AMMATTILEHTI KOEAJAA: Volkswagen Crafter Work System esittelyauto - Toimiva ja käytännöllinen laatuvarustelu huoltoautoon

20.07.2021 14:30

work12.jpg

Ruotsalaisten Work System -ajoneuvokalusteiden myynti on lähtenyt hyvään vauhtiin Suomessa. Merkin tunnettavuuden kohentamiseksi maahantuoja Carsport Design on varustellut uuden Volkswagen Crafter pakettiauton Work System huoltoautoksi. 

(kuva yllä: Volkswagen Crafter on suosittu pakettiautomalli huoltoautokäytössä. Rakenne suosii myös korin ulkopuolisten varusteiden kuten valomajakoiden, työvalojen tai vaikkapa kattotelineiden ja tikkaiden vaivattoman asennuksen.)

Ylöjärveläinen Jonasson - Carsport Design on sisustanut ja varustellut autoja ammattikäyttöön jo yli 50 vuoden ajan. Perheyhtiö valmistaa Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford - hyötyautoista monikäyttöisiä esteettömiä- ja koululaistakseja, linja-autoja, autoverottomia retkeilyautoja, luksusluokan yritysautoja sekä tuotantoajoneuvoja omalla Carsport Design -tuotemerkillään. Lähes 50 ajoneuvovarustelun ammattilaisen voimin Carsport valmistaa yli 500 yksilöllistä kevyttä hyötyajoneuvoa kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille. Yhtiön liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa. 

work22.jpg(kuva: Carsport Design on varustellut uuden Volkswagen Crafter umpipakettiauton Work System esittelyautoksi tarkoituksenmukaisin huoltoautokalustein.  Kuormatilassa on verhoilun jälkeenkin yli 190 cm seisomakorkeutta. Takaovien sisäpuolille on sovitettu muotoon leikatut reikälevyt kiinnitystarpeita ajatellen. Oikean puoleisella sivuseinällä olevat hyllyt taittuvat tarvittaessa ylös, mikä jättää tilan vaikkapa kuormalavalle tai rengassarjalle.)

Work System ajoneuvokalusteet

Marraskuussa 2020 Carsport Design aloitti ruotsalaisten Work System ajoneuvokalusteiden maahantuonnin, myynnin ja asen- nuspalvelutarjonnan Suomessa. Work System kalusteita on alusta asti voinut tilata perinteiseen tapaan suoraan Carsportin Ylöjärven ja Vantaan toimipaikoista sekä useilta hyötyautojälleenmyyjiltä että verkkokaupasta. 

- Myynti on lähtenyt hyvin käyntiin ja verkkokaupasta on saatu hyvää palautetta. Etenkin siltä osin että asiakas näkee nopeasti kaikki automalliin tarjolla olevat tuotteet ja hinnat, mutta vaihtoehtoisesti myös tarvittavien asennusten hinnat. Yksi ehdoton valttimme on nopeus: meillä on kalusteissa toimitusaikatakuu viisi arkipäivää, ilmoittaa Miikka Jonasson Carsport Designilta.

work42.jpg

(kuva: Carsport Design taitaa ajoneuvojen rakentamisen kaikki osa-alueet. Näyttävät istuinverhoilut valmistetaan Suomessa ja niitä on tarjolla monissa eri kuoseissa sekä värisävyissä.)

Kamppeet paketti- ja lava-autoihin 

Kattavan Work System ajoneuvokalustevaliokoiman selkärankana ovat umpipakettiautokohtaiset, vaivattomasti eri käyttötarpeiden mukaan räätälöitävät hylly- ja säilytysratkaisut. Jonassonin mukaan Work System tuotevalikoimaan sisältyvien monipuolisten lava-autokalusteiden kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti: - Etenkin lavalle tarkoitettujen välipohjien ja niiden alle koko lavan pituudelta saatavat vetolaatikostot ovat nousseet menestystuotteiksi perinteisien autohyllyjen rinnalle. 

Tyylikäs esittelyauto

Work System tuotemerkin menekin edistämiseksi Carsport Design on varustellut uuden Volkswagen Crafter umpipakettiauton Work System esittelyautoksi tarkoituksenmukaisin huoltoautokalustein. 

- Varustelussa otettiin lähtökohdaksi toiminnallisuus ja käyttömukavuus. Hyllyjen ja laatikostojen lisäksi kuormatilan puolen varusteisiin sisältyy tehokas valaistus ja invertteri sekä lämmitin. Pitkä kokemuksemme ajoneuvojen varustelusta tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden myös tavallista vaativampien rakenteiden räätälöintiin. Sisäpuolen varusteiden lisäksi tässä autossa on panostettu turvavarusteisiin, kuten esimerkiksi työ- ja varoitusvaloihin joita on vähintäänkin riittävästi. Tosin Led-tekniikka tarjoaisi mahdollisuuden vieläkin kattavampaan varusteluun, Miikka Jonasson kertoo.

work5.jpg(kuva: Work Systemin laadukkaat vetolaatikot, joita on tarjolla useina eri malleina, valmistetaan kierrätysmuovista.)

Ajossa etuvetoinen, teholtaan 140 hv moottorilla ja automaattivaihteistolla varustettu Crafter tarjoaa odotetusti tasaisen ja yllätyksettömän kyydin. Ja mikä parasta sekä ohjaamo että kuormatila lämpiävät nopeasti, mutta myös pysyvät vajaan parin kymmenen asteen pakkasesta huolimatta miellyttävän lämpiminä auton käydessä.

Works System kalusteiden korkean laatu ja Carsport Designin asiantuntemus ajoneuvojen kalustamisesta paljastuu röykkyiselle tielle käännyttäessä. Kuormatilasta ei näet kantaudu häiritsevää melua.

Asiakkaita varten

Miikka Jonassonin mukaan auton varusteet valittiin sillä ajatuksella että auto vastaisi kalusteiltaan ja varusteiltaan mahollisimman usean huoltoautoasiakkaan tarpeisiin: 

- Tällä konseptilla lähdemme nyt talven ja kevään aikana esittelemään tuotevalikoimaamme sekä jälleenmyyjille että suoraan asiakkaille. Esittelyauton liikkei- tä ja suunniteltuja esittelyaikatau- luja kannattaa seurata esimerkiksi Work System by Carsport Design Facebook sivulla tai ihan perinteiseen tapaan soittamalla suoraan myyntiin. Ympäri vuorokauden avoinna olevan verkkokauppamme löydät puolestaan osoitteesta www.worksystem.fi. Tervetuloa kaupoille!    

work3.jpg

(kuva: Work System tuotepäällikkö Miikka Jonasson on tyytyväinen merkin saamaan vastaanottoon Suomessa: - Myynti on lähtenyt jopa odotettua paremmin vauhtiin. Tulkaa moikkaamaan kun näette oranssin auton liikenteessä!)

24.09.2022 14:00Laatulaitteet lajittelu- ja kierrätystoimintaan Minimum Agentilta
23.09.2022 23:00KATSO TÄSTÄ MANSEN MÖRINÄT LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa metsä-, kuljetus- ja maarakennusalan tuoreet kuulumiset
22.09.2022 16:11MTK vaatii: Suomen tiukennettava otettaan EU:n ennallistamisasetukseen
22.09.2022 15:00Evon metsäopetus 160 vuotta - uusi koulutus alkamassa
22.09.2022 9:20Vuosihuoltoseisokit vaikuttavat Äänekosken biotuotetehtaan ja Rengon sahan toimintaan
22.09.2022 8:11IAA-Kuljetusnäyttely: Akkusähkökäyttöinen raskas kuorma-auto Nikola Tre BEV
22.09.2022 8:00Stora Enson uusi palvelu parantaa metsänomistajien turvallisuutta
21.09.2022 18:33Metsäkoneiden ajouraverkostojen luokittelu tuottaa uutta tietoa ajourien suunnitteluun ja käyttöön
21.09.2022 12:18IAA-Kuljetusnäyttely: Iveco Daily sähköistyy - Akkukapasiteettia tarjolla yli 100 kWh verran
21.09.2022 11:06IAA-Kuljetusnäyttely: Volkswagen ID. Buzz Cargo vuoden pakettiauto 2023

Siirry arkistoon »