Iveco tuo uusia ominaisuuksia ja lisää moottorivaihtoehtoja S-Way -malliin

02.06.2021 9:22

Iveco_sway_2021_1.jpg

IVECO S-WAY nostaa yrityksen tuottavuuden panoksia uudella moottorivalikoimalla ja ominaisuuksilla, jotka tuottavat jopa 3 %:n polttoainesäästöt, mikä vähentää entisestään kaluston kokonaiskustannuksia.

Uusi moottorivalikoima täyttää Euro VI/E -päästöstandardit, ja se on tyyppihyväksytty 100-prosenttisesti toisen sukupolven biodieselille, kuten HVO:lle. Cursor 13 ‑valikoimaa on laajennettu kahdella uudella teholuokalla: 490 hv ja 530 hv. Cursor 11- ja Cursor 13 ‑moottoreiden tehokkuutta on parannettu korkeammalla puristussuhteella ja uudella palamisenhallintastrategialla.

13-litraiset moottorit on yhdistetty uusiin, tehokkaisiin, yksiportaisiin taka-akseleihin, ja suurempi taka-akselin välityssuhdeluku 2,31:1 on saatavana vakioprofiilirenkailla. Tämä mahdollistaa huomattavan moottorin nopeuden pienenemisen, mikä lisää tehokkuutta pitkän matkan reiteillä ajeltaessa. Nämä ominaisuudet tekevät Cursor 13 490 hv:n kärkimallista todellisen kokonaiskustannusten mestarin ja täydellisen ajoneuvon pitkien matkojen kuljetuksiin.

Lisäominaisuudet edistävät IVECO S-WAYn polttoainetehokkuutta. Niihin kuuluvat automaattisen ilmastointijärjestelmän uusi eco-tila, joka poistaa tarpeettoman energian absorption, ja uudet A-pilarin aerodynaamiset kuoret, jotka tehostavat entisestään ilmavirran kulkua ohjaamon ympärillä.

Liitettävyyspalvelut laajenee

IVECO S-WAY muuttaa tapaa, jolla kuljettajat ovat vuorovaikutuksessa ajoneuvonsa kanssa, ja aloittaa uuden ennakoivan ja ennustavan tuen aikakauden. Se tekee elämästä ajoneuvossa helpompaa ja tuottavampaa ainutlaatuisen IVECO Driver Pal -ääniavustajan, uusien kehittyneiden toimintojen ja liitettävyyspalveluiden avulla.

Iveco_sway_2021_3.jpg

IVECO Driver Pal muuttaa kaiken. Kuljettaja voi sen ansiosta olla vuorovaikutuksessa ajoneuvon, sen ohjausjärjestelmien, IVECO-valvomohuoneen ja kaikkien kalustonhallintatoimintojen kanssa äänikomentojen avulla täysin integroidun Alexa-laitteen kautta. Kuljettaja voi ainutlaatuisella MYIVECO-ominaisuudella paitsi aktivoida ohjaamon ohjaimia ja käyttää infotainmentia, myös käyttää navigointijärjestelmää reittinsä suunnittelemiseen ja tarkistaa ajoneuvon kunnon ja nähdä arviointituloksen ajotyylistään. IVECO Driver Pal luo myös yhteyden kuljettajayhteisöön, mikä mahdollistaa viestien vaihdon muiden kuljettajien kanssa reitillä tai lähellä määränpäätä. He voivat jakaa keskenään hyödyllisiä matkatietoja ja tukea toisiaan.

Iveco_sway_2021_2.jpg

IVECO ottaa käyttöön uraauurtavan uuden palvelun, joka tarjoaa kuljettajalle ja kaluston omistajalle täydellisen mielenrauhan onnettomuuden tai muun ajoneuvoon liittyvän ongelman yhteydessä. Kuljettaja voi aktivoida IVECO Top Caren IVECO Driver Palin kautta. Hälytys välitetään lähimpään IVECO-korjaamoon ja ongelma voidaan tunnistaa nopeasti. Palvelu tarjoaa innovatiivisen kuljettajan huoltopaketin, jos ajoneuvoa ei ole saatu takaisin tien päälle kuuden tunnin kuluessa. Se sisältää ilmaisen kuljetuksen, majoituksen ja tarvittaessa lääketieteellistä apua. 

Kestävän kehityksen mestari

IVECO S-WAYn paineistetun maakaasun (CNG) ja nesteytetyn maakaasun (LNG) versioissa on nyt uusia älykkäitä apulaitteita, kuten kytkinkompressori ja muuttuvan virtauksen ohjauspumppu, jotka lisäävät polttoainetehokkuutta entisestään. Moottorin parannukset ja uudet ominaisuudet, jotka ovat samat kuin dieselversioissa, vähentävät yhdessä uusien älykkäiden apulaitteiden kanssa hiilidioksidipäästöjä entisestään. Tämä tekee IVECO S-WAY ‑maakaasuautosta kiistattoman kestävän johtajan pitkän matkan liikenteessä.

21.06.2021 10:45Transporterista Carsport Premium Edition
20.06.2021 9:00Pro Silva esitteli uuden S5 harvesterin - mallisto nyt erittäin kattava
18.06.2021 23:44KATSO TÄSTÄ 18.6. LÄHETYS - Ammattilehden Hyviä uutisia! tarjoaa alan tämän viikon kuulumiset
18.06.2021 11:22Stora Enso avaa uuden dispersiopäällystelinjan Forshagassa
18.06.2021 10:00Suomen Metsämuseo Luston arkkitehtuurikilpailun ratkaisusta 30 vuotta
17.06.2021 11:33Metsäpöly mullistaa kosmetiikka-alaa
17.06.2021 11:11Kantorahatulot laskivat vähän koronavuonna 2020
17.06.2021 9:00Hyundai kasvattaa parheautotarjontaansa täysin uudella mallilla
16.06.2021 16:33Metsä Fibre ja Kelvion B. V. tekivät sopimuksen tehokkaiden jäähdytystornien toimittamisesta Kemin biotuotetehtaalle
16.06.2021 16:00Metsäkoneenkuljettajien työkyky ja työhyvinvointi hyvällä tasolla nuoremmilla mutta heikkenevät iän karttuessa

Siirry arkistoon »