Uusi raskaan kaluston monimerkkikorjaamo palvelee Tuusulassa

04.04.2021 19:18

nestor1.jpg

Pääkaupunkiseudun raskaan kaluston korjaamopalvelutarjonta sai tammikuussa uuden toimijan, kun monimerkkikorjaamo Nestor Truck Service avasi ovensa Tuusulan Senkkerissä. Ammattilehti pistäytyi korjaamolla noin viikkoa ennen varsinaisia avajaisia.

(kuva: Nestor Truck Service palvelee Tuusulan Senkkerissä, vain kiven heiton päässä Seepsulan Kiviainestehtaalta.)

Nestor Truck Servicen nelihenkisellä henkilöstöllä on vankkaa osaamista sekä korjaamo- että kuljetusalalta. 

- Palvelemme kaikkia asiakkaita auton merkkiin katsomatta kaikenlaisissa huolto- ja korjaustarpeissa. Perustöiden kuten esimerkiksi jarru-, laakeri ja öljynvaihtotöiden lisäksi meillä on vahvaa osaamista esimerkiksi moottorien, vaihteistojen ja perien korjauksista sekä tietenkin myös autosähköpuolelta. Lisäksi meillä on laaja-alaista metallipuolen ammattiosaamista. Korin oikaisu- ja maalaamopalveluja lukuun ottamatta meiltä saa liki kaikki alan työt mitä dieselmoottorin voimin toimivaan autoon voidaan tänä päivänä tarjota, sanoo yrittäjä Tero Salo.

nestor22.jpg

(kuva: Asentaja Eetu Salo, Kim Hakala töiden vastaanotosta ja yrittäjä Tero Salo (oik.) toivottavat raskaan kaluston ja konepuolen urakoitsijat tervetulleiksi uuteen korjaamoon.)

Ammattitaidolla

Korjaamotilat sijaitsevat Senkkerissä, Seepsulan kiviainestehtaan viereen hiljattain nousseen halliparin taaemmassa hallissa. Tilaa on aluksi kolmelle yli neljä metriä korkealle autolle. Salo luottaa toiminnan lähtevän hyvään vauhtiin ja uskoo lisätilan tulevan tarpeeseen jo ennen kesää:

- Tässä on liki 4,5 metriin asti avautuvat nosto-ovet, mikä on vähimmäisvaatimus. Nosturia vielä odotellaan valmistajalta ja kevään kuluessa saamme mahdollisesti vielä lisää tilaa tästä seinän takaa.

 Nestor Truck Service huoltaa ja korjaa kuorma-autojen ohella myös perävaunut ja työkoneet sekä tarjoaa raskaan kaluston katsastuspalvelut yhteistyössä A-Katsastuksen kanssa.

- Periaatteessa raja kulkee tällä hetkellä kaasu- ja sähköautoissa, joiden huoltaminen vaatii omaa erikoisosaamistaan. Niiden määrät ovat vielä toistaiseksi niin pieniä, ettei laiteinvestoinnit ja koulutus ole taloudellisesti kannattavia. Tulevaisuudessa tilanne voi kuitenkin olla toinen ja siksi seuraamme alan kehitystä mielenkiinnolla, Salo sanoo. 

Järkihinnoittelua

Töiden vastaanotosta vastaava Kim Hakasalo uskoo pienen ja joustavasti palvelevan Nestor Trucks Servicen saavan hyvän jalansijan alan palvelutarjoajien joukossa:

- Tarkoituksemme ei ole keksiä pyörää uudelleen, vaan keskitymme olennaiseen eli ammattitaitoiseen ja yrittäjäystävällisesti hinnoiteltuun asiakaspalveluun.

Nestor Truck Servicen tuntityön hinnat ovat työnkuvasta riippuen hieman 90 euron molemmin puolin. Tulevan kevään kuluessa palvelutarjontaan on tarkoitus tuoda uutena piirturien ja rajoittimien tarkastuspalvelut.

- Tuomme toimintaan jatkuvalla syötöllä uusia elementtejä. Teemme kiinteää yhteistyötä hyötyajoneuvojen varaosiin ja tarvikkeisiin erikoistuneen Arikas LTD:n kanssa. Kauttamme on tarjolla koko heidän kattava valikoimansa, samaan kustannustehokkaaseen hintaan kuin Arikaksen varaosatiskiltä noudettaessa, sanoo Tero Salo.

Nestor Truck Service palvelee asiakkaita arkisin klo. 8.00 - 17.00 Tuusulan Senkkerissä, osoitteessa Senkkerin metsätie 149 B. 

14.04.2021 9:03Nuorten ammattitaitokilpailu Taitaja järjestetään toukokuussa
13.04.2021 19:00Metsä Fibre ja Eltel ovat allekirjoittaneet sopimuksen voimajohdon rakentamisesta Kemin uudelle biotuotetehtaalle
13.04.2021 17:22Taimikoita hoidetaan hyvin - hoitomäärissä yhä kirittävää
13.04.2021 15:00Juha-Matti on työyhteisön hyvä tyyppi
13.04.2021 10:32Volvo FM palkittiin ohjaamon erinomaisesta suunnittelusta
12.04.2021 17:04Alumiinivanteet tuoneet hyötyä hakekuljetuksiin jo vuosikymmenten ajan
12.04.2021 15:20Uuden PONSSE Scorpionin Future Cabin -ohjaamolle arvostettu Red Dot -tuotesuunnittelupalkinto
12.04.2021 9:33HUOMIO ILMOITTAJAT: Metsäalan Ammattilehden 35-v. juhlanumero ilmestyy toukokuussa!
12.04.2021 9:32Kattoteltasta ratkaisu majoituspulmiin
12.04.2021 8:11Nurminen Logistics vuokraa Luumäen terminaali- ja toimistokiinteistönsä kansainväliselle ympäristöystävällisen energian tuottajalle

Siirry arkistoon »