Antti Räisänen

Antti Räisänen

Lisätty: 1 Tammikuu 2016

Arvostele ( 0 )

Terminatormalliston kuormatilavuusetu on selvää tuloa, joka on tiedostettu Terminatormiesten käyttöstä saamina tulosetuina.

Kuvaus: Puutavarapankot ovat yksi tärkeä osa puutavarayhdistelmän tuottavuutta. Pankkomallin ja pankkojen määrän oikea ajo-olosuhteitten mukainen valinta optimoi tuloksen tarkasti. Terminatormallisto on teräspankkomalliston kattavin niin mitoituksiensa, kuin lujuusluokkiensa osalta. -Terminatormalliston nelitonniset pankot ovat kevyimmät lujuusluokassaan, painaen kiinnikkeineen vain 86 kg tolppamitalla 2.60m ja runkoleveydellä 2.55. - Terminator XXL 07 on mitoitettu seitsemän tonnin lujuusluokkaan painaa työkunnossa 128 kg 2.90 tolpilla ja 2.55m runkoleveydellä. aa - Terminator XXL 8.8 CE on tukeva pinotavarapankko maksimitolppapituuksille 3.25 m ja se painaa 3.0 m tolpalla ja 2.55 runkoleveydellä 146 kg. - Terminator XXL 11 CE on kevyempi tukkipankko, jota käytetään erikoisvahvana pinotavarapankkona . Sen maksimi tolppapituus on 3.40m ja se painaa 3.0m tolpalla 158 kg. - Terminator XXL 12.5 CE on "pohjolan vahvin" tukkipankko, jota toimitetaan 3.50m tolppapituuksiin saakka. XXL 12.5 pankkomallia toimitetaan sekä maantie, että terminaalikäyttöön. Terminaalikäytössä runkoleveysmaksimi on 3,0m. Pankon paino kiinnikkeineen on 185kg - 225 kg, riippuen mitoituksesta ja käyttö-olosuhteista.

Avainsanoja: Terminator, XXL, 8, 8, 2016, ce, pinotavatapankko, kuorma-autopankko

Terminator XXL CE malliston pankot valmistetut säänkestävästä ultralujasta teräksestä. Pintakäsittelynä on kolmikerrospinnoitus - sinkkipohjustus. pintaväri, ja viimeistelynä on lakkaus.

Kuvaus: Terminator XXL pankkomallistojen pintakäsittely on teräspankkojen parhaimmistoa. Pintakäsittelyä kehitetään koko ajan entistäkin kestävämmäksi, Terminator XXL CE malliston pintakäsittelyn vaatimuksia on kasvatettu ja säänkestävä teräs pinnoitetaan ruosteenestoa antavalla sinkkipohjustuksella ennen pintamaalausta. Pankot viimeistellään nyt lisäksi pintalakkakerroksella, joka tuo kestoa,puhtautta ja värin säilyvyyttä

Avainsanoja: Terminator, XXL, 8, 8, 2016, ce, pinotavatapankko, kuorma-autopankko