IVECO Over the Air Update: älykäs ja aikaa säästävä tapa ajoneuvon ohjelmiston päivitykseen

29.03.2021 10:44

iveconaytto1.jpg

IVECO laajentaa liitettävyyttä hyödyntävien IVECO ON -palvelujen valikoimaa innovatiivisella IVECO Over the Air Update -toiminnolla. Sen avulla asiakkaat voivat päivittää ajoneuvojensa ohjelmiston etänä ilman korjaamokäyntiä.

Tämä käytännöllinen ja aikaa säästävä ratkaisu varmistaa, että ajoneuvo on aina ajan tasalla, suojattu ja huippukunnossa.

IVECO laajentaa edelleen IVECO ON -digitaalipalvelujen tarjontaa tavoitteenaan helpottaa kuljettajien elämää ja auttaa kalustopäälliköitä kaluston tehokkaassa ja tuottavassa hallinnassa. Innovatiivinen IVECO Over the Air Update -toiminto on saatavilla kaikissa Daily- ja IVECO S-WAY -ajoneuvoissa, joissa on Connectivity Box. Toiminnolla asiakkaat voivat päivittää ohjelmistot itse etänä langattomasti, säästäen aikaa ja lisäten ajoneuvon käyttöaikaa. 

IVECO Over the Air Update on erittäin helppokäyttöinen, ja sen avulla ajoneuvon ohjelmistopäivitys onnistuu kuljettajalta ja kalustopäälliköltä kätevästi, vaatimatta käyntiä korjaamolla. Asiakas voi tehdä päivityksen missä ja milloin tahansa – ainoa edellytys on, että ajoneuvo on pysäköity turvalliseen paikkaan. Päivitys käy helposti ja kestää vain muutaman minuutin. Kuljettaja voi siis asentaa päivityksen silloin, kun se hänelle itselleen parhaiten sopii – vaikkapa lepotauolla tai varikkokäynnillä aikaa hukkaamatta.

Thomas Hilse, IVECOn brändijohtaja, kommentoi: ” Helppoa, nopeaa ja tehokasta. Me etsimme IVECOssa jatkuvasti tapoja helpottaa kuljettajien ja kalustopäälliköiden elämää ja auttaa heitä työskentelemään tehokkaammin. Uusi IVECO Over the Air Update antaa nyt mahdollisuuden päivittää ajoneuvon ohjelmisto uusilla toiminnoilla, sovelluksilla ja parannuksilla. Näin asiakkaamme voivat varmistaa, että heidän ajoneuvonsa ovat aina ajan tasalla, suojattuja ja toimivat optimaalisesti eikä aikaa tuhlaannu korjaamolla.”

IVECOn Over the Air Update -toimintoa varten asiakkaalla täytyy olla vain Connectivity Boxilla varustettu Daily tai IVECO S-WAY, ja hänen täytyy olla ajoneuvoon linkitetty rekisteröity käyttäjä IVECO ON -sovelluksessa. Kun kuljettaja saa tiedon, että päivitys on saatavilla ja hänen ajoneuvonsa on pysäköity turvallisesti, hän voi ladata päivityksen infotainmentjärjestelmän tai Easy Way -sovelluksen avulla. Napsauttamalla IVECO Over the Air Update -painiketta järjestelmä hakee päivityksen ja aloittaa lataamisen. Päivittäminen on yhtä helppoa kuin millä tahansa mobiililaitteella.

Tämä uusi ominaisuus on pian käytettävissä myös Dailyn Business Up -sovelluksessa.

 

14.04.2021 13:01Täyssähköisyys poistaa päästöt lähijakelusta: Mercedes-Benz eSprinter
14.04.2021 12:11Valmet toimittaa uuden haihduttamon Södra Cell Mönsteråsin sellutehtaalle Ruotsiin
14.04.2021 9:03Nuorten ammattitaitokilpailu Taitaja järjestetään toukokuussa
13.04.2021 19:00Metsä Fibre ja Eltel ovat allekirjoittaneet sopimuksen voimajohdon rakentamisesta Kemin uudelle biotuotetehtaalle
13.04.2021 17:22Taimikoita hoidetaan hyvin - hoitomäärissä yhä kirittävää
13.04.2021 15:00Juha-Matti on työyhteisön hyvä tyyppi
13.04.2021 10:32Volvo FM palkittiin ohjaamon erinomaisesta suunnittelusta
12.04.2021 17:04Alumiinivanteet tuoneet hyötyä hakekuljetuksiin jo vuosikymmenten ajan
12.04.2021 15:20Uuden PONSSE Scorpionin Future Cabin -ohjaamolle arvostettu Red Dot -tuotesuunnittelupalkinto
12.04.2021 9:33HUOMIO ILMOITTAJAT: Metsäalan Ammattilehden 35-v. juhlanumero ilmestyy toukokuussa!

Siirry arkistoon »