Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:20343269 kpl

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

23.10.2020 21:00KATSO TÄSTÄ 30. JUHLALÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisiaLue lisää »27.10.2020 14:45Autoliitto jätti eriävän mielipiteen fossiilittoman liikenteen työryhmän loppuraporttiinLue lisää »27.10.2020 14:15Uusi keksintö muuntaa älypuhelimen kaikuluotaimeksiLue lisää »

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

23.10.2020 21:00KATSO TÄSTÄ 30. JUHLALÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisiaLue lisää »27.10.2020 14:45Autoliitto jätti eriävän mielipiteen fossiilittoman liikenteen työryhmän loppuraporttiinLue lisää »27.10.2020 14:15Uusi keksintö muuntaa älypuhelimen kaikuluotaimeksiLue lisää »

Uusi kolmannen sukupolven Ford SYNC-tietoviihdejärjestelmä hyödyntää koneoppimista

08.09.2020 15:23
Ford Mustang Mach-E oppii tapasi ja tekee sinulle älykkäitä ehdotuksia

Monet kuljettajat oppivat ajan mittaan tuntemaan autonsa perin pohjin, mutta aiemmin autot eivät ole oppineet tuntemaan kuljettajiaan. Nyt uudet autot kuitenkin esimerkiksi muistuttavat omistajiaan rutiineista – esimerkiksi soittamaan säännöllisesti toistuvan puhelinsoiton, ajamaan treeneihin tai pysähtymään kahvilaan.

Täysin uudessa täyssähköisessä Mustang Mach-E:ssä esitellään ensimmäisen kerran Fordin seuraavan sukupolven SYNC-teknologia. Se oppii kuljettajan tavat ja tekee niiden perusteella älykkäitä ehdotuksia. Se yhdistää uuden polven puheentunnistuksen, internethakujen tulokset ja koneoppivan älyn. Näiden perusteella järjestelmä tekee ehdotuksia, jotka säästävät aikaa.

Ford esitteli uuden tietoviihdejärjestelmänsä Euroopan virtuaalitapahtumassa. Samalla esiteltiin myös Remote Vehicle Setup – uusi ominaisuus, jonka avulla omistajat voivat yksilöidä autoaan jo ennen toimitusta. Ennakkoasetuksia voi tehdä laajasti ajotiloista auton ohjaamon valaistukseen.

“Olemme työskennelleet määrätietoisesti, jotta Mustang Mach-E tarjoaa omistajilleen mahdollisimman yksilöllisen ajokokemuksen ja parhaimmat yhteysominaisuudet,” kertoo Jan Schroll, Connectivity manager, Ford of Europe. “Seuraavan sukupolven SYNC on älykkäin versio tähän mennessä, ja se kehittyy koko auton omistamisen ajan. Järjestelmä on suunniteltu tunnistamaan tarpeesi, jotta sinä voit nauttia ajamisesta.”

Henkilökohtainen kosketus

Seuraavan sukupolven SYNC siirtää Fordin ihmiskeskeisen suunnittelufilosofian suoraan kuljettajan ajokokemuksen ytimeen. Sen avulla voi yksilöidä yli 80 Mustang Mach-E:n eri asetusta ohjaamon lämpötilasta ja valaistuksesta istuimen säätöön.

Järjestelmä myös tunnistaa eri kuljettajat älypuhelimesta tai kaukokäyttöisestä avaimesta, ja säätää asetukset valmiiksi kuljettajan lähestyessä autoa. Näin jokainen perheenjäsen voi nauttia omasta yksilöllisestä ohjaamosta, tietoviihdejärjestelmästä ja ajokokemuksesta.

Järjestelmä käyttää koneoppivaa algoritmiä ymmärtääkseen kuljettajia paremmin ajan kuluessa. Menetkö salille joka perjantai? Soitatko kotiin, kun lähdet töistä? Seuraavan sukupolven SYNC-järjestelmä oppii jokaisen kuljettajan rutiinit, ja tekee oikeita navigointi- ja yhteydenpitoehdotuksia oikeaan aikaan. Kuljettajat puolestaan voivat keskittyä ajamiseen.

SYNC-järjestelmää käytetään 15,5-tuumaisella full HD -kosketusnäytöllä. Isoa näyttöä on helppo lukea yhdellä silmäyksellä, ja käyttöliittymällä näkyvä tieto esitetään helposti ymmärrettävällä tavalla. Kosketusnäyttöä voi hallitasamalla tavalla kuin älypuhelimessa. Näytön alapuolella olevilla nappuloilla taas musiikin tai palaveripuheluiden äänenvoimakkuutta voi säätää nopeasti ja helposti.

SYNC-käyttöliittymä on suunniteltu siten, että kuljettajat ovat aina enintään kahden kosketuksen päässä tarvitsemastaan sovelluksesta, tiedosta tai hallintalaitteesta. Suuri suorakaiteen muotoinen näyttö mahdollistaa useiden sovellusten näyttämisen samanaikaisesti, ja esimerkiksi navigointi onnistuu puheluiden aikana.

Valmiina, aseta, aja!

Mustang Mach-E:n omistajat voivat asettaa omat asetuksensa uuteen autoonsa jo autoaan odotellessa käyttämällä uutta Remote Vehicle Setup -ominaisuutta. Omistajat luovat henkilökohtaisen profiilin, sekä tallentavat haluamansa asetukset ja usein käyttämänsä sijainnit. Lisää mielenrauhaa sähköautolla ajamiseen tuo se, että järjestelmä tunnistaa lähistöllä olevat latauspaikat.

Asetukset voi tehdä joko netissä tai käyttäen FordPass-mobiilisovellusta. Asetuksiin voi tallentaa muun muassa päivittäiset lähtöajat, halutut ohjaamon mukavuusasetukset ja akun lataustasot.1 Myös Mustang Mach-E -mallin ajo-ominaisuuksiin vaikuttavat ajotilat Active, Whisper tai Untamed voidaan yksilöidä. Äänentoiston ja sisätilan valaistuksen voi niin ikään räätälöidä valittuun ajotilaan sopivaksi.

Yksilöity profiili säilytetään pilvipalvelussa, joten kun kuljettaja ottaa avaimet ja tekee parin älypuhelimensa sekä Mustang Mach-E:n välille, kaikki asetukset siirtyvät autoon. Enää ei siis tarvitse tehdä ensiasetuksia autossa, vaan kuljettaja yksinkertaisesti voi lähteä ajamaan. Tulossa olevat pilvipäivitykset mahdollistavat myös räätälöidyt radioasetukset jo ennen auton toimitusta.

“Yksi ja sama malli ei sovi kaikille,” sanoo Sheryl Connelly, Ford Global Consumer Trends and Futuring Manager. “Kuluttajat haluavat omiin tarpeisiinsa sopivia tuotteita, palveluita ja kokemuksia – tämän vuoksi Ford antaa mahdollisuuden personoida Mustang Mach-E:n jo ennen toimitusta. Kun tämän ominaisuuden hyödyntää, liikenteessä ei enää olekaan kahta täysin samanlaista Mustang Mach -mallia”.

Myös Mach-E:n ovien avaamiseen voi käyttä älypuhelinta. Kun Phone-as-a-Key -ominaisuus on käytössä, auto tunnistaa lähestyjän välittömästi, avaa ovet ja ottaa käyttöön yksilölliset asetukset. 2 Jos älypuhelimen akku tyhjenee, oven voi avata näppäilemällä henkilökohtaisen koodin auton ovessa olevaan näppäimistöön.

Keskusteleva assistentti

Seuraavan sukupolven SYNC-järjestelmässä edistyksellisen, niin sanotun keskustelevan puheentunnistuksen ansiosta kuljettajat voivat keskittyä ajamiseen, koska puhekomentoja ei tarvitse enää muistaa. Järjestelmä tunnistaa puheen 15 eurooppalaisella kielellä, joten järjestelmälle voi puhua kuten matkustajalle, ja hallita puheohjauksella kaikkea viihdejärjestelmästä ja navigoinnista ohjaamoympäristöön ja puheluihin.

Vastatakseen paremmin komentoihin ja kysymyksiin, seuraavan sukupolven SYNC täydentää ajotietokoneen älyä internethakujen tuloksilla ja varmistaa, että tieto lähimmästä ravintolasta tai apteekista on niin tarkka ja ajanmukainen kuin mahdollista.

Apple CarPlay ja Android Autoovat järjestelmässä valmiina ilman lisäkustannuksia, ja niitä voi käyttää langattomasti. Näin älypuhelinsovelluksia ja kontakteja voi käyttää turvallisesti ja vaivattomasti ääniohjauksella tai kosketusnäytöllä. 3

Ison näytön ansiosta Apple CarPlay tai Android Auto voivat olla näytöllä näkyvissä yhtä aikaa muiden SYNC-ominaisuuksien, kuten navigoinnin tai radion, kanssa.

Yhteysominaisuuksia on laajennettu, ja autossa nyt oleva SYNC AppLink ja käyttöä parantavat sovellukset kuten what3words, Waze ja Webex syventävät auton ja älypuhelimen välistä integraatiota entisestään.

Koko ajan ladattuna

Seuraavan sukupolven SYNC tuo luottamusta sähköautoilijoille neuvomalla, missä ja milloin auto kannattaa ladata matkan aikana. Siitä pystyy myös tarkistamaan ajantasaisen latausasematilanteen ja hinnoittelun.

Järjestelmä antaa Intelligent Range -toiminnon avulla ajantasaista tietoa sähköauton toimintamatkasta perustuen useisiin lähteisiin: muun muassa liikenteeseen, tienpintaan, säähän ja muista edellä ajavista Fordin sähköautoista saatuun tietoon. Jos auton toimintamatka muuttuu merkittävästi, kuljettaja saa ilmoituksen muuttuneesta toimintamatkasta sekä muutoksen syystä.

Omistajilla on pääsy Euroopan laajimpaan julkiseen latausverkostoon, jossa on mahdollisuus maksaa lataamisesta käyttämällä FordPass-mobiilisovellusta.4 Mustang Mach-E:n akkua voi ladata 10 prosentin lataustasosta 80 prosenttiin alle 40 minuutissa, jolloin toimintamatka pitenee keskimäärin 119 km 10 minuutissa käyttämällä IONITY korkeajännitelatausasemaa. 5

Akun lataustason ja toimintamatkan voi tarkistaa FordPass-mobiilisovelluksesta. Sovelluksessa auton latauksen voi myös ajastaa esimerkiksi yösähkölle.

Navigointi pilviyhteyksin

Uusi pilveen yhdistetty navigointijärjestelmä auttaa lyhentämään matkustusaikoja ja välttämään turhia pysähdyksiä sekä ruuhkan aiheuttamia uudelleenreitityksiä. Mahdollisimman tehokas reititys saadaan TomTom:in toimittamasta ennustavasta liikennetiedosta sekä Garminin pilvipalvelusta. 6

Autoon on aina tallennettuna tuoreimmat karttapäivitykset, joka takaa navigoinnin myös nettiyhteyden puuttuessa.

Järjestelmän avulla voi nähdä ajantasaisen pysäköintipaikkatilanteen, ja säästää näin parkkipaikan etsimiseen kuluvassa ajassa. FordPass-sovelluksen avulla auto on myös helppo paikantaa vieraissa paikoissa tai suurilla parkkipaikoilla.

FordPass-sovellus on aikaisempaa paremmin integroitu seuraavan sukupolven SYNC-navigointijärjestelmään, joten matkojen suunnittelu on helpompaa. Sovelluksessa on erityisesti sähköautoille suunniteltuja ominaisuuksia, joiden avulla matkat voi suunnitella etukäteen ottaen huomioon lataukset, lähettyvillä olevat palvelut ja kiinnostavat paikat. Matkan alkaessa reitti lähetetään autoon.

Jatkuvaa kehitystä

Kuten älypuhelinsovelluksiin niin myös Ford-autoihinkin päivittyy säännöllisesti parannuksia: OTA-päivitykset takaavat jatkuvan kehittymisen.

Päivitykset tuovat äänettömästi ja langattomasti uusia, toiminnallisuutta parantavia ominaisuuksia SYNC-järjestelmään sekä autossa oleviin tietokonemoduuleihin. Tämä vähentää huoltokäyntien tarvetta.

Ohjelmisto ladataan langattomasti, ja päivitykset tapahtuvat alle kahdessa minuutissa. 7 Päivitykset on mahdollista ajastaa itselle sopivaksi – esimerkiksi yölle.

Uuden sukupolven SYNC-järjestelmä on saatavilla tiettyihin Ford-malleihin Euroopassa alkaen täyssähköisestä Mustang Mach-E:stä. Mach-E on Fordin nopeasti kasvavan sähköistettyjen autojen malliston keihäänkärki, ja yksi 17 uudesta sähköistetystä mallista, jotka yhtiö esittelee Euroopassa vuoden 2021 loppuun mennessä.

01.10.2020 14:14Metsäteollisuus ry irtautuu työehtosopimustoiminnasta, ja työehdoista sopiminen siirtyy yritystasolle
01.10.2020 11:11Kiitosimeon Oy ostaa Truck-Oil Oy:n koko osakekannan
01.10.2020 10:10Keski-Suomen raskaan liikenteen varaosatarjonta nousi ennätyslukemiin - Närhi Oy investoi uuteen logistiikkakeskukseen ja varaosamyymälään
01.10.2020 10:00Rottne metsäkoneiden työnäytös huomenna 2.10. Perhossa
01.10.2020 9:00Cargotec ja Konecranes sulautuvat - tulevasta yhtiöstä kestävien materiaalivirtojen maailmanlaajuinen johtaja
30.09.2020 17:11LUE TÄSTÄ! Syksyn jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti on ilmestynyt - paljon kuljetus- ja konealan asiaa...
30.09.2020 10:17Liikennepolttoaineiden kulutus romahti
30.09.2020 10:10Ramirent ja Metsä Fibre allekirjoittivat merkittävän vuokrasopimuksen
30.09.2020 10:00Metsä Groupin Joutsenon tehtaat valmistautuvat vuosihuoltoseisokkiin
30.09.2020 9:41Ruotsissa investoidaan sahalaitostekniikkaan
30.09.2020 9:05Nimitykset: Johan Lindberg Oy Ford Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi
29.09.2020 11:33Hio-Mex: Asennustilat uusiksi, lisää tuotteita ja myyntiin vauhtia nettikaupasta
29.09.2020 11:20Puutteet ajopiirturitietojen toimittamisessa johtivat työnantajan sakkoihin tieliikenteen sosiaalilainsäädännön rikkomisesta
29.09.2020 10:25Hammaslahden puunkuormausalueen laajennushankkeen rakennustyöt alkavat tällä viikolla
29.09.2020 10:20Väitöstutkimus: sienivirusten ja juurikäävän väliset suhteet - suora lähetys 2.10.2020
29.09.2020 10:15Ammatillisessa koulutuksessa yli 320 000 opiskelijaa
29.09.2020 10:00Dacia Sanderon ja Sandero Stepwayn kolmas sukupolvi esittäytyy
28.09.2020 18:42VARAUDU LIUKKAISIIN! NordChain liukuesteketjujen uusi jakelija on AFM-Forest
28.09.2020 11:44Scania julkistaa uuden V8 mallistonsa - tarjolla jopa 770 hv tehoa
26.09.2020 15:07Raakapuuyhdistelmien nippusidonta tehostuu.
25.09.2020 23:44KATSO TÄSTÄ 25.9. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - siirryimme taivaskanaville...
25.09.2020 10:33Peugeot 508 PSE - 360 hv perheauto
24.09.2020 16:00Volvo Trucks: Kiinnostus kaasuun lisääntyy - vaihtoehto dieselille raskaissa kuorma-autoissa
24.09.2020 14:12Mahindra & Mahindra kasvattaa omistusosuuttaan Sampo-Rosenlew Oy:stä
24.09.2020 13:00Metsä Fibre Oy ja ANDRITZ Oy esisopimukseen Kemin biotuotetehtaan puuraaka-aineen käsittelylaitteistosta
24.09.2020 11:00Uusi John Deere H424 -harvesteripää markkinoille
23.09.2020 14:52Männyn siementen keruu käynnistyy Pohjois-Suomessa - käpylitrasta 1,20 euroa
23.09.2020 14:11Nurminen Logistics vie konttijunallaan Euroopan ensimmäisen rautateitse kulkevan elintarvikekuljetuksen Kiinaan
23.09.2020 12:21Renault tuo uuden vaihtoehdon katumaasturimarkkinoille
22.09.2020 15:23Renault Trucks: sähköiset voimalinjat kiinnostavat - kauppaa käydään kaikissa kokoluokissa
22.09.2020 13:12Ford Mustang Mach-E suunniteltu eurooppalaisia asiakkaita silmällä pitäen
22.09.2020 9:33Autokorjaamo 2020 -messut siirtyy ensi vuoden marraskuulle
22.09.2020 8:42Käytetyt paristot jalostamalla lannoitteeksi
21.09.2020 13:45Millaiset ovat Suomen metsäsektorin näkymät? - Kutsu julkistuswebinaariin 2.10.2020
21.09.2020 13:22Puuhuoltoketjussa tehdään pitkää työpäivää, mutta työolosuhteisiin ollaan tyytyväisiä
21.09.2020 10:23Vanhat Suomen kartat kaikkien saataville
18.09.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 25. JUHLA LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia
18.09.2020 13:11Aila-myrskyn metsätuhojen arviointi on alkanut
18.09.2020 9:03Metsätalouden kannattavuus hiipui huippuvuoden jälkeen
18.09.2020 5:55Nimitykset: Liisa Kaattari DAF:lle
17.09.2020 12:13Chevrolet Silverado 1500 3.0 TD Duramax - Vihdoin täällä!
17.09.2020 10:36Continental Tekniikan Maailman nastarengastestin kärkeen
17.09.2020 10:10Työsuhesähköautolle luvassa veroetuuksia
17.09.2020 9:55Etäohjattava Valtra-traktori kykenee nyt entistä vaativampiin tehtäviin
17.09.2020 9:45Väitöstilaisuus: Ohjelmoidut bakteerit muuntavat teknisen ligniinin voitelu- ja polttoaineiksi
17.09.2020 9:02Stora Enso lupaa Oulun alueelle lisää työtä ja puukauppatuloja
16.09.2020 15:06Mercedes-Benz GenH2 ja eActros LongHaul mallien käyttötestit alkavat 2023
16.09.2020 14:45PONSSE Opti 8 - markkinoiden modernein tietokone metsäkoneisiin
16.09.2020 13:21K-ryhmä on ottanut käyttöönsä kaksi MAN täyssähkökuorma-autoa
16.09.2020 9:00LÄHDE MUKAAN JUONNOLLA TAI MAINOSFILMILLÄ! Ammattilehden Hyviä uutisia! 25-juhlalähetys tulossa nyt perjantaina
16.09.2020 9:00Kuorma-autoilla kuljetetut tavaramäärät lievässä laskussa
16.09.2020 8:41Suosikkimaasturi uudistui
15.09.2020 14:00Scania esittelee tänään markkinoille ensimmäisen sähkökuorma-automallistonsa
15.09.2020 10:00Metsä Fibre käynnistää harmaan talouden torjuntaohjelman
15.09.2020Autolla ulkomaille? - liikennevakuutuksesta kertovan vihreän kortin saa pian myös sähköisessä muodossa
14.09.2020 15:23Tomas Strandberg: Kuormatraktorin tehokkuus noussut ohjaamojousituksen ansiosta
14.09.2020 15:01Valtakunnallisesta liikennejärjestelmä suunnitelmasta keskustellaan 16. syyskuuta
14.09.2020 11:34Tuore väitöstutkimus tuo tarkempaa tietoa liikenteen hiukkaspäästöistä
14.09.2020 11:22Hae Metsä Groupin oppisopimuskoulutukseen
14.09.2020 9:22Kemera-varoja oli käytetty elokuun lopussa reilusti viime vuotta enemmän
14.09.2020 9:00Kaupan liikevaihto kääntyi kasvuun heinäkuussa
13.09.2020 15:33Närhi Oy: Jatkuvaa toimintojen kehitystä asiakaspalvelun parantamiseksi
11.09.2020 23:22KATSO TÄSTÄ 11.9. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia
11.09.2020 9:22Aktiivinen ja kattava onnettomuustutkinta varmistaa kuorma-autojen turvallisuusteknologian jatkuvan kehittymisen
11.09.2020 8:00Teppo Hujala metsäbiotalouden ennakoinnin professoriksi
10.09.2020 17:23Pohjoismaiset metsäasiantuntijat tyytyväisiä työnantajan koronatoimiin
10.09.2020 8:00Polttoaineista vain metsähakkeen hinta nousi toisella neljänneksellä
10.09.2020 8:00Continental Extreme E-sarjan sponsoriksi
09.09.2020 10:24Puutuoteteollisuus: vihreän elvytyksen varoja tulee ohjata puurakentamiseen
09.09.2020 10:00SKAL Kuljetusbarometrin syyskauden ennuste on synkkää luettavaa
09.09.2020 10:00Puun kantohinnat pysyneet vakaina
09.09.2020 9:59Yksityiset ostavat entistä vähemmän metsätiloja
09.09.2020 9:23Metsäteollisuus: Energiaverotuksen kiristäminen uhkaisi metsäteollisuuden kustannuskilpailukykyä
08.09.2020 15:31Peugeot: uuden 308:n hinnat alkavat noin 22 000 eurosta
08.09.2020 15:23Uusi kolmannen sukupolven Ford SYNC-tietoviihdejärjestelmä hyödyntää koneoppimista
08.09.2020 13:23Digitaalinen jäljitettävyys mahdollistaa kumin tuotanto- ja toimitusketjun yksityiskohtaisen analysoinnin
08.09.2020 11:10MAN Syyskiertue jatkuu: tänään Iisalmi, huomenna Kajaani ja torstaina Oulu
08.09.2020 10:21Työkalu-uutta Bahcolta
08.09.2020 10:00Klaukkalan ohikulkutien liikenteelleotto mahdollinen jo tämän vuoden lopulla
08.09.2020 9:22Yksityismetsien hakkuuaikomukset laskivat alkuvuoden aikana
07.09.2020 17:34Ponssen vuoden jälleenmyyjäksi Timber Forest Brasiliasta
07.09.2020 16:51Professori Jouni Juntunen lähtee isolla puolella liikkeelle
07.09.2020 13:00DAF Trucks on ottanut sähköisessä voimansiirrossa uuden edistysaskeleen pidentämällä DAF CF Electricin toimintamatkaa kaksinkertaiseksi, eli yli 200 kilometriin.
07.09.2020 12:35Dacia julkistaa kolmannen mallisukupolven uutuuksia
07.09.2020 9:52Stora Enso investoi ristiinliimatun puun (CLT) tuotantoon Tsekin tasavallassa
07.09.2020 9:45Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalouskampuspäivä verkossa lauantaina 12.9.2020
07.09.2020 9:23BMW myöntyi uusiutuviin
04.09.2020 23:44KATSO TÄSTÄ 4.9. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa jättikoosteen FinnMetko 2020 näyttelystä
04.09.2020 13:00Bioenergia ry: Työryhmän ehdotus vaarantaa energiaturvallisuuden
04.09.2020 12:11Veho Vehkalan Hyötyajoneuvokeskuksen peruskivi muurattiin tänään
03.09.2020 18:45Komatsu Forest tuo markkinoille uuden harvennusten kuormatraktoriohjelman - Esittelykiertue aloitetaan Rovaniemeltä 16.10.
02.09.2020 12:00Metsäalan eurooppalainen verkosto hakee digitaalisia keinoja saada puu liikkeelle - Lapin AMK johtaa pohjoista osaamiskeskittymää
02.09.2020 10:21Uudistunut Hyundai i30 sai hinnat
02.09.2020 9:45Bridgestone toimittaa renkaat Volta Trucksin sähkökuorma-autoihin
01.09.2020 16:08Audin tehomaasturit SQ7 ja Audi SQ8 saavat konehuoneisiinsa uuet V8 bensa-turbot
01.09.2020 13:52Peugeot 3008 on kasvanut entistä varustellummaksi
01.09.2020 12:12Nimitykset: Antti Heinonen Volvo Trucksin tuotepäälliköksi
01.09.2020 12:10Oamkissa ennätysmäärä aloituspaikkoja syksyn yhteishaussa
01.09.2020 11:55Iveco - Kuorma-autokaupan kasvaja
01.09.2020 10:01Nokian Tyres Intuitu -älyrenkaat nyt saatavilla Suomessa

Näytä lisää »