Varustaudu syksyn savotoille Iggesundin harvesterivarusteilla

02.08.2021 17:25

iggenet1.jpg

Iggesund metsäkonevarusteet edustavat teknisen kehityksen kärkeä ja ruotsalaista korkeaa laatuajattelua. Nyt Iggesundilla on tarjolla täydellinen kattaus harvesterikäyttöön eli laipat, teräketjut ja teroituskoneet.

(kuva yllä: Iggesund Blue Line -harvesterilaippasarjasta löytyy R7 (ylh.) ja R8 -mallit (kesk.) useilla eri tyvileveyksillä ja laippapituuksilla sekä markkinoiden laajin valikoima kansokäsittelylaippoja (alla).)

Iggesund on yksi maailman johtavista metsäkonevarusteiden toimittajista ja harvesterilaipoissa suurin eurooppalainen valmistaja. 

- Suomalaisten vaativien urakoitsijoiden keskuudessa merkillä on erittäin hyvä maine ja vuosikymmenten työllä saavutettu vahva markkinaosuus. Nyt kun Iggesund tarjoaa täydellisen paketin harvesterivarusteissa niin asema vain vahvistuu tulevaisuudessa, sanoo Metsätyö Oy:n Markku Sivelä.

Iggesund Forest Ab on osa Olofsfors -konsernia jonka tytäryhtiö Metsätyö Oy vastaa myynnistä Suomessa kolmesta toimipisteestään käsin.

- Olofsforsin legendaariset metsäkonetelat ja liukuesteketjut sekä kulutusterät yhdistettynä Iggesundin tuotteisiin muodostavat valikoimamme vahvan rungon, ilmoittaa Sivelä.

Iggesund Blue Line -harvesterilaipat

Iggesund Blue Line -harvesterilaippasarja on tulos yli 30 vuoden kokemuksesta harvesterilaippojen kehittämisestä, testaamisesta ja valmistamisesta ammattiurakoitsijoiden tarpeisiin.

- Iggesund harvesterilaipat 404”-teräketjujaolle ovat pääsääntöisesti 2 mm ketju-uralla. Laipan tyvet ja kiinnitystavat jakautuvat kahdelle kiinnityshahlolle; 10 mm ja 15 mm. Blue Line R7 -laipan kiinnityshahlon leveys on 10 mm, tyvileveyksiä ja laippapituuksia on useita. Blue Line R8 -laipan tyviloven leveys on 15 mm. Laippatyyppi on yleistyvä ja tunnetaan markkinoilla Jet-Fit -tyvisenä tai Iggesundin Open End -nimellä. Avoimet reiät aivan laipan peräosassa mahdollistavat nopean laipan ja teräketjun vaihdon, useissa harvesteripäissä ilman työkaluja. Myös R8 -mallista on tarjolla useita laippa pituuksia ja peräleveyksiä. Iggesundilta löytyy myös markkinoiden laajin valikoima kantokäsittelylaippoja, opastaa Sivelä.

iggenet5.jpg

(kuva: Iggesund HarvX X2 404”-jakoinen teräketju 2,0 mm:n laipan ketju-uralla. Teräketju on saatavissa valmismittoina ns. rullatavarana.)

Iggesund HarvX -teräketjut

HarvX X2 -teräketjut on kehi- tetty ja optimoitu yhteistyössä Iggesund Forest Ab:lle. 

- Raaka-aineena tuotteelle on korkealaatuinen, saksalainen, erikoisseostettu teräs, joka karkaistaan ja käsitellään soveltuvaksi erityisesti nopeaan harvesterisahaukseen ja pitkään terävänä säilymiseen. HarvX-teräketju on saatavissa valmismittoina tai ns. rullatavarana, kertoo Sivelä.

Iggesund -teroituskoneet

Viimeisin uutuus Iggesundilla on brändätyt teräketjujen teroituskoneet maailmanlaajuiseen levitykseen. 

iggenet4.jpg- Valikoimissa tutut ja turvalli- set Markussonin valmistamat Grindomatic, Triplematic ja Sensomatic joiden nimet ovat päivittyneet BlueMaticiksi, TriMaticiksi ja PremoMaticksi. Metsätyö on toimittanut kyseisiä teroituskoneita asiakkailleen jo parin vuosikymmenen ajan yhteensä yli tuhat kappaletta, mikä kertoo niiden tehokkuudesta ja luotettavuudesta. Iggesundin teroituskoneissa on hinta-laatu suhde varmasti kohdillaanja Metsätyöltä löytyy laitteisiin myös varaosat hyllystä, lupaa Markku Sivelä.    

20.09.2021 16:11Tehokkaassa STIHL HT 135 -oksasahassa on nyt uusi, entistä kevyempi kulmavaihde
20.09.2021 9:45Juupajoen Koskitien läpikulkuyhteys suljetaan liikenteeltä tietyön ajaksi
20.09.2021 8:22Valmet toimittaa ulkopakkauskartonkikonelinjan Kipas Kagıtille Turkkiin
19.09.2021 11:00Uusi puun varastointiopas valmistunut - tutustu tästä
19.09.2021 8:57Junavaunupankot ja Terminatorit palvelevat toisiaan
18.09.2021 12:33Kuorma-autoilla kuljetettu tavaramäärä kasvoi vuoden 2021 toisella neljänneksellä
17.09.2021 23:11KATSO TÄSTÄ 17.9. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
17.09.2021 10:12Ford tuo kevythybridivoimansiirron pienten pakettiautojen luokkaan
16.09.2021 17:00Metsä Group suunnittelee uuden kertopuu-tehtaan rakentamista Äänekoskelle
16.09.2021 12:21Ponsse webinaari harvennusratkaisuista 29.9. ilmoittaudu mukaan

Siirry arkistoon »