Kotimainen dieselpolttoaineen lisäaine tuo paljon hyötyä raskaaseen kalustoon

11.09.2021 16:40

blcs1.jpg

Kotimaiset BLCS Fuel Optimizer -tuoteperheen dieselin ja bensinin lisäaineet tuovat säästöä liikkuvaan kalustoon polttoainetaloudellisuudessa, huolto- sekä korjauskustannuksissa.

(kuva yllä: BLCS Diesel Boosteria on saatavilla 0,5 litran pulloissa 12 kappaleen pakkauksissa ja lisäksi myös 5 litran kanistereissa - puolen litran pullo riittää 500 litraan dieselpottoainetta. Lisäksi on tarjolla Bensiini Booster.)

LCS Diesel Booster on petrokemiallinen seos, joka on kehitetty antamaan optimaalinen palotapahtuma moottorissa. Tuote soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisten diesel polttoaineiden kanssa sekä uudessa ja vanhassa moottoriteknologiassa. Tehokkaamman palotapahtuman ansiosta moottorin hyötysuhde nousee ja näin ollen kustannukset ja päästöt pienenevät.

- Diesel Boosterin käyttö nostaa setaanilukua noin 3 yksikköä, mikä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja ajoneuvon kylmäkäynnistysominaisuuksia. Tuote puhdistaa, voitelee, suojaa ja tämän vuoksi vähentää kalliita huolto- ja korjauskustannuksia, kertoo Hardatec Oy:n Petteri Harju.

blcs2.jpg

(kuva: - BLCS Diesel Booster on kotimainen polttoaineen lisäaine, mikä tuo selkeitä etuja raskaaseen kalustoon, sanoo Hardatec Oy:n Petteri Harju.)

Diesel Booster puhdistaa ja voitelee EGR-venttiilin, puhdistaa ruiskutusjärjestelmän ja palotilan, parantaa dieselin laatua ja säilyvyyttä, parantaa voitelua, pidentää syöttöpumppujen ja suuttimien sekä partikkeli/hiukkassuodattimien (DPF) elinikää, vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä ja optimoi moottorin tehoa, vähentää karstan muodostumista ja poistaa jo muodostunutta karstaa, vähentää vaahtoamista, optimoi moottorin toimintaa ja parantaa tehoa, estää polttonesteen hapettumisen ja neutraloi haitalliset happamat yhdisteet tankissa, estää bakteerikasvuston synnyn ja erottaa veden polttonesteestä.

- Puolen litran pullo Diesel Boosteria riittää 500 litraan dieselpolttoainetta. Tuote on saatavilla 0,5 litran pulloissa 12 kap- paleen pakkauksissa ja lisäksi myös 5 litran kanistereissa. Annamme kotimaassa valmistetulle tuotteelle 100 % tyytyväisyystakuun eli olemme niin varmoja tuotteistamme, että lupaamme rahasi takaisin avaamattomista pakkauksista, mikäli et ole tyytyväinen lisäaineen tuomiin tuloksiin, ilmoittaa Harju.

blcs3.jpg(kuva: Kotimaassa valmistetulle tuotteelle annetaan 100 % tyytyväisyystakuu.)

Kotimaiset tuotteet kehitetty johtavien raaka-ainevalmistajien kanssa

Hardatec Oy aloitti polttoaineen lisäaineiden maahantuonnin vuonna 2016 mikä johti lopulta oman BLCS Fuel Optimizer -tuoteperheen valmistukseen ja toimitusten aloittamiseen 2020 lopulla:

- Aikaisemmassa yrityksessäni ajauduin usein keskusteluihin asiakasyritysteni, pääasiassa ammattiautoilijoiden, sekä muiden raskaankaluston yrittäjien kanssa nykypolttoaineiden aiheuttamiin ongelmiin sekä nykypolttoaineiden heikentyneeseen laatuun. Sitten tarjoutui mahdollisuus aloittaa maahantuonti ja myynti näitä ongelmia poistavien tuotteiden parissa. Näin syntyi Hardatec Oy ja tuotteet palvelivat asiakkaita menestyksekkäästi. Kaikki ne positiiviset asiakaspalautteet kentältä, sekä käyttäjäkokemukset yrittäjiltä kannustivat kehittämään jotain vielä parempaa eli omat tuotteet.

Yhteistyökumppaneiksi löytyi maailman parhaat ja johtavat raaka-ainevalmistajat, joiden kanssa kehitettiin tuotteet, jotka ottavat huomioon vanhan sekä uuden moottoriteknologian vaatimat tarpeet, ympäristöystävällisyyden sekä kustannustehokkuuden. 

- Raaka-ainetoimittajiemme vuosikymmeniä jatkunut kehitystyö lisäaineiden parissa mm. öljyjalostamoiden ja moottorin valmistajien kanssa takaa, että tuotteemme täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Kehitystyö on jatkuvaa mistä asiakkaat saavat hyötyä nyt ja tulevaisuudessa. Kolmannen osapuolen testaamat tuotteemme seuraavat jatkuvasti muuttuvia standardeja ja vaatimuksia, joten niiden käyttö on varmasti turvallista. Tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaisella työvoimalla ja varastomme sijaitsee Kurikassa Etelä- Pohjanmaalla, mistä palvelemme kotimaisten asiakkaidemme lisäksi myös naapurimaita, Harju kertoo.

Testattua ja tutkittua kotimaista laatua

Lisäainetuotteiden kirjo markkinoilla on valtava ja epäilijöitä myös löytyy. Kaikki eivät pääse todentamaan aineen todellisia hyötyjä erilaisten ajosuoritteiden ja vaihtelevien työtehtävien vuoksi. 

- Tämän vuoksi BLCS -lisäaineet on testattu ja tutkittu asiakkaiden puolesta kolmansilla ja puolueettomilla osapuolilla. Tuotteemme on saanut loistavan vastaanoton ja erityiskiitosta on tullut sen kotimaisuudesta. Me haluamme erottua massasta ja keskitymme pääasiassa raskastoimialoihin: kuljetus, maanrakennus, metsäkoneet, linja-autot sekä kasvavana toimialana myös maatalous. Tuotteitamme et tule löytämään marketeista - jälleenmyynti verkostomme on rakenteilla alan johtavien toimijoiden kanssa, sanoo Harju.

Helppo tilata - nopeat toimitukset

BLCS Diesel Boosterin lisäksi tarjolla on myös Bensiini Booster:

- Tuotteisiin voi tutustua ja niitä voi tilata osoitteessa www.blcs.fi jatkossa myös verkkokaupan kautta. Ja toki tuotteita voi tilata puhelimitse numerosta 040 7159 319 mistä saa myös lisätietoja, opastaa Petteri Harju.     

Hyviä tuloksia testiajossa:

blcs4.jpg

BLCS Diesel Booster lisäaineteknologian avulla saavutettiin polttoainetaloudellinen hyöty, kun sitä käytettiin raskaassa ajoneuvossa. Tulokset osoittavat, että saavutetut hyödyt 15 000 km:n testiajolla ovat -3,1% co2 -päästöistä ja polttoaineenkulutuksesta lisäaineellisen polttoaineen avulla. Testissä käytettiin Scania R420 Euro V -kuorma-autoa; CO2 ja polttoaineenkulutus mitattiin ennen testiä ja 15 000 km:n ajon jälkeen testiradalla BLCS Diesel Booster -lisäaineteknologiaa sisältävällä polttoaineella.

Samalla testattiin myös polttoaineen lisäaineen vaikutus injektorin virtaukseen ja ruiskutuskuvaukseen, joka tehtiin ennen 15 000 kilometrin testiajoa ja sen jälkeen. Injektorin suorituskyvyn tarkastelu osoitti polttoaineen ruiskutuksen optimoinnin sekä paremman toistettavuuden ja injektorin sulkemisajan lyhenemisen. Tämä liittyy selvästi injektorien sisäiseen puhdistukseen (injektorin suuttimen reiät) ja ulkoiseen (parempi neulaohjaus), mikä johtaa polttoaineen palamisen optimointiin.

20.09.2021 16:11Tehokkaassa STIHL HT 135 -oksasahassa on nyt uusi, entistä kevyempi kulmavaihde
20.09.2021 9:45Juupajoen Koskitien läpikulkuyhteys suljetaan liikenteeltä tietyön ajaksi
20.09.2021 8:22Valmet toimittaa ulkopakkauskartonkikonelinjan Kipas Kagıtille Turkkiin
19.09.2021 11:00Uusi puun varastointiopas valmistunut - tutustu tästä
19.09.2021 8:57Junavaunupankot ja Terminatorit palvelevat toisiaan
18.09.2021 12:33Kuorma-autoilla kuljetettu tavaramäärä kasvoi vuoden 2021 toisella neljänneksellä
17.09.2021 23:11KATSO TÄSTÄ 17.9. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
17.09.2021 10:12Ford tuo kevythybridivoimansiirron pienten pakettiautojen luokkaan
16.09.2021 17:00Metsä Group suunnittelee uuden kertopuu-tehtaan rakentamista Äänekoskelle
16.09.2021 12:21Ponsse webinaari harvennusratkaisuista 29.9. ilmoittaudu mukaan

Siirry arkistoon »