O.K. Auto tarjoaa Toyota Hilux ja TruckMasters OX lava-autot urakointiyrityksille

24.07.2022 15:25

ok1.jpg

Pick-up on koneyritysten todellinen monikäyttöauto joten niitä on käytössä todella paljon mm. metsäkone- ja maarakennusalan sekä kuljetuspuolen toimijoilla. O.K. Auto tarjoaa tälle vaativalle asiakaskunnalle Toyota Hiluxin sekä siitä rakennetun TruckMasters OX kevytkuorma-autoversion. 

(kuva yllä: O.K. Auto toimii Toyota-jälleenmyyjänä kuudella eri paikkakunnalla. Kuvassa urakoitsijoiden suosikkimalli, uusi Toyota Hilux pick-up esittelyauto Joensuun toimipisteessä.)

Toyota -jälleenmyytiin keskittyneellä O.K. Autolla on myyntipiste kuudessa kaupungissa. Toiminta on alkanut jo vuonna 1964 Jyväskylässä; muut Keski-Suomen alueen O.K. Auton toimipisteet sijaitsevat Jämsässä ja Äänekoskella. Maakunnan rajojen ulkopuolelle O.K. Auto laajentui vuonna 1997, jolloin perustettiin liike Kouvolaan. 2000-luvulla O.K. Auto on yritysostojen kautta laajentunut edelleen Iisalmeen ja Joensuuhun. 

- Myyntialueillamme on runsaasti konealan toimijoita, joiden kanssa tehdään kauppaa lava-autoista ja toki myös Toyotan paketti- ja henkilöautoistakin. Monelle koneyritykselle imago on tärkeä asia ja kuljettajille halutaan tarjota parhaat työkoneet sekä myös välineet liikkua työmailta toiselle yrityksen käyntikorttina toimivalla kalustolla, minkä mukana kulkee myös varusteet, tarvikkeet, öljysäiliöt jne. Automyyntimme on asiakaslähtöistä ja konealan toimijoihin keskittyvät myyjämme tuntevat heidän tarpeensa, vastaten siihen huipputuotteilla ja parhaalla mahdollisella palvelulla, mikä jatkuu sitten huoltopuolellakin, kertoo O.K. Auto Oy:n Joensuun myyntipäällikkö Pasi Räsänen

ok3.jpg

(kuva: O.K. Auto Oy:n Joensuun myyntipäällikkö Pasi Räsänen (vas.) ja tavara-autojen yritysmyynnin Kari Kekarainen esittelivät Joensuun myymälässä TruckMasters OX kevytkuorma-autoa, mikä on tehty vaativaan työkäyttöön järkevällä hankintahinnalla.)

Lava-automyyntiin panostetaan tosissaan

O.K. Auto panostaa jatkossa aiempaakin vahvemmin pick-up autojen myyntiin ammattikäyttöön.

- Legendaarinen Hilux on uudistunut entistäkin paremmaksi ja TruckMasters OX kevytkuorma-auto on erinomainen ratkaisu yrityksen lava-autotarpeisiin, minkä hankintahinta on houkutteleva ja ominaisuudet räätälöity haastavimpiinkin tilanteisiin maastossa kulkemiseen suurilla kuormilla. Ja tärkeä asia mikä on näissä pick-upeissa omalla tasollaan on jälleenmyyntihinta; käytetyt yksilöt viedään heti käsistä. Uskomme että näiden laadukkaiden, todelliseen työkäyttöön tarkoitettujen lava-autojen myynnin kasvattamiseen löytyy alueiltamme paljon potentiaalia, sanoo O.K. Auto Oy:n tavara-autojen yritysmyynnin Kari Kekarainen.

Toyota Hilux - vieläkin parempi legenda

Toyota Hiuxin tehokkaalla ja kestävallä moottorilla, sekä 3,5 tonnin vetokyvyllä pärjää metsätyömailla ja maansiirtomontuilla. Uusi 2,8-litrainen dieselmoottori tuottaa 204 hv ja jopa 500 Nm vääntöä. Kyseessä on tehokkain Hilux koskaan ja lava-auto kiihtyy 0-100 km/h vain 10 sekunnissa. 

- Suomen myydyin pick-up, Toyota Hilux erottuu joukosta voimakkaalla uudella ilmeellään. Keulan ilme on täysin uudistettu rohkeasti muotoillun etumaskin, etupuskurin ja valojen ansiosta. Uuden Hiluxin sisätilat vievät tyylin ja mukavuuden uudelle tasolle. Kyseessä on kaikin puolin täydellinen auto urakointiyritysten monipuoliseen käyttöön, mikä on varusteltavissa ja räätälöitävissä jokaiseen tarpeeseen - vaikka hiekoitus- ja auravarustuksella kiinteistöhuollon työtehtäviin, toteaa Kekarainen.

ok4.jpg

(kuva: TruckMasters OX:n 1 335 kg:n kantavuus takaa isompienkin kuormien siirron työmaille. Lavalla on runsaasti tilaa, ja kuorman saa sidottua tukevasti lavalla olevien sidontakoukkujen avulla.)

TruckMasters Ox kevytkuorma-auto vaativaan käyttöön - järkihintaan

Toyotan tekniikkaan perustuva TruckMasters OX on käytettävyydeltään ja muunneltavuudeltaan vertaansa vailla oleva työkalu yrityskäyttöön. Hiluxista rakennetun viisipaikkainen kevytkuorma-auton muutokset tekee Truck Masters Finland vankalla kokemuksella Hangossa ja ajoneuvo on kehitetty yhteistyössä Valmet Automotiven kanssa.

ok6.jpg(kuva: TruckMasters OX pick-upiin on lisätty säädettävä takapään ilmajousitus, mikä mahdollistaa suurenkin kuorman kuljettamisen hyvällä ajettavuudella.)

- TruckMasters OX on rekisteröity kevytkuorma-autoksi, jolloin autosta ei makseta lainkaan autoveroa ja siinä on täysimääräinen ALV-vähennysoikeus koko ajoneuvon ostohinnasta. Kokonaismassaltaan 3510 kiloisen ajoneuvon 1335 kilon kantavuus takaa isompien kuormien kuljetuksen työmaalle isolla lavalla missä on riittävästi sidontapisteitä. Lisääntynyt kuormankantavuus on saavutettu taka-akselin lisäilmajousilla. Kompressori asennetaan moottoritilaan ja jousien painetta säädetään keskikyynärnojan alta löytyvästä säätimestä. Takapään jäykkyyden säädöllä myös tyhjän auton perän “pompotusta” on mahdollista hallita, sillä ilmajousella voidaan painaa lehtijousta vastaan tyhjässä autossa Ja yksi ajoneuvon valttikorteista on sen huikea kyky vetää jopa 3 500 kg kuormaa. TruckMasters OX:n ajamiseen riittää C1-luokan ajokortti, rajoitettu huippunopeus on riittävä eli 92 km/h ja autolle myönnetään 3 vuoden /100 000 km takuu, kertoo Kekarainen.

TruckMasters OX kevytkuorma-autosta on tarjolla useampia eri tasoisia versioita.

- Hinnat alkavat vain reilusta kolmestakymmenestä viidestä tuhannesta plus alv. joten TruckMastersissa on varmasti hinta-laatusuhde kohdillaan, ilmoittaa Kekarainen.

ok5.jpg

(kuva: Viisipaikkainen TruckMasters OX on rekisteröity kevytkuorma-autoksi, jolloin autosta ei makseta lainkaan autoveroa ja siinä on täysimääräinen ALV-vähennysoikeus koko ajoneuvon ostohinnasta.)

Sovi koeajo vaikka kotipihalle

Jos olet kiinnostunut Toyota Hilux tai TruckMasters OX lava-autoista kannattaa olla yhteydessä O.K. Auton paikallisiin myyjiin tai suoraan Kari Kekaraiseen puhelimella 050 435 7073:

- Meillä on koko ajan molemmista pick-up malleista esittelyautoja, joten koeajolle pääsee ja kauppaa tehdään reilussa hengessä suoralla kaupalla, rahoituksella, leasingilla ja vaihtoautot huomioiden. Tulemme mielellämme myös asiakkaan luo paikanpäälle esittelemään näitä lava-automaailman tähtiä, sanoo Kari Kekarainen. 

ok2.jpg

(kuva: - O.K. Auto haluaa palvella urakoitsijoita lava-autohankinnoissa huipputuotteilla ja asiakasläheisellä tekemisellä. Esittelyauton tuomme koeajettavaksi vaikka kotipihalle tai konehallille, sanoo Kari Kekarainen.)

08.08.2022 15:55Sähköautot: Renault Kangoo E-Tech electricin ennakkomyynti vauhtiin Suomessa
08.08.2022 8:20Taloyhtiöiden on siirryttävä sähköiseen huoneistotietojärjestelmään vuoden 2023 loppuun mennessä
05.08.2022 21:50KATSO TÄSTÄ VIIKON 31/2022 LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa metsä-, kuljetus- ja maarakennusalan tuoreet kuulumiset
05.08.2022 17:33Kantokäsittelyaineiden saatavuus parantunut: juurikäävän torjuntaa koskevat pysyvät säännökset jälleen voimaan 15.8. alkaen
05.08.2022 14:20Walki Group vauhdittaa kasvuaan ostamalla kotimaiset joustopakkausvalmistajat Westpakin ja Flexipackin
05.08.2022 11:00Kalmar ja Yilport vahvistavat pitkäjänteistä yhteistyötään merkittävällä uudella mobiililaiteratkaisutilauksella
04.08.2022 9:00Poliisi yhdenmukaistaa ampuma-aselupakäytäntöjä
03.08.2022 18:00Energiapuun korjuunäytös Kangasniemellä ensi viikon perjantaina 12. elokuuta - lähde paikanpäälle katsomaan!
03.08.2022 16:00World Crane Championship Suomen mestaruus 2022 ratkeaa Power Truck Show:ssa
03.08.2022 10:55Daimler Truck kiihdyttää kuorma-automallistonsa sähköistämistä

Siirry arkistoon »