Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:18681559 kpl

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

31.7.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 31.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisiaLue lisää »3.8.2020 14:24Hyötyajoneuvojen rekisteröinnit romahtivat vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla koko EuroopassaLue lisää »3.8.2020 12:49Moottorisahauksen SM-kilpailut ja työnäytöksiä Lustossa 8.8.2020Lue lisää »

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

31.7.2020 23:33KATSO TÄSTÄ 31.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisiaLue lisää »3.8.2020 14:24Hyötyajoneuvojen rekisteröinnit romahtivat vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla koko EuroopassaLue lisää »3.8.2020 12:49Moottorisahauksen SM-kilpailut ja työnäytöksiä Lustossa 8.8.2020Lue lisää »

Uudet Ford Transit Trail ja Transit Custom Trail tarjoavat karskia uutta ilmettä ja enemmän suorituskykyä

15.06.2020 15:20

transit_trail.png

Ford tuo Trail ja Active -mallit Transit ja Tourneo -mallistoihinsa. Trail-mallit tulevat maahan loppukesällä. Active-mallien Suomen aikataulusta kerrotaan myöhemmin lisää.

Uudet Transit Trail ja Transit Custom Trail -mallit on suunniteltu erityisesti haastavissa olosuhteissa tapahtuvaan työskentelyyn. Niissä on parempi pito etuvetoisen Transitin ja Transit Customin mekaanisen tasauspyörästön lukon (mLSD) sekä Transitin älykkään nelivetojärjestelmän ansiosta.

Transit Trail ja Transit Custom Trail -malleihin tehdyt ulko- ja sisätilojen päivitykset takaavat mukavuuden ja suorituskyvyn haastavissa olosuhteissa käytännöllisyydestä tinkimättä.

Uudet Transit Custom ja Tourneo Custom Active-mallit ovat loistava valinta aktiivisten yksityis- ja yritysasiakkaiden elämäntyyliin. Active-mallin ulkonäkö puhuttelee ja valinnaisvarusteena saatava mekaaninen tasauspyörästön lukko (mLSD) takaa paremman pidon irtonaisella, liukkaalla tai pehmeällä pinnalla. SUV-mallien inspiroimat ulkoiset yksityiskohdat miellyttävät silmää ja lisäävät käytännöllisyyttä haastavissa ajo-olosuhteissa.

“Active ja Trail -mallit osoittavat, kuinka monikäyttöinen ja kyvykäs Transit-mallisto voi olla,” toteaa Hans Schep, General Manager, Commercial Vehicles, Ford of Europe. “Jokaiseen tarpeeseen löytyy aina sopiva Transit, olipa kyseessä syrjäisissä paikoissa toimiva yritys tai perhe, joka haluaa yhtä seikkailunhaluisen auton kuin he itse ovat.”

Active-mallien valikoima laajenee myöhemmin tämän vuoden aikana, kun yhtiö esittelee pienemmät Transit Connect Active ja Tourneo Connect Active -mallit. Tästä tulee lisätietoa lähempänä lanseerausta.

Trail kaikkiin olosuhteisiin

Trail-malleissa on ylimääräinen musta suojaus etu- ja takapuskurien alla sekä sivupaneeleissa. Mattamustan etusäleikön suuret “F O R D” -kirjaimet antavat autolle voimakkaan olemuksen, ja kuvastavat sen kykyä mennä minne tahansa. Mallissa on lisäksi ainutlaatuiset 16-tuumaiset alumiinivanteet ja “Trail”-logo euovissa.Transit Customiin on saatavana myös monikäyttöisyyttä lisäävät kattokaiteet ja astinlaudat.

Voimansiirtovaihtoehdot tarjoavat paremman pidon haastaviin olosuhteisiin. Etuvetoisissa Transit ja Transit Custom Trail -malleissa on mekaaninen tasauspyörästön lukko (mLSD) vakiona. Transit Trail -malliin on saatavana älykäs nelivetojärjestelmä, joka takaa varman etenemisen haastavammassa maastossa ja sääolosuhteissa. Suomessa on myynnissä ainoastaan Transit Trail AWD nelivetomalli.

Quaifen voimansiirtoasiantuntijoiden kanssa yhteistyössä kehitetty mLSD siirtää automaattisesti moottorin vääntöä parhaiten pitävälle pyörälle paikoissa, joissa on huono pito. Näin Transit Trail ja Transit Custom Trail pystyvät etenemään mukavammin päällystämättömillä teillä, soralla ja rosoisilla tai haastavilla pinnoilla. Auton elektroninen ajonohjausjärjestelmä on kalibroitu yhteensopivaksi mLSD-järjestelmän kanssa. Samaa teknologiaa on käytetty aiemmin pidon ja käsiteltävyyden parantamiseksi Ford Performance -malleissa, mukaan lukien Focus RS, Fiesta ST ja Focus ST. Teknologialla ei ole vaikutusta auton CO-päästöihin tai polttoaineen kulutukseen.

Transit Trail -malliin on saatavana myös älykäs nelivetojärjestelmä, joka takaa optimoidun pidon off-road -olosuhteissa. Teknologia reagoi tien pintaan ja kuljettajan ajotapaan ja siirtää jopa 50 prosenttia moottorin väännöstä etuakselille käytettävissä olevan pidon mukaan.

Transit Trailin älykkään nelivetojärjestelmän lisäksi ajo-ominaisuuksia parantavat ajotilat Slippery ja Mud/Rut. Ajotilat on suunniteltu parantamaan suorituskykyä ja tuomaan kuljettajalle varmuutta erilaisissa ajo-olosuhteissa, ja niitä on helppo käyttää kojelaudassa olevan ajotilavalitsemen avulla. Älykkäässä nelivetojärjestelmässä on myös AWD Lock -tila, jonka avulla väännön voi lukita 50:50-suhteessa etu- ja taka-akseleille, jos pito on äärimmäisen huono. Nelivetomallin tavaratila ja muut mitat ovat samat kuin Transit Trailin takavetoisissa malleissa.

Asiakkaat hyötyvät myös Trail-mallien tasokkaammista sisätiloista. Esimerkiksi mallissa vakiovarusteena olevat täysnahkaverhoillut istuimet ovat ylelliset, kestävät ja helpot pitää puhtaana. Vakiona oleva ilmastointi puolestaan takaa mukavat olosuhteet säästä huolimatta, ja lämmitettävän Quickclear-tuulilasin ansiosta matkaan lähtö on helppoa myös pakkasella. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös sähkötoimisesti taittuvat ovipeilit ja ajovaloautomatiikka.

Transit Custom Trailin kokonaismassa on 3000 – 3400 kiloa ja siihen on saatavana eri korimalleja, mukaan lukien pakettiauto, jatko-ohjaamopakettiauto ja kombi. Valittavana on kaksi eri pituutta. Näistä Suomen myyntimallistossa on Transit Custom Trail pakettiauto.

Transit Trailin 3500 kg painoluokassa on tarjolla useita korimalleja ja -pituuksia (Suomessa L2 ja L3 -mallit): pakettiauto, jatko-ohjaamopakettiauto, kombi, alusta ja jatko-ohjaamoalusta.

Kaikissa Transit Trail ja Transit Custom Trail -malleissa on voimanlähteenä Fordin edistyksellinen 2.0 litran EcoBlue-dieselmoottori, joka on saatavana 130 hv, 170 hv ja 185 hv (ei Suomessa) tehoisena.

Lisäksi Transit Custom Trail mallit tarjoavat luokassaan ainoana sähköistetyn voimansiirron etuja 2.0 litran EcoBlue Hybrid -kevythybriditeknologian avulla. Kevythybridimallit ovat saatavana 130 hv, 170 hv ja 185 hv tehoisina. 48 voltin kevythybriditeknologia ottaa energiaa talteen jarrutuksessa, varastoi sen 48 voltin akustoon ja käyttää varastoitua energiaa polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi.

Monikäyttöinen Active ulkoilmaelämään

Uusissa Transit ja Tourneo Custom Active -malleissa on SUV-tyyliä ja enemmän käytännöllisyyttä sekä ainutlaatuisia muotoiluyksityiskohtia ja yksityis- ja yritysasiakkaiden tarpeisiin sopiva varustetaso. Active-malleissa on aktiivisen elämäntyylin tarpeisiin tilaa matkustajille ja tavaroille. Mallit täydentävät Active-mallistoa menestyksekkäiden Ford Fiesta Active ja Focus Active -mallien jälkeen.

Active-malleissa on edustava SUV-inspiroima korimuotoilu, mukaan lukien:

  • Ainutlaatuiset 17‑tuumaiset kevytmetallivanteet
  • Active-malleille tyypillinen verkkomainen etusäleikkö
  • Yksityiskohdat pyöräkoteloissa, sivupaneeleissa, takapuskurissa ja peilinsuojissa
  • Kattokaiteet vakiovarusteena

Auton perässä on autonlevyinen Active-teippaus, ja jokaisessa lokasuojassa Active-logo. Haastavissa ajo-olosuhteisssa tarjoaa lisää suorituskykyä mekaaninen tasauspyörästön lukko (mLSD) Transit Custom Active ja Tourneo Custom Active -malleissa.

Kaikissa Active-malleissa on ainutlaatuiset sisätilat; osanahkaverhoillut istuimet ja Tourneo Custom Activessa sinisävyinen mittaristo.

Monikäyttöisen Tourneo Custom Activen matkustamoa voi muokata helposti tarpeiden mukaan. Istuimia voi siirtää antamaan joko lisätilaa matkustajille tai enemmän tavaratilaa. Pitkässä mallissa mahdollisuuksia on vielä enemmän. Istuimet on mahdollista myös kääntää vastakkain neuvotteluasentoon tai poistaa kokonaan, jolloin saadaan enemmän tavaratilaa. Istuinten kiinnityskohtia voi sitten käyttää auton sisälle asennettavien pyörätelineiden kiinnittämiseen, jotta polkupyörien kuljettaminen on turvallisempaa.

Active-mallit ovat saatavana 130 hv, 170 hv ja 185 hv tehoisina mallista ja varustelusta riippuen. Koko mallistoon on saatavana automaatti- ja manuaalivaihteisto, ja manuaalivaihteisiin malleihin on saatavana valinnaisvarusteena mekaaninen tasauspyörästön lukko (mLSD). Asiakkaat voivat valita laajasta mallistosta omiin tarpeisiinsa ja elämäntapaansa parhaiten sopivan mallin, mukaan lukien:

  • Tourneo Custom Active, lyhyt ja pitkä korimalli, istuimet jopa kahdeksalle matkustajalle kuljettaja mukaan lukien
  • Transit Custom Active Van, lyhyt ja pitkä korimalli, kokonaispaino 3000 kg
  • Transit Custom Active jatko-ohjaamopakettiauto, lyhyt ja pitkä korimalli, kokonaispaino 3200 kg

Uudet Trail ja Active -mallit hyötyvät myös vuoden 2019 aikana Transit, Transit Custom ja Tourneo Custom -malleihin tehdyistä merkittävistä parannuksista. Näitä ovat muun muassa polttoainetaloudellisempi 2.0 litran EcoBlue-dieselmoottori ja EcoBlue Hybrid 48 voltin kevythybridivoimansiirto sekä auton käyttökokemusta parantava FordPass Connect -modeemiteknologia ja uudet sisätilojen ominaisuudet ja kuljettavaa avustavat teknologiat.

17.06.2020 15:04Volvo Trucksin Center Jyväskylän huoltokorjaamo valmistuu aikataulussa
17.06.2020 9:43Metsäteollisuudella kokoaan merkittävämpi rooli ilmastonmuutoksen hidastamisessa
17.06.2020 8:11Metsä Fibren Rauman sahan viimeiset päälaitesopimukset allekirjoitettu
16.06.2020 13:00Stora Enso: Puusta voi tehdä akkuja sähköautoihin - koelaitos rakenteilla Kotkaan
16.06.2020 9:25Sähkö-Vito huoltoautokokeiluun
16.06.2020 8:48Käytettyjen autojen kauppa käy kuumana
16.06.2020 8:41Tukes tarjoaa faktoja desinfiointiaineista
16.06.2020 8:33Positiivinen tulosvaroitus: Oyj Ahola Transport Abp nostaa tulosennustettaan
16.06.2020 6:00KATSO 12.6. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia - studiona toimii Sisu GTP!
15.06.2020 15:20Uudet Ford Transit Trail ja Transit Custom Trail tarjoavat karskia uutta ilmettä ja enemmän suorituskykyä
15.06.2020 10:36Nurminen Logistics aloittaa säännöllisen konttijunaliikenteen Norjasta Kiinaan
15.06.2020 9:45Hakkuumahdollisuuksista käytettiin 91 prosenttia vuonna 2019
14.06.2020 11:00Sähkön ja raakaöljyn markkinahintojen lasku näkyy jo kuluttajahinnoissa
13.06.2020 10:00Taksisääntelyn epäkohtia ryhdytään korjaamaan
12.06.2020 16:22Täyssähköautojen hankintatukea haettu ennätysmäärä
12.06.2020 8:45Varmista nollat alkotesterillä
11.06.2020 17:00Virolainen Ferrel AS ostaa suomalaisen Farmi Forestin
11.06.2020 13:20Koneosapalvelun uusimmat merkkiedustukset: Expander ja Poclain Hydraulics
11.06.2020 12:22Ponssen Markkinapäivä järjestetään huomenna perjantaina 12.6. verkossa - lähde mukaan kaupantekoon!
11.06.2020 10:33Metsämiesten Säätiö: puukerrostaloalan viennin kehitys edellyttää vahvaa kehitystä
11.06.2020 10:00Peugeot 308 ohjaamo on päivittynyt 100% digitaaliseksi ja kosketusnäyttö on saanut uuden viimeistelyn
11.06.2020 9:23Raakapuun kulutus ylti 82 miljoonaan kuutiometriin
10.06.2020 17:00Katso ensimmäiset kuvat uusista VW-Ford -yhteistyömalleista
10.06.2020 10:45Valmet toimittaa keitto- ja kuitulinjan Sun Paperin Beihain tehtaalle Kiinaan
10.06.2020 10:00Etuakselin rengas raskaan sarjan tie- ja maastokäyttöön - uusi XL-versio täydentää Nokian R-Truck -tuotesarjaa
10.06.2020 8:22Taimikko kannattaa hoitaa ajallaan - laiminlyönnistä jopa 40 prosentin tulonmenetys
09.06.2020 14:42Energia-ala kokoontuu 20.-22.10. Tampereella
09.06.2020 12:50Osakeyhtiön edunsaajailmoitus kaupparekisteriin 1.7.2020 mennessä
09.06.2020 12:44Metsästäjäliitto avaa verkkokoulutusalustan
09.06.2020 9:23Maavoimilta merkittävä tilaus Sisu Autolle
08.06.2020 11:10Valmet toimittaa kokonaisen höyrykattilalaitoksen Norske Skogille Itävaltaan
08.06.2020 8:11VIELÄ EHDIT MUKAAN ILMOITUKSELLA! Kesän jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti valmistumassa
08.06.2020 8:00Kiiminkijoen ylittävän sillan liikenne kiertotielle 9.6. alkaen
07.06.2020 14:40Laadukkaat alumiinisäiliöt tehdään Kouvolassa - mallisto laajenee työkalulaatikoilla
07.06.2020 10:11UPM osallistuu Walesin prinssin koolle kutsumaan Circular Bioeconomy Alliance -yhteisöön
06.06.2020 11:00Yrittäjä Timo Pyykkönen Suomussalmelta saa Metsähallituksen innovaatiopalkinnon
05.06.2020 23:00KATSO 5.6. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia
05.06.2020 12:35Päivitys toi runsaasti uusia ominaisuuksia Ponsse Manager -järjestelmään
05.06.2020 11:00Scanialta uusia hybridiratkaisuja
05.06.2020 9:30Sisu Auto käynnistää tuotannon ylösajon
04.06.2020 20:11Tehohydrolle uusi toimitusjohtaja - Kai Vainio jää ansaitulle eläkkeelle
04.06.2020 13:22Kalmar ja Klabin yhteistyöhön päästöttömiä mobiilipukkinostureita hyödyntävän ekotehokkaan paperilogistiikkaprosessin rakentamiseksi
04.06.2020 12:55Metsähallituksen innovaatiopalkinto Suomussalmelle
04.06.2020 8:56Erikoinen kevät vaikuttaa valtion metsien istutustöihin
04.06.2020 8:55Tampereen sähkölaitoksen bioenergiahanke etenee
04.06.2020 8:30Uudistunut Toyota Hilux Suomeen loppusyksystä 2020
03.06.2020 16:22Kuljetus- ja vuokrauspalveluita välittävien yritysten vuosi-ilmoitusvaatimukset uudistuvat
03.06.2020 14:32Suur-Seudun Osuuskaupan maatalousliiketoiminnat Hankkijalle
03.06.2020 10:50Täysin uusi Scania-keskus avaa ovensa Pirkkalassa
03.06.2020 10:23Työkaluvaunu-uutta Kamasa Toolsilta
02.06.2020 12:00Brittiläinen Lister Wilder KESLA-traktorivarusteiden jälleenmyyjäksi
02.06.2020 11:22Haluaako yrityksenne mukaan Ammattilehden Hyviä uutisia! lähetykseen? Näin helppoa se on...
02.06.2020 10:00Mercedes-Benz tavoittelee hybridi- ja sähköautoille yli 50 prosentin osuutta myynnistään vuoteen 2030 mennessä
02.06.2020 7:33Tenojoen lohiseurannat käynnistyvät hankalissa olosuhteissa
01.06.2020 19:10LUE TÄSTÄ! Järkälemäinen Kivirock lehti on ilmestynyt - 250 sivua maarakennus- ja kaivosalan asiaa
01.06.2020 16:05Naantalin Sataman liikennejärjestelyt muuttuvat 4.6.2020
01.06.2020 15:11Kiitosimeon Oy ostaa Kuljetus Mankinen Oy:n koko osakekannan
01.06.2020 15:00KATSO 29.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia
01.06.2020 12:45Sisu Auton ja Suvanto Trucksin yhteistyö vahvistuu
01.06.2020 12:38Hyötyautokaupan alamäki muuta autokauppaa loivempi
01.06.2020 8:00Raportti: Bioenergia-alan hiilikädenjälki on ilmaston kannalta edullinen
31.05.2020 12:22Tuontihake korvaa kotimaista metsähaketta - Kemera-asetuksen muutos osaksi talouden elvytystä
31.05.2020 9:00UPM Raflatac laajentaa Forest Film -tuotevalikoimaansa alan ensimmäisellä puupohjaisella polyeteenitarramateriaalilla
30.05.2020 15:10AMMATTILEHTI KOEAJAA: Renault Trucks Master Z.E. - kestävien kuljetusratkaisujen etulinjassa
29.05.2020 15:00Talvirengaslaki muuttuu - autoilijoiden on entistäkin tärkeämpää ennakoida kelejä, jotta ajo on turvallista
29.05.2020 12:11Ahola Transportille tunnustusta parhaana logistiikan toimittajana
29.05.2020 9:44Lakiluonnos joutoalueiden metsitystuesta lausunnolle
28.05.2020 12:44Garmin esitteli suurikokoisen navigaattorimalliston raskaanliikenteen erityistarpeisiin
28.05.2020 12:23Vaisala julkistaa useita havainto- ja ennustetietoja yhdistävän ainutlaatuisen palvelun teiden talvikunnossapitoon
28.05.2020 11:00Puuston hyönteistuhot mahdollista havaita yläilmoista
28.05.2020 9:12Puun energiakäyttö ennätyslukemiin vuonna 2019
28.05.2020 8:00Metsä Fibren Rauman sahan maanrakennustyöt ovat käynnistyneet
27.05.2020 16:00WWF julkaisi oppaan, joka auttaa ketä tahansa vaikuttamaan valtion, kuntien ja seurakuntien omistamien metsien säilymiseen
27.05.2020 14:12Marko Mattila Ponsse Oyj:n johtoryhmään
27.05.2020 12:30Jarmo Vidgrén valittiin Ponssen hallituksen puheenjohtajaksi
27.05.2020 10:40KATSO 22.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia
27.05.2020 8:09Jukka Moisio nimitetty Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi
26.05.2020 13:22Mikko Lehikoinen on Logsetin hallituksen uusi jäsen
26.05.2020 13:02Toni Silfverberg on nimitetty Nokian Renkaiden Marketing & Sales Excellence -yksikön johtajaksi ja Nokian Renkaiden johtoryhmän jäseneksi
26.05.2020 12:00Maataloustukien asiakirjat sähköisesti perille
26.05.2020 10:42Turvaistuintestissä hittejä ja huteja
25.05.2020 10:40Uusi tieliikennelaki voimaan 1.6.2020
25.05.2020 8:12Lasten ja nuorten Vapapäivä-kalastustapahtuma järjestetään 5. syyskuuta
25.05.2020 8:00Teollisuuden tuottajahinnat laskivat 7,0 prosenttia edellisvuoden huhtikuusta
24.05.2020 13:00EU:n biodiversiteettistrategiassa hyvät tavoitteet - toteutus kaipaa hiomista
24.05.2020 12:22Metsähallituksen ansiomerkit myönnettiin tärkeille yhteistyökumppaneille
24.05.2020 11:00DAF käynnisti kenttätestit CF Hybrid -kuorma-autolla
23.05.2020 13:00Uusi tieliikennelaki vaikuttaa matkailuautojen nopeuksiin
23.05.2020 7:00Policy brief: Uuden metsätalouden kannustinjärjestelmän tulee ottaa nykyistä paremmin huomioon suometsien hoidon ympäristövaikutukset
22.05.2020 18:23Koskitukki hakee kumppania metsäkoneurakointiin
22.05.2020 17:33Uusi John Deere H219 harvesteripää isoille harvestereille ja suurille rungoille
22.05.2020 16:00Suomen ensimmäinen Volvo FH XXL liikenteeseen
22.05.2020 10:33Ehdotus EU:n poikkeussääntelyn käyttöönotosta ajokorttien ja tavara- ja linja-autoliikenteen lupien osalta
21.05.2020 16:44Haluaisitko mitata kuljettajien käyttämää turvaväliä?
21.05.2020 15:01UPM kaksinkertaistaa lehtipuuston määrän omissa metsissään
21.05.2020 12:44Rekkaletkoja, automaattibusseja ja tiedonjakoa - useita digitalisaatio- ja automaatiokokeiluja vauhdissa
21.05.2020 12:00EU:n biodiversiteettistrategia astuu vahvasti kansallisen metsäpolitiikan tontille
20.05.2020 17:11IVECO esittelee uudet IVECO S-WAY R -kilpakuorma-autot
20.05.2020 14:02Stora Enson tavoitteena tuplata tekopökkelöiden määrä
20.05.2020 13:00KATSO 15.5. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia

Näytä lisää »