TARKKAA KUORMAUSTA, TEHOKASTA TYÖSKENTELYÄ

Tarkan punnitustiedon avulla nopeutat työvirtaa, logistiikka ja toiminnot ovat läpinäkyvämpiä kuin aiemmin, tehostat työtapoja, ja saavutat kulusäästöjä. Meillä on Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä ja kokemusta punnitusratkaisuiden tuottamisesta jo lähes 50 vuoden ajalta. One Timber -puutavaravaaka  One Cloud -pilvipalvelulla on luotettava ja helppokäyttöinen punnitusjärjestelmä, joka vastaa puunkuljetuksen koviin vaatimuksiin.

Tamtron One Timber on:

  • Helppo asentaa
  • Kestävä – valmistettu vaativiin olosuhteisiin
  • Helppokäyttöinen – selkeä käyttöliittymä
  • Huoltovapaa – akun kesto useita viikkoja käytöstä ja olosuhteista riippuen (vara-akku toimituksessa mukana)
  • Tarkka – Kuormaustapa ei vaikuta punnitustulokseen
  • Tuotetuki ja päivitykset saatavilla etäpalveluna
  • 24/7 tiedonsiirto One Cloud -pilvipalvelulla
One Timber SG -puutavaravaaka sisältää Tamtron One -näytön ja uuden sukupolven SG-venymäliuskariipukkeen, jotka toimivat yhdessä langattomasti.

ONE TIMBER VAAKA- JA PÄIVITYSPAKETIT

ONE TIMBER -VAAKAPAKETIT

Vältä ylikuormasakot, alikuormaus ja tarpeeton ajo autovaa’alle käyttämällä One Timber SG tai One Timber C -puutavaranosturivaakaa. Jälkikäteen asennettava, langaton puutavaravaaka on tarkka ja suunniteltu nopeatahtiseen lastaukseen aina 10 tonnin kapasiteettiin asti. Tämä puutavaravaaka on yhteensopiva valtaosaan puutavara-autoista ja tukkikourallisiin kaivureihin.

One Timber SG -puutavaranosturivaaka

 

ONE TIMBER SG -PUUTAVARAVAAKA

Sisältää Tamtron One -näytön ja uuden sukupolven SG-venymäliuskariipukkeen, jotka toimivat yhdessä langattomasti.

Puutavaravaaka One Timber SG ja sen kestävä punnitusanturi on ihanteellinen vaativaan käyttöön ja jatkuvaan kuormaukseen. Tällä kuormainvaa’alla punnitus onnistuu äärimmäisissä työolosuhteissa vaaditulla tarkkuudella. Punnitusanturi perustuu venymäliuskatekniikkaan, joten anturissa ei ole hydrauliikkaa, joka aiheuttaisi kitkaa, tai liikkuvia osia vaikuttamassa punnitukseen. Anturi on huoltovapaa ja siinä on pitkäkestoinen akku. Liike- ja lämpötilakompensoidun anturin käyttölämpötila on -25°C – +50°C. Anturin sisäinen ohjelmisto on päivitettävissä tarpeen mukaan. Tamtron Onen kosketusnäytöllisen vaakalaitteen käyttöliittymä on suunniteltu ja testattu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

One Timber puutavaranosturivaaka

ONE TIMBER PÄIVITYSPAKETIT

Vanhat vaa’at on helppo päivittää uuteen aikakauteen Tamtronin One Timber -päivityspaketeilla. Päivityspaketti pitää sisältää modernin One-näytön sekä tarvittavat anturit. Valikoimasta löytyy päivityspaketit letkumallisiin hydrauliriipukkeisiin sekä langattomiin hydrauliriipukkeisiin.

 

TAMTRON ONE CLOUD – PUNNITUSTIEDOLLA KOHTI KANNATTAVAMPAA LIIKETOIMINTAAN

Tamtron One Cloudissa punnitustiedot ovat reaaliaikaisesti koko organisaation käytettävissä. Punnitustiedot siirtyvät automaattisesti vaa’alta pilvipalvelu One Cloudiin. Pilvipalvelulla ja langattomalla, reaaliaikaisella tiedonsiirrolla. Työmääräykset on helppo lähettää kuljettajalle ja vastaavasti punnitustiedot tallentuvat automaattisesti reaaliaikaisesti järjestelmään ilman työn keskeytymistä. Pääurakoitsija voi seurata kaikkia alihankkijoiden käsittelemiä puukuormamääriä ja aikatauluja sekä näin tehostaa puutavaralogistiikkaa ja -prosesseja. Myös raportointi ja yhteistyö kumppaniverkoston kanssa helpottuu, kun vaaditut tiedot ovat yhdessä paikassa helposti ja luotettavasti koko organisaation käytettävissä. Tietojen tallentuminen automaattisesti takaa, että punnitustieto on ajan tasalla, oikein ja siihen on yhdistettynä kaikki tarvittavat tiedot ja dokumentit. Tämä puolestaan nopeuttaa laskutusta. Yrityksen johto voi Tamtron One Cloudin punnitustietoja analysoimalla kasvattaa tehokkuutta, tuottavuutta ja ennustettavuutta. Vaakaan voidaan liittää tarvittaessa taskukokoinen Bluetooth-mobiilitulostin kuittien tulostamista varten.

Tamtron One Cloudssa punnitustiedot ja raportointityökalut ovat saatavilla 24/7 sekä sisäisille että ulkoisille käyttäjille.

Chmura

Katsoaksesi videon, sinun täytyy hyväksyä markkinointievästeet. Klikkaa tästä.