Kuljetusalan leasingratkaisujen suosio kasvaa - uusi MAN Lease -leasingpalvelu on helppo ja riskitön tapa hankkia MAN-kuljetuskalustoa

17.02.2021 9:40

manneee1.jpg

MAN – Simplyfying Business -missionsa mukaisesti MAN Truck & Bus haluaa yksinkertaistaa ja tehostaa asiakkaidensa liiketoimintaa auton omistamisen ja ylläpidon osalta.

Nyt MAN Truck & Bus tuo Suomessa markkinoille MAN paketti- ja kuorma-autojen ja niiden ylläpidon kustannusten osalta etukäteen tiedettävissä olevan ja käyttäjälle riskittömän leasingpalvelun. Uusi MAN Lease -leasingpalvelu mahdollistaa hankinnat aina  pakettiautoista kuorma-autoihin, kattaen koko laajan MAN-malliston: TGE, TGL, TGM, ja TGS sekä TGX, joka juuri valittiin Kansainväliseksi Vuoden Kuorma-autoksi 2021.

”MAN Lease -leasingpalvelun etuina ovat kokonaisuudessaan arvonlisävähennyskelpoisten auton ja sen käytön kustannusten ennustettavuus sekä riskittömyys. Auton käyttäjän ei tarvitse murehtia kulloinkin edessä olevan huollon tai korjauksen laskun suuruutta tai sen eräpäivää. MAN Lease -asiakkaan ei myöskään tarvitse miettiä mitä mahdolliset markkina- tai lakimuutokset vaikuttavat auton arvoon ja sen myytävyyteen. MAN Lease kantaa vastuun auton jälleenmyyntiarvoon sisältyvistä riskeistä. Leasingsopimuksen päättyessä auto palautetaan myyjälle sopimusehtojen mukaisesti. Asiakas saa aina käyttöönsä uudet toimintavarmat ja polttoainetaloudelliset autot ilman riskejä”, kertoo K-Auton MAN-liiketoiminnoista vastaava johtaja Kari Rautanen.

MAN Lease -leasingpalvelun toimintatapa on yksinkertainen – maksat käytöstä, et omistamisesta. MAN Lease sopii yritykselle, joka ei halua itse vastata huolloista eikä rahoituksesta. Leasing on helppo tapa hankkia auto ilman muita tarvittavia vakuuksia. Hankinnan kustannukset jakautuvat tasaisesti, jolloin kulujen ennustettavuus, hallinta ja vertailtavuus helpottuvat. Leasingsopimus tasoittaa kassavirtaa, optimoi vakuuksia ja tehostaa tasetta. MAN Lease -leasingsopimuksen vuokra-aika on sovittavissa 36-60 kuukaudeksi ja kiinteä vuokraerä laskutetaan aina kuukauden välein. MAN Lease -sopimuskulujen hallinnointi hoituu yhdellä laskulla, mikä myös helpottaa yrittäjän arkea. MAN Lease -leasingpalvelun rahoittaa OP Yrityspankki Oyj.

MAN Lease -leasingsopimuksen kiinteä kuukausivuokra sisältää mm. huolenpitosopimuksen (määräaikaishuollot ja -tarkastukset sekä normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset) sekä mahdolliset lisäpalvelut ja -turvat. MAN Lease -sopimusta voidaan täydentää erikseen ostettavilla lisäpalveluilla kuten esimerkiksi huolenpito päällirakenteelle, takalaitanostimelle, kylmäkoneelle, viranomaistarkastuksille ja todistuksille sekä digitaalisille palveluille ja huoltoautopalvelu tai hinauspalvelu lähimmälle valtuutetulle MAN-huoltopisteelle. Lisäksi MAN Lease -sopimukseen voidaan ostaa lisäpalveluna sijaisauto MAN Rentin kautta yllättävien ja äkillisten auton käyttöä estävien vikojen korjauksen ajaksi. 

03.08.2021 15:04OOO Ponssen toimitusjohtaja Jaakko Laurila: Venäjän metsäteollisuus vahvassa nosteessa
03.08.2021 14:01Nokian Renkaat Oyj Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2021: Volyymit ja tulos kasvoivat vahvasti
03.08.2021 11:00Kesla Oyj puolivuosikatsaus: Saadut tilaukset ja tilauskanta nousivat ennätyksellisen korkealle tasolle
03.08.2021 10:20Meijjänperän Rekkatapahtuma Pyhäjärvellä 6.-7.8. - lähde mukaan mukavaan tapahtumaan
03.08.2021 9:07Nyt Terminatoreita hetitoimituksiin - ja edullisesti !!!
02.08.2021 17:25Varustaudu syksyn savotoille Iggesundin harvesterivarusteilla
02.08.2021 13:22Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi
02.08.2021 11:00Kuorma-autojen ensirekisteröinnit hyvässä nosteessa
02.08.2021 10:33HUOMIO! Nyt kannattaa markkinoida - lähde mukaan ilmoituksella syksyn Metsäalan Ammattilehteen
02.08.2021 9:11Sveitsissä kokeillaan vetykäyttöisiä kuorma-autoja jakelukäytössä

Siirry arkistoon »