Gazpromneftin laadukkaat voiteluaineet liikkuvaan kalustoon

10.11.2021 16:11

tonttila23.jpg

Voitelukeskus Tonttilan tytäryhtiö Tonttila Group tarjoaa johtavien valmistajien voiteluaineet liikkuvaan kalustoon ja teollisuuden tarpeisiin. Kohta vuosikymmenen ajan valikoimaan on kuulunut Gazpromneftin laadukkaat öljytuotteet joiden myynti on kasvanut vahvasti viime aikoina.

(kuva yllä: Gazpromneftin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu mm. raskaan kaluston moottoriöljyt, hydrauliikkaöljyt, vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt, maatalouskoneiden öljyt, teollisuuden vaihteistoöljyt, rasvat sekä henkilöautojen moottoriöljyt. Ja nyt tarjolla on myös bitumi- ja vesieristystuotteet.)

Gazprom Neft on venäläisen maakaasu- ja öljykonserni Gazpromin tytäryhtiö, joka vastaa pääosin konsernin öljyntuotannosta, jalostuksesta ja huoltamotoiminnasta. Gazprom on Venäjän suurin yhtiö ja mm. maailman suurin maakaasun tuottaja ollen yksi suurimmista julkisesti noteeratuista yhtiöistä maailmassa.

- Yhteistyömme Gazpromneftin kanssa on sujunut alusta saakka mallikkaasti ja sen korkean teknologian tuotteet täydentävät valikoimaamme loistavasti. Toimitukset ja logistiikka pelaa saumattomasti mikä korostuu varsinkin näinä haastavina aikoina kun rahtia ei tarvitse suunnitella merten takaa. Gapromneftin öljytuotteet valmistetaan Venäjällä sekä Euroopassa mm. Italiassa, missä heillä on todella iso jalostamo, kertoo Tonttila Groupin tuotevastaava Sami Korpisaari.

Kattava valikoima

Tonttila Group aloitti Gaz- promneftin myynnin hydrauliikkaöljyillä ja hyvien kokemusten jälkeen valikoimaan on otettu lisäksi raskaan kaluston moottoriöljyt, vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt, maatalouskoneiden öljyt, teollisuuden vaihteistoöljyt, rasvat ja henkilöautojen moottoriöljyt. Ja nyt tarjolla on myös bitumi- ja vesieristystuotteet.

- Gazpromneftin tuotteet täyttävät ja ylittävät esimerkiksi moottorivalmistajien vaatimukset. Ne on suunniteltu Pohjolan vaativiin olosuhteisiin; perusöljyt ovat todella korkealuokkaisia ja lisäaineteknologia edistyksellistä. Pakkauskokoja löytyy eri kokoisista kannuista ja tynnyreistä aina kontteihin ja kokonaisiin säiliöautotoimituksiin, ilmoittaa Korpisaari.

tonttila13.jpg

(kuva: Gazpromneft Hydraulic HVLP -hydrauliikkaöljyjen ominaisuuksia.) 

Hydraulic HVLP

Koneurakoitsijoiden suosioon noussut Gazpromneft Hydraulic HVLP -tuotteet ovat korkealaatuisia laajan käyttölämpötila-alueen omaavia hydrauliikkaöljyjä. Ne ovat tarkoitettu hydraulijärjestelmille, jotka toimivat vaihtelevissa lämpötilaolosuhteissa erityisesti ulkokäytössä mutta myös teollisuudessa. Korkealuokkaiset perusöljyt yhdessä tarkkaan valitun lisäaineistuksen kanssa muodostavat erinomaisen suojan hapettumista, korroosiota ja kulumista vastaan. 

tonttila3.jpg- Nämä öljyt ovat erinomainen vaihtoehto hydrauliikkajärjestelmiin jotka vaativat HLVP-luokan öljyn käyttöä. Ne soveltuvat johtavien pumppuvalmistajien järjestelmille kuten mm. Bosch Rexroth, Eaton Vickers, Denison ja Cincinnati Machine, kertoo Korpisaari.

X Hydro Bio 46

G-Energy X Hydro Bio 46 on luontaisesti biohajoava korkean suorituskyvyn omaava täyssynteettinen hydrauliikkaöljy nykyaikaisille hydrauliikkajärjestelmille. Tuote on valmistettu Hollannissa synteettisestä esteristä ja tarkoin valituista lisäaineista, jolloin on saatu aikaiseksi erittäin laaja käyttölämpötila-alue sekä erinomaiset kulumisen-, hapettumisen- ja korroosionesto-ominaisuudet. 

tonttila4.jpg- Synteettisen esterin luontaisesti korkea viskositeetti-indeksi takaa laajan käyttölämpötila-alueen lisäksi sen että tuote ei ohene käytössä vaan tarjoaa korkean hyötysuhteen koko öljynvaihtovälin ajan, sanoo Korpisaari.    

02.12.2021 14:53Vehon Baltian laajenemissuunnitelmalle kilpailuviranomaisen vahvistus
02.12.2021 12:18Junnikkala investoi Valutecin kanavakuivaamoon Oulaisissa
02.12.2021 11:54Segway yrittää mönkijämarkkinoiden valtausta
02.12.2021 9:52UPM:ltä muistilista metsänhoitotöistä eri vuodenaikoina
02.12.2021 9:12Tutkijoiden laskelmat: bioenergialle maltillista kasvua
01.12.2021 11:32Toimitusvaikeudet jarruttavat ajoneuvojen ensirekisteröintejä
01.12.2021 11:11Valmet Automotive julkistaa oman akkutuoteperheensä ensimmäisen tuotteen, Modular Power Pack-akkujärjestelmän
30.11.2021 16:00IVECO T-WAY voitti arvostetun German Design Award -palkinnon
30.11.2021 15:22Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään
30.11.2021 14:33Henkilövalintoja Metsämiesten Säätiön hallituksessa

Siirry arkistoon »