Nokian Renkaat on mukana Jyväskylän Kuljetusmessuilla 25.?27.5.

10.05.2023 12:11

Nokian-Hakka-Truck-844-plus.png.jpg

Kuljetus 2023 -näyttely järjestetään jälleen toukokuussa Jyväskylän Paviljongissa. Nokian Renkaiden osastolla U 128 on näytteillä renkaita joka akselipaikalle ja vuodenajalle. 

Osastolla tullaan esittelemään rekka- ja kuorma-auton renkaita erityistarpeisiin ja yleiskäyttöön, niin perävaunullisiin puutavarakuljetuksiin kuin kevyempiä kuormia varten. Esillä on myös uusia Noktop-pinnoitteita, joilla pidennät renkaiden käyttöikää ja säästät luontoa.

Turvaa tien päälle, pitoa joka kaarteeseen

Pitkät kuljetukset ovat usein raskaita ja uuvuttavia reissuja. Erityisesti pimeinä talvikuukausina hermot voivat olla koetuksella. Tällöin mielenrauhaa voi tarjota tieto siitä, että rekan tai kuljetusajoneuvon renkaat on tehty sietämään paitsi ääriolosuhteita myös olosuhteiden vaihtelua.

Nokian Renkailta löytyy vaihtoehto niin erityistarkoituksiin kuin pitkiin kuljetuksiin, jolloin renkaiden monipuolisuus on usein elinehto. Renkaiden täytyy tarjota pitoa liukkaille pinnoille, kestävyyttä ääriolosuhteisiin – mutta palvella sujuvasti myös sulilla moottoriteillä.

Esillä monipuolinen valikoima mielenrauhaa

Nokian Tyres R-Truck Trailer on perävaunurengas, joka palvelee käyttäjäänsä niin maanteillä kuin tiettömillä, epätasaisilla maastoilla.Malliesimerkki ympärivuotisesta renkaasta, joka helpottaa perävaunun hallitsemista myös haastavimmissa talviolosuhteissa, on Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck T. Sen leveät urat ja tehokas nastoitettavuus parantavat pitoa lumella.

Luotettavaa pitoa erityisen jäisille ja lumisille alustoille tarjoavat Hakkapeliitta-sarjan Truck E2 ja Truck F2 -renkaat, joiden vakaa ajokäytös ja lyhyt jarrutusmatka tuovat vaativimpiinkin talvikuljetuksiin pitoa ja vakautta – ja kuljettajalle mielenrauhaa. Kun etsinnässä ovat renkaat esimerkiksi vaarallisten aineiden kuljetuksiin, Nokian Tyres Hakka Truck Trailer on joka sään rengasvalinta. Painavan perävaunun ja vaihtelevien tieolosuhteiden asettaessa renkaiden pidon ja vakauden ankaraan testiin nousee toimiva perävaunun rengas arvoon arvaamattomaan.

Aina ei tarvitse varautua sydäntalven pahimpiin myräköihin eikä välikausien ryteikköisiin maastoihin. Mutta silloinkin, kun tavoitteena on kuljettaa ihmisiä linja-auton kyydissä maanteillä, turvallisen reissun takaamiseksi renkailta vaaditaan luotettavaa joka sään pitoa. Nokian Tyres Hakka Truck Coach -renkaiden kumiseos ja pintakuvio on optimoitu hiljaista ajoa varten, jotta mukava matka olisi mahdollinen – säällä kuin säällä ja vuodenajasta toiseen.

Tien päällä sattuu ja tapahtuu

Oli tarve sitten renkaidenvaihdolle tai muile huoltotoimenpiteille, pitkien kuljetustenkin aikana apu on aina lähellä. Vianor-jälleenmyyjiämme löydät laajasti Suomesta ja muualta Pohjoismaista. Koko globaalin jälleenmyyntiverkostomme löydät sivustomme kautta. 

Kun työsi on tien päällä, Nokian Renkaat merkitsee mielenrauhaa.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Kuljetusmessuille!
25.-27.5.2023, Paviljonki, Jyväskylä, osasto U 128

Rekisteröidy kävijäksi: https://www.paviljonki.fi/messut/kuljetusmessut

01.06.2023 10:33Ponssesta ensimmäinen metsäkonevalmistaja, joka käyttää SSAB:n fossiilivapaata terästä
01.06.2023 8:11Niemi Palvelut tuo napapiirin pohjoispuolelle alueen ensimmäisen raskaan liikenteen ladattavan hybridin
31.05.2023 11:00Manufacturing Performance Days kokoaa teollisuuspäättäjät Tampereelle
31.05.2023 9:30Scania uudistaa linja-autoliiketoimintaansa - Scania Citywiden, Scania Interlinkin ja C-alustojen myynti ja tuotanto lopetetaan
31.05.2023 9:17Tukes on aloittanut laajan selvityksen parvekekaidejärjestelmien turvallisuudesta
30.05.2023 16:20Kuljetusyrittäjä Niclas Hautanen: "Puunajo on mahdollisuuksien ala"
30.05.2023 15:22Mitsubishi EDiA XL -trukkisarja on voittanut kansainvälisen Red Dot - suunnittelupalkinnon
30.05.2023 11:00John Deere Forestry esittelee koko metsäkonemallistonsa Swedish Forestry Expossa tämän viikon lopulla
30.05.2023 9:05Peukku-baarin uudet tarjottimet valmistetaan metsäteollisuuden tähteistä
30.05.2023 8:43BMW:n 5-sarja uudistuu - raamikkaampi ja lihaksikkaampi

Siirry arkistoon »