Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:12973961 kpl

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

19.5.2019 17:01KATSO VIDEO! Ammattilehden ensiesittelyssä uudistunut Iveco DailyLue lisää »19.5.2019 13:15Kevään iso Metsäalan Ammattilehti on valmistumassa - VIELÄ EHDIT MUKAAN ILMOITUKSELLA!Lue lisää »19.5.2019 10:22Gasum vahvistaa kotimaisen ja uusiutuvan biokaasun saatavuutta ostamalla Mäkikylän biokaasulaitoksen KouvolastaLue lisää »

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

19.5.2019 17:01KATSO VIDEO! Ammattilehden ensiesittelyssä uudistunut Iveco DailyLue lisää »19.5.2019 13:15Kevään iso Metsäalan Ammattilehti on valmistumassa - VIELÄ EHDIT MUKAAN ILMOITUKSELLA!Lue lisää »19.5.2019 10:22Gasum vahvistaa kotimaisen ja uusiutuvan biokaasun saatavuutta ostamalla Mäkikylän biokaasulaitoksen KouvolastaLue lisää »

Harley-Davidson uudistaa mallistoaan - sähköä ja seikkailupyöriä

Share |
30.07.2018 18:00

Harley-Davidson on tänään julkaissut vuoteen 2022 tähtäävän More Roads to Harley-Davidson -kasvusuunnitelmansa inspiroidakseen enemmän ihmisiä ympäri maailmaa kokemaan moottoripyörällä ajamisen hurman.

Ottaen huomioon nopeasti muuttuvan maailman ja uudet kuluttajavaatimukset nämä nopeutetut, keskitetyt toimenpiteet sekä strategiset investoinnit tukevat Harley-Davidsonin vuodelle 2027 asettamien tavoitteiden saavuttamista, jotka koskevat Yhdysvaltojen markkinoiden elvyttämistä sekä kansainvälisen kasvun kiihdyttämistä.

hd_sahko.jpg

Sähköiset moottoripyörät ovat kevyitä, ketteriä ja valmiita hyökkäämään kaupunkiliikenteen sekaan. Uudenlainen ajokokemus on luvassa vuonna 2022. 

“Tänään julkaisemamme rohkeat toimenpiteet pohjautuvat Harley-Davidsonin laajaan kapasiteettiin sekä iskuvoimaiseen kilpailukykyyn, joka muodostuu meidän erinomaisesta tuotekehityksestä, tuotannosta, globaalisti kiinnostavasta brändistä sekä upeasta jälleenmyyntiverkostostamme”, sanoo toimitusjohtaja ja presidentti Matt Levatich, Harley-Davidson, Inc. “Johdamme uutta kaksipyöräisten vallankumousta yhdessä meidän lojaalien motoristien kanssa ja inspiroimme tulevaisuuden kuljettajia, jotka ovat vasta oivaltamassa ajamiseen liittyvän jännityksen”.

hd_livewire.jpg

Harley-Davidsonin sähköinen moottoripyörä, LiveWire™, on ensimmäinen niin kutsutun “Twist and go” -malliston kytkimetön pyörä. 

Kattava, asiakas edellä rakennettu More Roads to Harley-Davidson -suunnitelma keskittyy kolmeen osa-alueeseen:

  • Uudet tuotteet – nykyiset asiakkaat sitoutetaan edelleen ja uusia kuljettajia inspiroidaan laajentamalla raskaampien pyörien johtoasemaa sekä avaamalla uusia markkinoita ja segmenttejä.
  • Laajempi saavutettavuus – kohdataan asiakkaat siellä, missä he ovat ja tarjotaan heille monikanavainen jälleenmyyntikokemus
  • Vahvat jälleenmyyjät – toteutetaan suorituskykyyn perustuva viitekehys jälleenmyyjien taloudellisen vahvuuden sekä Harley-Davidson-asiakaskokemuksen kehittämiseksi

“Odotamme tämän suunnitelman toteutuvan entistä sitoutuneempana ja laajempana Harley-Davidson-yhteisönä. Motoristikuntamme on siten monipuolinen ja jälleenmyyjämme hyötyvät alamme johtavista marginaaleista sekä kassavirrasta,” sanoo Levatich.

hd_moykky.jpg

Täysin uusi Custom-moottoripyörä on muhkean aggressiivinen ilmestys, suorituskykyä pyörässä on 1250 kuution verran. Pyörä nähtäneen teillä vuonna 2021. 

Uudet tuotteet

Alansa johtavan designin sekä vahvan tuotantokapasiteetin ansiosta Harley-Davidson suunnittelee tarjoavansa eri markkinoille tähän asti kattavimman moottoripyörävalikoiman vastaten näin kilpailuun niin eri segmenteissä, hintapisteissä, voimanlähteissä, kuutiotilavuuksissa kuin ajotyyleissä. Esimerkkejä suunnitelman uusista tuotesuunnitelmista ovat:
 

  • Harley-Davidson laajentaa yhtiön johtoasemaa painavimmissa matkamoottoripyörissä jatkamalla Touring- ja Cruiser-malliensa entistä teknologisempaa kehitystyötä sitouttaakseen nykyiset asiakkaat ja kannustamalla heitä ajamaan pidempään.
  • Yhtiö julkistaa uuden modulaarisen alustan 500–1250 kuution, keskipainoisille pyörille. Tälle alustalle rakentuu yhtiön ensimmäinen Adventure Touring -moottoripyörä, 1250-kuutioinen Harley-Davidson™ Pan America™ sekä 1250-kuutioinen Custom-malli ja 975-kuutioinen Streetfighter – näiden suunniteltu lanseerausajankohta on vuoden 2020 alussa. Lisää malliversioita on suunniteltu vuodelle 2022.
  • Harley-Davidson kehittää uusia kuutiotilavuudeltaan pienempiä (250–500 kuutiota) moottoripyöriä Aasian markkinoille. Tuotanto tapahtuu Aasiassa toimivan valmistajan kanssa muodostettavan strategisen liittoutuman kautta. Tällä uudella tuote- ja jakelustrategialla halutaan kiihdyttää Harley-Davidsonin saavutettavuutta ja kasvua Aasiassa ja erityisesti Intiassa, joka on yksi maailman suurimmista ja nopeimmin kasvavista markkinoista.
  • Yhtiö haluaa johtaa sähkömoottoripyörien markkinoita lanseeraamalla Harley-Davidson-sähkömoottoripyörämallistonsa ensimmäisen pyörän, LiveWiren™, vuonna 2019. LiveWire-mallille on odotettavissa jatkoa, sillä mallistoa on suunniteltu laajennettavan vuonna 2022 kevyemmillä, pienemmillä ja vieläkin saavutettavimmilla vaihtoehdoilla. Tavoitteena on houkutella uusia kuljettajia pyörien tarjoamilla uudentyyppisillä ajokokemuksilla.

hd_bulldog.jpg

Laajempi saavutettavuus

Harley-Davidson kehittää jakeluaan ja asiakaskokemustaan seuraavasti:
 

  • Luomalla sitouttavan asiakaskokemuksen kattaen kaikki jakelukanavat – mukaan lukien Harley-Davidson.com-sivuston tarjoama digitaalinen kokemus; sivustoa kehitetään ja laajennetaan edelleen ja jälleenmyyjän sekä nykyisten ja uusien asiakkaiden yhteyttä halutaan vahvistaa erilaisilla digitaalisilla integrointimahdollisuuksilla.  
  • Perustaen strategisia liittoutumia maailmanlaajuisten verkkokauppojen kanssa miljoonien uusien mahdollisten asiakkaiden tavoittamiseksi.
  • Uudet myyntipaikat, joihin lukeutuu pienemmät, urbaanimmat kauppapaikat eri puolilla maailmaa – tavoitteena on tuoda brändi lähemmäs kaupunkilaisia sekä kasvattaa Harley-Davidsonin laajennetun pyörämalliston ja kansainvälistä varustemyyntiä.

Vahvat jälleenmyyjät

Harley-Davidsonin maailmanluokan jälleenmyyjäverkosto on olennainen osa yhtiön kiihdytettyä kasvustrategiaa ja kriittinen osa kokonaismenestystä. Yhtiö implementoi uuden suorituskykyyn perustuvan viitekehyksen vahvistaen merkittävästi jälleenmyyjäverkostoa ja asiakaskokemusta. Viitekehys mahdollistaa sen, että parhaiten menestyvimmät ja yrittäjähenkisimmät jälleenmyyjät voivat olla ohjaamassa innovaatioita ja menestystä itsellensä sekä Harley-Davidsonille – samalla tarjoten premium-tason asiakaskokemuksen, josta brändi tunnetaan tuote- ja asiakaskannan lisäksi.

“Harley-Davidson on ikoninen, koska emme ole koskaan jämähtäneet paikoillemme”, sanoo Levatich. “Suuntaamme eteenpäin samassa hengessä, joka motivoi perustajiamme vuonna 1903 sekä kaikkia työntekijöitä ja jälleenmyyjiä, jotka ovat kohdanneet haasteita matkan varrella. Suunnitelmamme määrittelee brändimme rajat uudelleen – tavoittaen enemmän asiakkaita tavalla, joka vahvistaa meitä kaikkia brändinä ja yhtiönä. Emme malta odottaa isomman vaihteen kytkemistä”.

Rahoitus ja talous

Uusien tuotteiden lisäksi yhtiö odottaa More Roads to Harley-Davidson -suunnitelman luovan enemmän arvoa sekä tasapainottavan ja vahvistavan nykyistä liiketoimintaa. Se parantaa myös Harley-Davidson Motor Companyn sijoitetun pääoman tuottoa.

Nopeutettu strategia liiketoiminnan suunnan muuttamiseksi globaalisti edellyttää huomattavaa investointia. Yhtiö suunnittelee rahoittavansa uudet toimenpiteet kokonaisvaltaisella kulujen karsimisella, uudelleenkohdistamalla aikaisemmin suunniteltuja investointeja ja resursseja. Vuodelle 2022 varattu operatiivinen investointi nousee 450 miljoonasta dollarista 550 miljoonaan dollariin ja pääomainvestointi 225 miljoonasta dollarista 275 miljoonaan dollariin. Kaikkiaan yhtiö suunnittelee More Roads to Harley-Davidson -suunnitelman tuottavan vuonna 2022 liikevaihtoa yli miljardi dollaria enemmän vuoteen 2017 verrattuna.

Harley-Davidson uskoo, että sen kiihdytetty strategia on linjassa tavoitteiden kanssa ja että se lisää liikevaihdon kasvua ja operatiivisia marginaaleja. Yhtiö on laskenut rahoittavansa strategiset muutokset säilyttäen kuitenkin nykyisen investointi- ja tuottoprofiilinsa sekä pääomakohdentamisstrategiansa.

Harley-Davidsonin rahoitusperiaate keskittyy nykyisen liiketoiminnan tasapainottamiseen ja vahvistamiseen lujittamalla premium-tason brändiä ja investoimalla tuottaviin kasvuprojekteihin. Odotuksena on, että nämä periaatteet yhdessä kurinalaisen pääoman kohdentamissuunnitelman sekä kuluhallinnan kanssa mahdollistavat suunnitelman onnistuneen läpiviemisen.

Taustatietoja Harley-Davidsonista

Harley-Davidson, Inc. on Harley-Davidson Motor Companyn ja Harley-Davidson Financial Servicesin emoyhtiö. Vuodesta 1903 lähtien Harley-Davidson Motor Company on mahdollistanut henkilökohtaiseen vapauteen liittyvien unelmien toteuttamisen Custom-, Cruiser- ja Touring-pyörillään, tarjoamillaan ajokokemuksillaan, tapahtumillaan ja laajalla Harley-Davidson-moottoripyöräosavalikoimallaan, lisä- ja ajovarusteillaan sekä muilla brändituotteillaan. Harley-Davidson Financial Services tarjoaa muun muassa tukku- ja vähittäismyyntirahoitusratkaisuja, vakuutuspalveluja, laajennettuja takuuohjelma- ja luottokorttipalveluja Harley-Davidson-jälleenmyyjille ja asiakkaille Yhdysvalloissa, Kanadassa sekä valikoiduilla kansainvälisillä markkinoilla. Lisätietoa voi lukea Harley-Davidsonin kotisivuilta osoitteesta www.harley-davidson.com.

Tulevaisuutta koskevat lausunnot

Kaikki tässä tiedotteessa mainitut tulevaisuutta koskevat kommentit ja lausunnot on annettu Yhdysvaltojen Private Securities Litigation Reform Actin mukaisen Safe Harbor -lausunnon hengessä. Kaikki yhtiön More Roads to Harley-Davidson -suunnitelmasta kertovat tiedot ja lausunnot koskevat tulevaisuutta, mukaan lukien ja ilman rajoituksia yhtiön suunnitelmat, tavoitteet ja odotukset, tulevaisuuden talous ja muita tulokset, uusia tuotteita koskevat julkistukset sekä näkymät markkinoiden mahdollisuuksista ja hyödyistä. Nämä tulevaisuutta koskevat lausunnot ovat luonteeltaan epävarmoja ja riskialttiita, koska ne koskevat tulevia tapahtumia ja olosuhteita ja koska monet tekijät saattavat aiheuttaa sen, että todelliset tulokset ja todellinen kehitys eroavat merkittävästi tässä tiedotteessa annettujen tulevaisuutta koskevien lausuntojen sisällöstä. Joitakin näitä riskialttiita ja epävarmoja aiheita on kuvattu alempana ja muut on listattu yhtiön 24. heinäkuuta 2018 julkaisemassa tulostiedotteessa. Osakkeenomistajien, mahdollisten sijoittajien ja muiden lukijoiden on otettava huomioon nämä tekijät arvioinneissaan eikä asettaa kohtuutonta painoa näille lausunnoille. Tämän tiedotteen tulevaisuutta koskevat lausunnot on annettu tiedotteen julkaisupäivänä ja yhtiö ei ole velvoitettu päivittämään tiedotteen lausuntoja minkään tapahtuman tai olosuhteiden aiheuttamien muutosten johdosta.

Yhtiön kyky vastata tässä tiedotteissa mainittuihin tavoitteisiin, tulevaisuuden näkemyksiin, ohjaukseen ja päämääriin riippuu muiden tekijöiden ohella, yhtiön mahdollisuudesta:

(i) Toteuttaa liiketoimintasuunnitelmaansa ja strategioitaan, mukaan lukien More Roads to Harley-Davison -suunnitelman osa-alueita, ja vahvistaa nykyistä liiketoimintaansa

(ii) Vastata sähköisiä malleja koskeviin markkinaodotuksiin, tämä voi osittain riippua tarvittavan infrastruktuurin rakentamisesta

(iii) Kehittää ja julkistaa tuotteita markkinoiden nähden oikea-aikaisesti, jotta yhtiö voi saavuttaa halutun myyntitason ja tarjota toivotun tuoton

(iv) Menestyksellisesti toteuttaa tuotanto- ja kokoonpanotoimintoja globaalilla tasolla

(v) Neuvotella ja menestyksellisesti toteuttaa strategisen liittouman paikallisen yhteistyökumppanin kanssa Aasiassa.

(vi) Hallita riskejä, joita liittyy kansainvälisen tuotannon, toimintojen ja myynnin laajentamiseen.

(vii) Tehokkaasti implementoida jälleenmyyjiä ja jakelua koskevien toimintatapojen muutoksia

(viii) Analysoida, ennustaa ja reagoida markkinamuutoksiin

(ix) Toimia tavalla, joka mahdollistaa yhtiön hyötymisen markkinoiden tarjoamista mahdollisuuksista kilpaillen samaan aikaan nykyisiä ja uusia toimijoita vastaan

(x) Vähentää muita kuluja More Roads to Harley-Davidson -suunnitelman rahoittamiseksi ja uudelleenohjata pääomaa ilman, että tästä on haittaa nykyiselle liiketoiminnalle.

19.05.2019 17:01KATSO VIDEO! Ammattilehden ensiesittelyssä uudistunut Iveco Daily
19.05.2019 13:15Kevään iso Metsäalan Ammattilehti on valmistumassa - VIELÄ EHDIT MUKAAN ILMOITUKSELLA!
19.05.2019 10:22Gasum vahvistaa kotimaisen ja uusiutuvan biokaasun saatavuutta ostamalla Mäkikylän biokaasulaitoksen Kouvolasta
19.05.2019 9:22Uusi Mercedes-Benz eCitaro täyssähkölinja-auto Helsingin liikenteessä
18.05.2019 20:11Komatsu Forest -valokuvauskilpailun huhtikuun voittaja on selvinnyt - Tommy Hakolan otos vakuutti raadin
18.05.2019 17:01Juurikäävän torjuntakausi käynnistyi - omavalvontaan tarjolla uusia menetelmiä
18.05.2019 9:00KATSO VIDEO! Toimitusjohtaja Petri Kananen kertoo Sisu Auton hyvistä kuulumisista
18.05.2019 8:00Neste ja Air BP toimittavat uusiutuvaa lentopolttoainetta Caenin lentoasemalle Ranskaan
17.05.2019 20:00Puunkuormaajamestari 2019 -kiertueen viimeiset alkukilpailut järjestetään ensi viikolla
17.05.2019 14:44Ponsse tehostaa palveluverkostoaan Ruotsissa

Siirry arkistoon »