Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:17668888 kpl

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

29.5.2020 23:00KATSO 29.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisiaLue lisää »31.5.2020 12:22Tuontihake korvaa kotimaista metsähaketta - Kemera-asetuksen muutos osaksi talouden elvytystäLue lisää »31.5.2020 9:00UPM Raflatac laajentaa Forest Film -tuotevalikoimaansa alan ensimmäisellä puupohjaisella polyeteenitarramateriaalillaLue lisää »

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

29.5.2020 23:00KATSO 29.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisiaLue lisää »31.5.2020 12:22Tuontihake korvaa kotimaista metsähaketta - Kemera-asetuksen muutos osaksi talouden elvytystäLue lisää »31.5.2020 9:00UPM Raflatac laajentaa Forest Film -tuotevalikoimaansa alan ensimmäisellä puupohjaisella polyeteenitarramateriaalillaLue lisää »

Work Cars tarjoaa laadukkaat hyötyajoneuvot lyhyellä toimitusajalla

27.03.2020 17:10

vaninet1.jpg

Hiljattain uusiin ja entistä suurempiin toimitiloihin Jyväskylässä muuttanut Work Cars Oy:n Mercedes-Benz Sprinteriin pohjautuva retkeilyautokonsepti on noussut lyhyessä ajassa todelliseksi menestysmalliksi. Myös kevyt kuorma-autona tarjottavien Sprinterien varustelut ja viimeistely tehdään Suomessa alan uusimmilla menetelmillä. 

(kuva yllä: Work Cars tarjoaa tasokkaasti rakennetun retkeilyautokonseptin Mercedes-Benz Sprinteristä. Keulan ja helmojen Design-suojarautapaketti ja 20-tuuman kevytmetallivanteet tuovat aggressiivisuutta auton ulkonäköön.)

Work Cars Oy varustelee ja myy uudet hyötyajoneuvot ympäri Suomea. Merkkisitoutumattoman hyötyajoneuvokeskuksen erikoisalaa ovat varustellut pakettiautot, esteettömät taksit sekä mini- ja midi-kokoiset linja-autot. 

Vajaan vuoden ajan toimineen yrityksen mallivalikoimassa huomion herättävät muun muassa korkeluokkaiset Mercedes- Benz Sprinter retkeilyautokonsepti, joka on kehitetty yhdessä arvostetun sysmäläisen autovarustelijan VanStore Finland Oy:n kanssa. 

Linja-autot ja esteettömät taksit valmistuvat sekä kotimaisten että ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Malliston selkärankana ovat täkäläisiin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin valmiiksi varustellut hyötyajoneuvot. 

Hyvänä esimerkkinä ovat Work Carsin esteettömät Altas-taksit, jotka toimitetaan asiakkaille täysin ajovalmiina. Varustelu tapahtuu Liettuassa asiansa osaavan Altas Auton toimesta. 

- Kokemuksemme hyötyajoneuvojen toimintakentästä on mahdollistanut autojen varustelutason konseptoinnin niin, että Work Carsin kautta tilatut autot täyttävät kaikki käyttöön liittyvät kansalliset standardit. Olemme jo valmistautuneet toukokuun alussa mahdollisesti voimaan astuvan kansallisen asetuksen varalle, mikä toisi tullessaan muutoksia esteettömien taksien rakenteeseen, kertovat yrittäjät Mikael Mäkinen ja Tero Tarvainen. 

vaninet3.jpg

(kuva: Nahkapäällysteiset istuimet, mikroaaltouuni ja jääkaappi sekä asiallinen työpöytä lukeutuvat vakiovarusteisiin. Kattoon integroidut Led-valokiskot takaavat hyvän valaistuksen. Huomaa vinyylilattian pokkausten hieno viimeistely, mikä tehdään CNC-koneella.)

Kestävää kehitystä

Work Cars Mercedes-Benz Sprinter retkeilyauto varustellaan yrityksen kehittämän konseptiajattelun mukaisesti valmiiksi suunnitelluista, asiakkaan valittavissa olevista moduulikokonaisuuksista. 

- Kaikki varustelun komponentit ja suuremmat moodulit suunnitellaan tietokoneella, joten kaikesta on olemassa tarkka dokumentointi. Esimerkiksi paneelit, seinälevyt ja jopa lattian vanerointi muotoillaan CNC-koneella. Käytössämme on myös 3D-tulostus, mikä mahdollistaa yksilöllisten yksityiskohtien val- mistuksen, toteaa Mäkinen.

Tarvainen kertoo malliston rakentuneen sekä omien että asiakkaiden käyttötarpeiden ympärille. Work Cars pyrkii pitämään jatkuvasti muutamaa autoa nopeasti saatavilla. Konseptiautojen varustelu on varsin kattava, eikä viimeistely jätä juuri toivomisen varaa.

- Work Cars Sprinter on myös turvallinen hankinta, sillä sekä autossa että varustelussa on kes- toltaan kahden vuoden mittainen takuu ilman kilometrirajaa. Poikkeuksena mahdolliset lisälaitteet ja koneet, missä noudatetaan valmistajan takuuehtoja, ilmoittaa Tarvainen.

vaninet4.jpg

(kuva: Tavaratilan viimeistely on viety yhtä korkealle tasolle kuin ohjaamossa ja matkustamossa. Suojaus on toteutettu komposiittilevyllä, mikä kestää paljon paremmin kuin vanerilevy.)

Parasta laatua

Katsaus ajoneuvon vakiovarusteluun vahvistaa yrittäjäkaksikon antamaa mielikuvaa Work Cars -autojen korkeasta ja asiakkaiden arvostamasta laadusta.

Sekä etummaisissa että lisäistuimissa on vakiona tyylikäs ja hyvin kulutusta kestävä nahkaverhoilu. Seinät, katto ja koko tavaratila on eritetty asianmukaisesti sekä kylmän että ulkoa kantautuvien äänien varalta. Seinien ja lattian verhoilut on toteutettu ammattikäyttöä silmällä pitäen helposti puhtaana pidettävistä ja samalla kovaa kulutusta kestävistä materiaaleista. Tarvaisen mukaan sekä varustelun että verhoilumateriaalien valikoimaa on tarkoitus laajentaa nykyisestään tulevaisuudessa:

- Vinyylilattia on noussut nopeasti kestosuosikiksi. Sen päälle saa muotoon tehdyn maton.

Makuutila on tehty auton takaosaan istuinlinjan yläpuolelle. Noin kahden metrin sisäkorkeuden ansiosta takatilaan jää vielä asiallinen korkeus. 

- Kuormatilaan meillä on tarjolla useita valmiita varustemoduleita, kuten esimerkiksi liuskat ja kiinnikkeet kelkkaa tai vaikkapa mönkijää varten. Lisäksi konseptiautoihin löytyy kattavasti erilaisia laatikosto- ja hyllyvaihtoehtoja. Olemme myös valmiita rakentamaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisen auton. Asiakkaan tulee osasta varautua siihen että räätälöitävän auton toimitusaika on viikkoja, jopa kuukausia varastoautojamme pidempi.

Tarvainen kertoo uuden auton toimitusajan lyhentäminen oli yksi keskeisistä ajatuksista Work Carsia perustettaessa; 

- Yleisesti ottaen hyötyajoneuvon ostaminen on ollut asiakkaalle kaikkine lisävarustevalintoineen ja odotusaikoineen liian vaikeaa. Tämä selkeä ajatusmaailma ja ymmärrys loi Work Carsin. Asiat voi ja pitää tehdä paremmin sekä tehokkaammin. 

Kasvun aikaa

Artikkelia kirjoitettaessa Work Cars otti juuri käyttöön uudet noin 400 neliömetriä lämmintä sisätilaa tarjoavat toimitilat Jyväskylän Palokankaalla, osoitteeseen Metsäpellontie 4. 

- Olemme todella tyytyväisiä uusiin tiloihin. Sisätilojen lisäksi meillä on pari tuhatta neliömetriä piha-aluetta, joka tullaan asvaltoimaan kesään tultaessa. Asiakkaat ovat ottaneet palvelumme ja tuotteemme todella hyvin vastaan ja tavoitteenamme on kasvattaa yrityksen henkilökuntaa, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun tarjoamisen jatkossa entistäkin paremmin, Tarvainen lupaa.

Monimerkkitalo

Vuoden 2019 keväällä avattu Work Cars Oy on kahden auto- ja yrityskaupan konkarin Mikael Mäkisen ja Tero Tarvaisen perustama hyötyautokaupan monimerkkitalo. Uusien ajoneuvojen lisäksi Work Carsin valikoimassa on noin 50 muutaman vuoden ikäistä ja vähän ajettua paketti-, lava-, sekä retkeilyautoa. 

- Tervetuloa tutustumaan autoihin ja palveluumme, toivottavat yrittäjät.

29.05.2020 23:00KATSO 29.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia
31.05.2020 12:22Tuontihake korvaa kotimaista metsähaketta - Kemera-asetuksen muutos osaksi talouden elvytystä
31.05.2020 9:00UPM Raflatac laajentaa Forest Film -tuotevalikoimaansa alan ensimmäisellä puupohjaisella polyeteenitarramateriaalilla
30.05.2020 15:10AMMATTILEHTI KOEAJAA: Renault Trucks Master Z.E. - kestävien kuljetusratkaisujen etulinjassa
29.05.2020 15:00Talvirengaslaki muuttuu - autoilijoiden on entistäkin tärkeämpää ennakoida kelejä, jotta ajo on turvallista
29.05.2020 12:11Ahola Transportille tunnustusta parhaana logistiikan toimittajana
29.05.2020 9:44Lakiluonnos joutoalueiden metsitystuesta lausunnolle
28.05.2020 12:44Garmin esitteli suurikokoisen navigaattorimalliston raskaanliikenteen erityistarpeisiin
28.05.2020 12:23Vaisala julkistaa useita havainto- ja ennustetietoja yhdistävän ainutlaatuisen palvelun teiden talvikunnossapitoon
28.05.2020 11:00Puuston hyönteistuhot mahdollista havaita yläilmoista

Siirry arkistoon »