaranta Metsäliitto Osuuskunnan hallituksen puheenjohtajaksi
10.01.2020 8:00Scanian linja-autot huipputulokseen
09.01.2020 20:11Koneosapalvelu tarjoaa metsäkoneiden vaihto-osien valikoiman nyt netissä
09.01.2020 17:20Mercedes-Benz on matkalla kohti markkinoiden laajinta ladattavien hybridien tarjontaa
09.01.2020 17:00Valmet toimittaa DCT -pehmopaperilinjan El Salvadoriin
09.01.2020 13:50BMW laajentaa lataushybridimallistoaan
09.01.2020 9:00Ponssen 50 juhlakiertue starttaa Aurasta 23.1. - katso tästä Suomen aikataulu
08.01.2020 20:11Komatsu Forest muuttaa Jyväskylässä uuteen palvelukeskukseen tammikuun lopulla
08.01.2020 15:20Stora Enso myy Pfarrkirchenin sahan Saksassa
08.01.2020 14:30Otto Tast Verhoomo Sorsan toimitusjohtajaksi
08.01.2020 14:09Sähköautojen myynti tuplaantui
08.01.2020 10:44Avustukset kalatalouden alueelliseen edistämiseen ovat nyt haettavana ELY-keskuksista
07.01.2020 19:03Sennebogen 875 Hybrid - Tehokas materiaalinkäsittelykone monipuoliseen operointiin
07.01.2020 13:31Mercedes kasvattaa Actrosin vakiovarustelua entisestään
07.01.2020 12:33Metsä Board ja VTT syventävät yhteistyötään
07.01.2020 12:33Scania: Vaihtoehtoiset polttoaineet tulevat raskaisiin kuorma-autoihin
07.01.2020 8:23Suomen eteläisin vapaan kelkkailun alue laajeni Keuruulla
06.01.2020 15:00Jonne Ollikaisella nousujohteinen kausi - RX Academy päättyi suomalaisjuhliin
06.01.2020 13:00AMMATTILEHTI KOEAJAA: Renault Trucksin sähköautostrategia tarkentuu lähikuljetuksiin
05.01.2020 15:00KonneService: Täyden palvelun huoltopalvelua metsäalan kuljetusreittien varrella
05.01.2020 11:05Ammattilehden Facebook sivuilla jo yli 10.300 tykkääjää - määrä vahvassa kasvussa
04.01.2020 16:00LUE TÄSTÄ! Vuodenvaihteen jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti on ilmestynyt - 148 sivua kuljetus- ja konealan asiaa
03.01.2020 15:40Pankonsiirto on kätevä apuväline auton painopisteiden muuttamiseen
03.01.2020 15:22Renault henkilö- ja pakettiautoilla takana vahva vuosi 2019
03.01.2020 11:00Suomi on entistä kiinnostavampi matkailumaa
03.01.2020 9:00Lapin AMK mukaan suureen eurooppalaiseen teknologiahankkeeseen
02.01.2020 13:30Ford - ostetuin pakettiautomerkki Suomessa
02.01.2020 13:00Scania jälleen myydyin kuorma-automerkki Suomessa
02.01.2020 12:13Kuorma-autojen ensirekisteröinnit ylittivät 4000 auton rajan
02.01.2020 11:22Vuosi 2019 oli menestysvuosi Skodalle Suomessa
02.01.2020 9:13Toyota oli vuoden 2019 suosituin henkilöautomerkki ja kolmanneksi suosituin pakettiautomerkki
02.01.2020 8:30TTS: Uusia laskureita ja oppimateriaaleja metsätie- ja suometsänhoitohankkeiden suunnitteluun
02.01.2020 8:28Uusi Digi- ja väestötietovirasto helpottaa kansalaisten arkea digitalisaation keinoin
02.01.2020 8:05Volkswagen Transporter vuonna 2019 ostetuin pakettiautomalli kahdeksatta kertaa peräkkäin
01.01.2020 11:01Metsätyöltä edistykselliset tieterät talvikunnossapitoon
01.01.2020 10:01Ammattilehti.fi myös Instagramissa - tarjolla alan kuvia ja videoita päivittäin!
01.01.2020 10:00Suurten yritysten liikevaihto kasvoi marraskuussa
31.12.2019 16:33Ammattilehti toivottaa kaikille lukijoilleen menestyksestä vuotta 2020!
31.12.2019 14:33Renault Trucks esittelee jakeluautojen vuoden 2020 mallit
31.12.2019 14:09Uusi työaikalaki voimaan 1.1.2020
31.12.2019 11:20Sammutusjärjestelmän asennus hakkuriin tai murskaimeen on aina yksilöllinen projekti
31.12.2019 11:02Sähkön tukkuhinta laski 2019
31.12.2019 9:33Suurten yritysten liikevaihdot kasvussa
31.12.2019 8:11Komatsu Forest -valokuvauskilpailun joulukuun voittaja on selvinnyt
30.12.2019 15:00Renault Trucks T ja T High 2020 - Parempi ajomukavuus ja pienempi kulutus
30.12.2019 12:00Monimerkkikorjaamo panostaa vahvasti Sisu-toimintoihin
30.12.2019 9:40Metsämiesten Säätiö tukee metsäalan kehitystä 1,6 miljoonalla vuonna 2020 - apurahanhaku on avattu
30.12.2019 9:01Moottoripyörästä kehitetään älykkäämpää ja turvallisempaa havainnointijärjestelmillä
29.12.2019 14:33Nosturikeskustelua neljän Varsinais-Suomalaisen kuljetusyrityksen kanssa
29.12.2019 11:00Laadukkaat alumiinivanteet kestää metsäteollisuuden ajoissa
28.12.2019 14:00AMMATTILEHTI KOEAJAA: Mercedes-Benz Actros & Arocs - Tähtikeula näyttää kehityksen suuntaviivat
28.12.2019 11:00Valmetille Advantage ThruAir -pehmopaperilinjan uusintatilaus Irving Consumer Productsilta Yhdysvaltoihin
28.12.2019 9:00Susien lumijälkilaskenta toteutetaan säiden salliessa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan eteläosissa sekä Satakunnan pohjoisosissa
27.12.2019 14:00AMMATTILEHTI KOEAJAA: Peugeot Partner BlueHDi 130 XL 4x4 - Rima nousee pakettiautojen nelivetoluokassa
27.12.2019 11:30Dacia 10 vuotta Suomessa
27.12.2019 8:00Metsähakkeen tuotantoketjut -tilasto 2018: Terminaalihaketus yleistyy edelleen
26.12.2019 18:00Komatsu Forestin Timo Korhonen: "Tästä tuli hyvä vuosi, näin me sen teimme"
26.12.2019 8:00Energian kokonaiskulutus laski 6 prosenttia tammi-syyskuussa
25.12.2019 18:11Juha S. Niemelä Metsähallituksen toimitusjohtajaksi
25.12.2019 11:35Uudistunut Komptech AXTOR - hakkuri ja murskain samassa koneessa
25.12.2019 9:00Yksityiskäytössä olevien yli 40-vuotiaiden ajoneuvojen katsastusväli harvenee
24.12.2019 12:00AMMATTILEHTI KOEAJAA: Volkswagen Transporter 6.1 - Täydellisyyden lähteillä
24.12.2019 10:00Metsä Tissue on sopinut lautasliina liiketoimintansa myynnistä Mutares Groupille
22.12.2019 14:00Materiaalien tehokas seulonta - kiertotaloutta parhaimmillaan
22.12.2019 12:11Metsien hiilinielun päivitetty vertailutasolaskenta valmistui
22.12.2019 11:00Koskitukki Oy:n Järvelän tukkivarastot inventoidaan dronen avulla
22.12.2019 7:00Poliisin 24 tunnin rattijuopumusvalvonta maratonin ratsioissa jäi kiinni 66 epäiltyä rattijuoppoa
21.12.2019 17:55Alumiinivanteet kehittyvät - uusi valmistusmateriaali tulossa Alcoalta

Näytä lisää »