Metsä-Multia Oy:n työntekijöille "Työyhteisön hyvä tyyppi" -stipendejä

10.05.2022 16:44

Metsa-Multia.jpg

Metsä-Multia Oy:n keuruulaiselle asentaja Joni Tikalle, multialaiselle hakkuukoneenkuljettaja Mika Virkille ja laukaalaiselle asiakkuuspäällikkö Pasi Niemelälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.         

Stipendejä esittivät Metsä-Multia Oy:stä metsäkoneenkuljettajat Jonne Kärkkäinen, Jarno Kuitunen, hakkuukoneenkuljettajat Antti Hanhisuanto, Heikki Marin ja Jaani Siirtonen, asentaja Tero Mitronen lavetin kuljettaja Olli Laurila, operaattorit Niko Leppäsalmi ja Tero Möttö, asiakkuuspäällikkö Hannu Kumpula sekä yrittäjät Aki ja Kai Laaja. 

Asentaja Joni Tikka 

" Joni vastaa valtaosasta huoltotoimintojen organisoinnista ja suorittamisesta Metsä-Multian kaluston osalta. Hänen vahva ammattitaitonsa ja kyky hallita kokonaisuuksia heijastuu positiivisesti myös työyhteisöön. Huollot ja korjaukset ovat avainasemassa koneiden korkeiden käyntiasteiden kanssa, Joni vastaa näistä tukitoimista kokonaisvaltaisen hyvin.”

"Joni on rento ja aikaan saava. Meillä ainakin toimii yhteistyö täys 10! Joka päivä touhutaan samalla pisteellä ja ei ole vielä ainakaan painittu. 😉 myös minun perehdytykseni työhön hän hoiti hienosti. "

"Jonilla on hyvä kyky nähdä kokonaisuus ja organisoida tehtävät kustannustehokkaasti."

Hakkuukoneenkuljettaja Mika Virkki

" Mikan rautainen ammattitaito hakkuukoneenkuljettajana varmistaa metsänomistajalle korkealuokkaisen metsänhoidon kuin myös Metsä-Multialle palvelulupauksen täyttymisen. Mikan rooli korjuuketjun "liiderinä" antaa kollegoille turvallisen ja motivoituneen ympäristön työskennellä.

"Mika on positiivinen ja huumorintajuinen osaaja, joka auttaa ja neuvoo aina tarpeen vaatiessa"

"Näin lavettimiehen kannalta Mikan kanssa on eritäin hyvä toimia, Mikalla on silmää siirtojen osalta katsoa siirrot niin, että saadaan monesti ajokone samaan siirtoon, ja Mika hyvin usein kysyy miten lavetti kerkiää, niin voi passata siirron. Ja kaikin puolin on hyvä työkaveri".

"Mika on huumorintajuinen ja toista ihmistä ajatteleva/kunnioittava hyvä työkaveri. Päivän piristäjä."

Asiakkuuspäällikkö Pasi Niemelä

"Asiakkuuspäällikkönä Pasi vastaa UPM Metsän ja Mhy Keski-Suomen asiakkuuksista ja heidän korjuussaan olevien henkilöiden johtamisesta.

Pasin vahva ammattitaito metsäsektorilta sekä hyvät esimiestaidot mahdollistavat merkittävässä roolissa toimimisen. Hänen pedantti suhtautumisensa palveluidemme tuottamiseen luo korkean vaatimustason organisaatiollemme ja sitä kautta laadukkaalle tekemiselle.

"Pasi kuuntelee aina kanssaihmisten näkökulmat ennen päätöksentekoa ja perustelee ratkaisunsa. Sanoisin että on hyvin reilu työkaveri."

"Rauhallinen, pitkäjänteinen ja hyvä perehdyttäjä. Opettaja-ainesta vaikka ammattikouluun!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)

• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)

• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)

• sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

21.05.2022 14:22SKAL: Kuljetusalan polttoainetuessa vielä parannettavaa
21.05.2022 12:00Stora Enson yli 800 kesätyöntekijää työskentelee 70 eri tehtävässä
20.05.2022 22:00KATSO TÄSTÄ VIIKON 20/2022 LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa metsä-, kuljetus- ja maarakennusalan kuulumiset
20.05.2022 16:11Myöhäinen kevät viivästyttää istutustöitä - istutuskauden jatkaminen loppupäästä mahdollista
20.05.2022 13:00Ajovarma jatkaa tieliikenteen lupa- ja tutkintotehtävien palveluntuottajana
20.05.2022 9:00Järeitä säästöpuita jätetään aiempaa enemmän hakkuissa ? vesiensuojelussa yhä parannettavaa
19.05.2022 10:52Metsäkeskus uudistaa Metsään.fi-palvelun
19.05.2022 10:32Maakaasun tulo Venäjältä saattaa loppua jo tällä viikolla - Gasum uusien haasteiden edessä
19.05.2022 10:14Nokian Renkailta joka sään ja akselipaikan linja-autorengas päätiekäyttöön
18.05.2022 11:00Volvon FM sähkökuorma-auto ensiesittelyssä Suomessa

Siirry arkistoon »