IVECO T-WAY voitti arvostetun German Design Award -palkinnon

30.11.2021 16:00

twayvoitti1.jpg

Saksan muotoiluneuvosto on valinnut IVECO T-Wayn Excellent Product Design -sarjan voittajaksi hyötyajoneuvojen kategoriassa. Äärimmäisiin maasto-olosuhteisiin soveltuva T-Way on Ivecon raskaiden ajoneuvojen malliston kestävin kuorma-auto. Se ilmentää erinomaisesti IVECO WAY -malliston keskeisiä suunnitteluelementtejä ja brändin DNA:ta.

IVECO T-Way on voittanut maineikkaan Excellent Product Design-palkinnon hyötyajoneuvojen luokassa kaikkien alojen arvostetuimpiin kuuluvassa German Design Awards 2022 -suunnittelukilpailussa. Palkinnon myönsi Saksan muotoiluneuvosto (German Design Council), joka on yksi maailman johtavista viestinnän ja brändinhallinnan osaamiskeskuksista muotoilun alalla. IVECO T-Wayn valitsi voittajaksi palkintoraati, johon kuului 37 muotoilualaa, akateemista ja yritysmaailmaa sekä tiedettä edustavaa arvostettua asiantuntijaa kymmenestä eri maasta.

German Design Awards juhlii kymmenettä vuosipäiväänsä teemalla ”How Designers Think” (Miten suunnittelijat ajattelevat). Siinä kiinnitetään erityistä huomiota keinoihin, joilla suunnittelijat löytävät vastauksia yhä monimutkaisempiin ongelmiin ulottuen uusista digitaalitekniikoista ilmastoneutraaliin tuotantoon. IVECO T-Way vastaa täydellisesti näitä kriteereitä. Se on brändin raskaan malliston sitkein ajoneuvo, joka on suunniteltu kestämään ja toimimaan luotettavasti äärimmäisessäkin maastoajossa. 

IVECO T-WAY:n muotoilussa on keskitytty voimakkaasti IVECO WAY -malliston tärkeimpien elementtien soveltamiseen juuri maastokäyttöön. Ajoneuvo erottuu edukseen kestävän ja tyylikkään ulkopuolen muotoilunsa ansiosta. Ohjaamon ja alustan esteettiset suhteet sekä vankka täysmetallipuskuri ilmaisevat voimaa ja luotettavuutta. Näitä täydentää ohjaamon sisustus, joka keskittyy kuljettajan mukavuuteen ja turvallisuuteen tarjoten erinomaista ergonomiaa, integroitua tekniikkaa ja edistyksellistä liitettävyyttä. Jokainen yksityiskohta on harkittu tavoitteena paras mahdollinen toimivuus maastossa. Kokonaissuunnittelua leimaavat esimerkiksi upeaa etusäleikköä koristava uljas logo sekä ajovalojen omaleimainen muoto. Nämä kaikki elementit ilmentävät IVECOn DNA:lle tyypillistä muotoilua. 

Marco Armigliato, CNH Industrial Strategic Design, kommentoi: ”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että IVECO T-Waylle on myönnetty näin arvostettu palkinto. Ajoneuvo edustaa sitä kuljettajakeskeistä muotoilua, jonka esittelimme uuden IVECO WAY -raskaan malliston myötä, ja josta on hyvin nopeasti tullut suosittu kuljettajien keskuudessa. Tämä muotoilu pyrkii aktiivisesti nostamaan kestävyyden, tehokkuuden ja luotettavuuden standardeja – ja tekee sen tyylikkäästi!”

19.01.2022 17:00Bensiinikäyttöisen auton voi muuttaa kaasu- tai etanolikäyttöiseksi - muuttamiseen voi hakea tukea Traficomilta
19.01.2022 13:20Valmet toimittaa automaation Baltian ensimmäiseen kotitalouksien ja kauppojen biojätteitä käsittelevään biokaasulaitokseen
19.01.2022 11:11Kuitupuun painomittauksessa on mahdollista käyttää nyt myös uusia sääperusteisia ennustemalleja
19.01.2022 9:40Uusi Suomen ennätys renkaiden kierrättämisessä
19.01.2022 8:00Eränkävijöiden hatut valokeilassa Suomen Metsästysmuseolla
18.01.2022 11:22Valio lisää kaasuautojen määrää kuljetuslogistiikassaan
18.01.2022 11:00Renault Groupin vuosi 2021 - Tavoitteena tuottavuus ja sähköistyminen
18.01.2022 10:12Rautajärven Konehuolto mukaan KESLA-autonostureiden huoltoverkostoon
18.01.2022 8:20Ponsse ja Epec perustavat tuotekehitysyksikön Turkuun
17.01.2022 14:55Koura ratkaisee kuormauksen sujuvuuden

Siirry arkistoon »