Nicola ja Allison yhteistyöhön

25.01.2023 14:37

Nicola_allison.jpg

Allison Transmission ja Nikola Corporation ovat yhdistäneet voimansa testatakseen Nikolan täyssähkö- ja vetypolttokennokäyttöisiä ajoneuvoja Allisonin huippumodernissa testikeskuksessa.

Yhtiöt työskentelivät yhdessä testatakseen BEV- ja FCEV-ajoneuvojen suorituskykyä valvotuissa lämpöoloissa ja dynamometristen ajosimulaatioiden avulla, joilla voidaan simuloida monenlaisia ​​käyttöjaksoja. Testeissä käytettiin Nikolan vetytankkauslaitteistoa sekä keskuksen tarjoamaa jatkuvaa vetysyöttöä, jolla pystyttiin toteuttamaan keskeytyksettömiä koeajoja. Ajoneuvojen arviointiin sisältyi akunhallinnan seuranta sekä lämmityksen, ilmanvaihdon ja ilmastoinnin (HVAC) testaus, jossa käytettiin hyväksi aurinkosimulaattoria äärilämpötilojen toisintamiseen.

– Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Nikolan kanssa. He kehittelevät parhaillaan innovatiivisia seuraavan sukupolven ajoneuvoja, joilla on pienemmät päästöt ja optimaalinen suorituskyky, kertoo David Proctor, Allisonin VE+ET Centerin pääjohtaja. Hän jatkaa:

– Keskuksemme voi tukea ulkopuolisia testaus- ja validointiohjelmia kaikille eri käyttövoimatyyppien ajoneuvoille, mikä korostaa Allisonin sitoutumista johtavaan rooliin vaihtoehtoisten polttoaineiden kehittämisessä kuljetusalalle.

Allisonin VE+ET Center tarjoaa ajoneuvovalmistajille mahdollisuuden suorittaa testejä turvallisessa, kontrolloidussa ja yhdenmukaisessa ympäristössä, mikä mahdollistaa varmat, luotettavat ja yhdenmukaiset tulokset. Allison simuloi keskuksessaan todellisia ajo-olosuhteita ja ilmasto-oloja. Tämän ansiosta ajoneuvovalmistajat voivat lyhentää tuotekehitysaikaansa ja nopeuttaa validointiaikatauluja – ja tuoda markkinoille innovatiivisia teknologioita ja ajoneuvojärjestelmiä nopeammin ja tehokkaammin. Nopeutuneet testit tuovat myös kustannussäästöjä, kun testien suorittaminen ei ole riippuvaista vuodenaikojen sääolosuhteista ja oikeassa ympäristössä suoritettavien testien tieolosuhteista. 

– Allisonin VE+ET Centerin kykyjen hyödyntäminen on ollut Nikolalle avaintekijä tuotekehityssyklin nopeuttamisessa. Sen ansiosta saimme luottavaisin mielin tuotua uuden Tre BEV:n markkinoille viime vuoden alussa, toteaa Nikolan Head of Vehicle Validation Adam Tarleton. Hän summaa:

– Odotamme innolla jatkuvaa yhteistyötämme Allisonin kanssa Tre FCEV -tuotteemme kohdalla, jotta voimme toimittaa alan johtavan ja luokkansa parhaan vety-FCEV:n, jonka suorituskyky, laatu ja luotettavuus vastaavat kuorma-autoalan vaatimuksiin.

27.01.2023 21:00KATSO TÄSTÄ 27.1. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa metsäkone-, maarakennus- ja kuljetusalan tuoreet kuulumiset
27.01.2023 10:36Kalatalous: Suomen silakkasaalis oli edelleen niukka - rannikolta saatiin hyvin ahventa ja muikkua
27.01.2023 10:00Nimitykset: Rami Keinänen GLi Express Oy:n toimitusjohtajaksi
26.01.2023 14:09Tulevaisuuden biokiertotalous arvostaa raaka-aineita ja tähtää niiden kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen
26.01.2023 10:12Sähköautot: Suomalaisia latausratkaisuja Eurooppaan ja Afrikkaan
25.01.2023 14:37Nicola ja Allison yhteistyöhön
24.01.2023 18:00FPT Industrialin 13-litrainen vetypolttomoottori valjastettu kaupalliseen käyttöön
24.01.2023 16:00Savonlinnalaiselle hakkuukoneenkuljettaja Mikko Honkaselle "Työyhteisön hyvä tyyppi" -stipendi
24.01.2023 10:09Vanhuuseläkkeelle siirtyminen myöhentynyt merkittävästi aikaisemmasta
24.01.2023 9:31Tilastot: Teollisuuspuun kauppa - joulukuu 2022

Siirry arkistoon »