Kuva-albumi / Puutavarapankot,Terminator,kuormatila / Etupankon pomminvarma kiinnitysjärjestelmä helmikuun 2016 Terminator tuotantopankoissa .
Etupankon pomminvarma kiinnitysjärjestelmä helmikuun 2016 Terminator  tuotantopankoissa .

Etupankon pomminvarma kiinnitysjärjestelmä helmikuun 2016 Terminator tuotantopankoissa .

Lisätty: 25 Tammikuu 2016

Arvostele ( 0 )

Kuvaus: Terminator XXL 2016 CE pankkojen perävaunun etupankon kiinnike on lujitettu kestämään törmäysvoimat yksin koko nipun paimolla.

Share |

Kommentit

Terminatorpankkoihin on kehitetty nyt "pomminvarma" perävaunun etupankon kiinnkkepaketti. Kuvassa on esitetty kiinnikeuutuuden yläkiinnikepari, jolla on moninkertaineen lujuus vakiokiinnikesarjaan verrattuna. Lujuutta kasvattaa kaksi lisäpulttia ja pulttien lujuusluokan kasvatus 8.8 lujuudesta 10.9 lujuusluokkaan. Lisäksi kolmiotukien "läpiviennit" (8kpl) antavat lisävarmuutta pulttikiinnitykselle nelinkertaistaen kiinnityslujuuden.
Lähettäjä XXL tekniikka / 25.1.2016

Etupankon kiinnitys:

Perävaunun etupankon runkoon kiinnityksen lujuusvaatimukset ovat liukupankkoista johtuen moninkertaiset asetuksen yksittäisen pankon rasitusvaatimuksiin verrattuna.

Yleisesti käytetty rungolle hitsattu, tai pultattu kiinteä este on hyvä , joskin ei aina riittävä turvallisuuslisä.

Koko etupankon kiinnikejärjestelmä vaatii uutta tarkastelua ja sen mukaisia muutoksia.
Lähettäjä Lisäartikkeleita aiheesta: www.terminator.fi / 25.1.2016

Liukukiinnikkeet:

Perävaunun etunippu tukeutuu pankkoihin, joista vain yksi on kiinteästi kiinni perävaunun rungossa, loput ovat herkästi jarrutuksessa eteenpäin luistavilla liukukiinnikkeillä.

Jarrutus- tai törmäystilanteessa perävaunun etupankkoon kohdistuu kaksinkertainen voima kolmosnipulla ja nelinkertainen voima tukilla ja rangalla.
Lähettäjä Liikenneturvallisuuskysymykset / 25.1.2016

Perävaunun etunipun sidontaan kiinnitettävä erityistä huomiota:

Perävaunun etunippu on turvallisen kuormansidonnan kannalta ongelmallisin. Etunipun kuormansidonnan tekee ongelmalliseksi liukukiinnikkeet,

liukuesteettömät tolpat ja liukupankkoihin kiinnitetyt kuormasiteet.
Lähettäjä Liikenneturvallisuuskysymykset / 25.1.2016

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*