Kuormansidonta ja lisävarusteet . XXL: 7/30.

08.03.2017 2:31

xxl_xxboxx_2.jpgPuutavarayhdistelmän pankkojen lisävarusteet kehittyvät vauhdilla.Kuormansidontalaitteet ovat pakolliset lisävarusteet, mutta käytännön lisävarustelista kasvaa vuosittain.Merkittävin ja tuottavin pankkojen lisävaruste on Terminator XXL pankkojen lavasarjat.

Kuormansidontalaittet.

xxl_ketjupari.jpgPuutavarayhdistelmien kuormansidontamääräykset ovat tarkoin määritellyt asetuksilla.Nämä asetukset määrittelevät sidosten lujuuden, määrän sekä sen , että sidokset on aina kiinnitettävä päistään kiinteään auton ja perävaunun alustaan.

Terminator XXL pankoissa on valmiina kuormansidontaa helpottavien XX -nostokoukkusarjojen asennusreijät pulttiliitoksille.XX- nostokoukkusarjoja on sekä ketju-että nauhakiristimille.

Kuormasiteen kiinnitys voidaan tarvittaessa tehdä alustan runkoon kiinnityksen asemasta myös kiinteäasenteisiin pankkorunkoihin.

Kolisemattomat "monitoimikiinnikkeet"


kuitukuormaa_xxl_oranssi.jpgTerminator XXL pankkojen "monitoimikiinnikkeet" ovat pitkän kehitysyhteistyön tulos.Pankkokiinnityksestä on onnistuttu tekemään pankkojen ja eri alustamallien kanssa suoraan ilman hitsauksia,porauksia,tai paikkamaalauksia nopeasti ja lujasti pulttiliitoksin kiinnitettävä XX kiinnikepaketti.

Yksi ja sama XX kiinnikepaketti toimii sekä kiinteän-,siirrettävän-,että pikakiinnikkeen ominaisuuksia paremmin.Toiminnan keskeisin osa on patentoitu kumivaimennin, joka toimii yhtäläisesti pankkokiinnikkeen lujana ja äänettämänä helpposäätöisenä jousena.

Pankon XX -kourallasiirtoautomatiikka.

pankkokiinnike_briabjoustoo.jpgPankkojen siirto usein välttämätöntä.Siirto tehdään pankkojen kuormaus/purkuvälin muuttamiseksi tai kuljetettavan puun mitoituksen niin vaatiessa.Pankonsiirto on tehty vuosikausia käsinsiirtona ja käyttämällä pikakiinnikkeitä , jotka avataan ja suljetaan kammella.

Terminator XXL pankkojen XX-kourallasiirtoraudat ovat yksi vaivattomimmista tavoista liikutella pankkoja automaattisesti kuormausnosturista vain pankkojen keskelle pultattavilla XX -kourallasiirtorautasarjoilla.

Siirrettävät pankot eivät vaadi erillisiä paikalleenkiristyslaitteita, kun niissä on käytössä XX-kumivaimentimet.

Matalat kuormatilaa lisäävät pankkokiinnikkeitten liukupalat.

pankkokiinnike_kumijoustolla.jpgTerminator XXL pankkokiinnikkeitten liukupaloissakin on oma ja kuormatilaa lisäävä patentti.Liukupalojen ohennus tuo lisäkuormatilaa jopa yli 20 mm.

Liukupalojen ohennus kasvattaa kuormatilan korkeutta ja keventää pankkorakennetta. Ohennus on tehty poistamalla liukupalan perinteiset kiinnituskehykset ja kiinnikkeen akuslevy tarpeettomina.

XX-keskikiinnikkeet.

xxl_keskikiinnike.jpgXX-keskikiinnikkeitä käytetään pankonsiirtovaunuissa kiinnitettäessä pankko keskiosastaan pankonsiirtolaitteen sylinterinsiirtokouruun. XX-keskikiinnikkeillekin on kaikki kiinnitysreijät valmmiina XXL -pankkorungoilla.

XX- keskikiinnikkeet (kottikiinnike) on mitoitettu sopimaan kaikkiin siirtokouruihin. Ne toimivat sekä kiinteissä pankkokiinnityksissä,että pankonsiirtomekanismin (rotanloukku) kiinnityksessä.

XX - pankonsiirtoraudat siirto-ja jatkovaunuihin.

xxl_peravaunukiinnike_ja_siirtotanko.jpgPankonsiirto ja niitte oikeille paikoille asettaminen perävaunuissa tehdään käsin, kouralla tai erilaisilla pankonsiirtolaitteilla,tai mekanismeilla.Pankkojen siirtelyä vaatii lastaus,purkukoneet ja puun mitta.

XX-pankonsiirtoraudat sopivat kiinnitettäviksi suoraan XX kiinnikkeitten ja samalla pankkorunkolaipan alle.Ne kiinnitetään toimivuuden varmistamiseksi perävaunun runkopalkiston ulkopuolelle.

XX-pankonsiirtorautoja on valmiina standardisovitteisina sekä jatko-että siirtopankkovaunuihin.Rautasarjat valitaan vaunun pankkomäärän mukaisesti neljälle, kuudelle, tai kahdeksalle pankolle.

XXBoxx laitasarjat.

xxboxx_pv_etu_lastissa.jpgXXBoxx laitasarjat muuttavat puutavarayhdistelmän monitoimikoneeksi.Autoyhdistelmä voidaan hetkessä muuntaa puutavaranajosta energiapuunajoon ja takaisin pölliautoksi.Laitasarjavalikoimaa on vuosittain kehitetty vastaamaan autoilijoitten omia piha-tarpeita ja kyläyhteisön nosturiauton vaativia kuljetuksia.

XXBoxx laitasarjat toimitetaan asiakaskohtaisina paketteina.Jos esimerkiksi ottaa nyt pihakäyttöön pelkän laidallisen lavapaketin, voi siihen myöhemmin lisätä vaikkapa risujen ja kantojen ajoon sopivat laitasarjat.
xx_boxx_3333_esimerkkikokoonpano_xx_boxx.jpgXXBoxx lavapaketti on jokapihan yleistyökalu, jonka voi heittää puutavaranosturin yhdellä nostolla pankkolavaksi tai odottamaan seuraavaa keikkaa - multakuormasta mänkijäänsiirtoon.

xx_boxx_4.jpgTerminator XXL tilapankoille kehitetyt XXBoxx laitasarjat ovat saaneet kattavan vaihtoehtovalikoiman , jotka tuovat perinteiselle pälliautolle kymmenittäin uusia kuljetusmahdollisuuksia ja tehtäviä. XXhj.


Ps. Tuotekehittelytyömme on jatkuvaa. Olemme kehittäneet ja tulemme kehittämään Terminator XXL pankkoihin ja niitten lisälaitteisiin sopivia uusia työtä helpottavia ja tuottavuutta lisääviä helppoasenteisia ja edullisia varusteita.

02.03.2021 15:18Hyödynnä nyt pankkotarjouksemme - erikoisteräkset tuntuvan hinnankorotuksen edessä.
02.03.2021 14:33Business Finland -rahoitusta biomassasivuvirtojen hyötykäyttöön tähtäävään kehitystyöhön
02.03.2021 12:20Komatsu Forest Oy etsii palvelukseensa ammattitaitoista metsäkoneasentajaa Jyväskylän palvelukeskukseen
02.03.2021 11:22Hyundailta uusi pikkumaasturi: Bayon
02.03.2021 11:00Fortaco laajentaa tarjontaa ja lisää kapasiteettia - yhtiö on ostanut Rapp Zastava d.o.o:n Serbiassa
02.03.2021 9:20Suomen Pikaliitin Oy 25 vuotta - esittelyssä Eaton
02.03.2021 9:00Volvo Cars täysin sähköiseksi vuoteen 2030 mennessä
02.03.2021 8:11Petri Tolonen CH-Bioforcen johtoon - suomalaisyrityksellä on potentiaalia vaikuttaa maailmanlaajuiseen kiertotalouteen
01.03.2021 15:00Lähes neljännes henkilöautokannasta vaihtaa vuoden aikana omistajaa
01.03.2021 14:42Originator Oy laajentaa Hämeenlinnaan

Siirry arkistoon »