Sigma Heavy osaksi Sigman palveluita

27.10.2021 10:12

Hyster_satamatrukki.jpg

Materiaalinsiirto: Sigma Heavyn tuleminen osaksi Sigman palveluita on otettu vastaan innolla ja positiivisen palautteen kera. Sigma Heavyn liiketoimintajohtaja Antti Mäkisen mukaan tarjonnan laajentuminen on otettu vastaan erinomaisesti niin yrityksen sisällä kuin asiakkaidenkin toimesta.

– Sigma Heavyn tarjontaan tulleet Hyster-trukit ovat tuoneet aimo lisäyksen varsinkin yli 16 tonnin trukkitarjontaan, mukaan lukien tyhjien konttien käsittelijät sekä konttikurottajat. Yrityksen sisällä vastaanotto on ollut erittäin positiivinen ja laajentunut tuoterepertuaari on antanut lisäpotkua niin myyntiin kun jälkimarkkinointiin, kertoo Sigma Heavyn liiketoimintajohtaja Antti Mäkinen.

Asiakkailta saatu palaute Sigma Heavyyn liittyen on Mäkisen mukaan vain vahvistanut käsitystä Keslift-yrityskaupan tärkeydestä. Myös laajentunut ja koko maan kattava huolto on otettu vastaan erittäin lämpimästi niin uusien kuin vanhojen asiakkaiden toimesta. 

– Etenkin Hyster-asiakkaat ovat ottaneet uutisen innolla vastaan, sillä nyt Sigma Heavyn ja Hysterin yhdistymisen myötä meillä on leveämmät hartiat vastata asiakkaidemme tarpeisiin, kertoo Mäkinen.

Yleisesti ottaen Sigma Heavyn starttaus on sujunut ilman ongelmia, ja Sigma Heavyn tuoteperhe on päässyt heti käynnistyessään erinomaiseen vauhtiin.

– Tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet täydentävät erinomaisesti toisiaan, mikä on Sigma Heavyn selkeä vahvuus. Myynti on lähtenyt vetämään hyvin ja uskon, että ensi vuonna tulemme olemaan entistä vahvempia. Enkä epäile lainkaan, ettemmekö pystyisi tällä huippuporukalla siihen, kertoo Mäkinen ja jakaa kehuja koko Sigma Heavyn tiimille.

Sigma Heavyn myötä Sigman tuotetarjooma on laajentunut merkittävästi saha- ja terästeollisuuden sekä satamien tarpeita ajatellen. Sigma Heavyn selkeäksi tavoitteeksi Mäkinen listaakin tavoitteen olla yksi johtavista materiaalikäsittelykoneiden toimittajista juuri edellä mainituilla aloilla.

Mäkisen mukaan luotettavat, kokonaistaloudelliset ja laadukkaat Hyster- ja Terberg-tuotteet ovat Sigma Heavyn valttikortit, sillä ne ovat kuin kotonaan ankarissa Pohjolan olosuhteissa. Toinen Sigma Heavyn valttikortti on, että sillä on vastaus alalla käynnissä olevaan murrokseen.

– Isojen koneiden sähköistämisen aikakausi on käsillä ja siinä me olemme vahvasti mukana huippumodernein tuottein, Mäkinen kertoo.

Sigma Heavy ei poikkea ajatusmaailmaltaan ja toimintaperiaatteiltaan muusta Sigman toiminnasta, vain koneet ovat isompia. Koko toiminnan keskiössä on edelleen asiakas ja Sigman tahtotila ratkaista yhdessä asiakkaan kanssa heidän konepuolen haasteitaan, muistuttaa Mäkinen.

– Emme myy pelkästään koneita ja rautaa. Me etsimme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joilla saamme asiakkaamme logistiikkaketjun entistä jouhevammaksi ja kustannustehokkaaksi, Mäkinen paaluttaa.

03.12.2021 9:44Rauman sahaprojektin kuulumisia - Projektijohtajan terveiset
02.12.2021 14:53Vehon Baltian laajenemissuunnitelmalle kilpailuviranomaisen vahvistus
02.12.2021 12:18Junnikkala investoi Valutecin kanavakuivaamoon Oulaisissa
02.12.2021 11:54Segway yrittää mönkijämarkkinoiden valtausta
02.12.2021 9:52UPM:ltä muistilista metsänhoitotöistä eri vuodenaikoina
02.12.2021 9:12Tutkijoiden laskelmat: bioenergialle maltillista kasvua
01.12.2021 11:32Toimitusvaikeudet jarruttavat ajoneuvojen ensirekisteröintejä
01.12.2021 11:11Valmet Automotive julkistaa oman akkutuoteperheensä ensimmäisen tuotteen, Modular Power Pack-akkujärjestelmän
30.11.2021 16:00IVECO T-WAY voitti arvostetun German Design Award -palkinnon
30.11.2021 15:22Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Siirry arkistoon »