Kiertotalousalalla toimiva Revisol Oy laajentaa Joensuuhun

22.02.2021 10:00

revisol1.jpg

Joensuun kiertotalousyritysten joukko täydentyy uudella yrityksellä, kun Revisol Oy, yritysten tuotannossa syntyviä sivutuotevirtoja ja jätteitä kierrättävä yritys käynnistää toiminnan Joensuussa tulevan kesän aikana. Revisolin päätoimipaikka on Seinäjoki ja se toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla.

Joensuun kiertotalousyritysten joukko täydentyy uudella yrityksellä, kun Revisol Oy, yritysten tuotannossa syntyviä sivutuotevirtoja ja jätteitä kierrättävä yritys käynnistää toiminnan Joensuussa tulevan kesän aikana. Revisolin päätoimipaikka on Seinäjoki ja se toimii Suomessa viidellä paikkakunnalla. 

- Päätimme laajentaa toimintaamme Joensuun seudulle koska Joensuu tarjosi yrityksellemme hyvät kasvumahdollisuudet, kertoo toimitusjohtaja Janne Haavisto.  

- Joensuun seudulta löytyy meidän palvelusektorillemme hyvä yhteistyöverkosto ja toivomme pääsevämme liiketoiminnan käynnistämisessä nopeasti liikkeelle. Business Joensuun ja Joensuun kaupungin palvelu on ollut meille ensiarvoisen tärkeä ja iso apu. Olemme voineet edetä nopeammin esim. tontti- ja lupa-asioissa, ja yhteydet alueen keskeisiin toimijoihin ovat järjestyneet luontevasti. 

Business Joensuu palvelee Joensuuhun investoivaa ja sijoittuvaa yritystä sen sijoittumisen kaikissa eri vaiheissa yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

- Haluamme tarjota yrityksille kaikki sen sijoittumiseen tarvitsemat palvelut yhdestä paikasta ja tehdä näin sijoittumisesta yritykselle mahdollisimman nopeaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kanssa ja autamme yritystä esimerkiksi tonttiin ja toimitilaan, rahoitukseen, työvoimaan sekä rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä, toteaa Business Joensuun palvelujohtaja Pauliina Pikkujämsä

Joensuun kaupungilla on laaja valikoima tontteja ja korttelialueita yritysten tarpeisiin ja sopiva tontti Revisolille löytyi Marjalan yritysalueelta, joka on yksi Joensuun kasvavista yritysalueista Papinkankaan ja Greenparkin lisäksi. Marjalan yritysalue valikoitui yrityksen toimintaan hyvien liikenneyhteyksien ja tontin laajentumismahdollisuuksien vuoksi. 

- Revisol Oy:n sijoittuminen Joensuuhun on ollut hyvän yhteystyön tulos Revisolin, Business Joensuun ja Joensuun kaupungin kesken, kertoo Joensuun kaupungin tonttipäällikkö Sanna Alenius

- Revisol on hieno lisä alueemme kiertotalouteen keskittyviin yrityksiin, iloitsee yritysasiantuntija Veikko Tahvanainen Business Joensuusta. 

- Kiertotalous on ratkaisu globaaliin resurssiniukkuuteen. Uudenlaiset liiketoimintamallit sekä teknologia tarjoavat mahdollisuuden kestävälle kasvulle. Kiertotalousajattelu on pitkällä suomalaisessa teollisuudessa. Prosessit suunnitellaan siten, että hukkaa ei synny. Tuotteet ja materiaalit sekä niiden arvo säilyvät tai jopa kasvavat kierrossa. 

03.08.2021 15:04OOO Ponssen toimitusjohtaja Jaakko Laurila: Venäjän metsäteollisuus vahvassa nosteessa
03.08.2021 14:01Nokian Renkaat Oyj Puolivuosikatsaus tammi-kesäkuu 2021: Volyymit ja tulos kasvoivat vahvasti
03.08.2021 11:00Kesla Oyj puolivuosikatsaus: Saadut tilaukset ja tilauskanta nousivat ennätyksellisen korkealle tasolle
03.08.2021 10:20Meijjänperän Rekkatapahtuma Pyhäjärvellä 6.-7.8. - lähde mukaan mukavaan tapahtumaan
03.08.2021 9:07Nyt Terminatoreita hetitoimituksiin - ja edullisesti !!!
02.08.2021 17:25Varustaudu syksyn savotoille Iggesundin harvesterivarusteilla
02.08.2021 13:22Jari Vesala VAK:n myyntipäälliköksi
02.08.2021 11:00Kuorma-autojen ensirekisteröinnit hyvässä nosteessa
02.08.2021 10:33HUOMIO! Nyt kannattaa markkinoida - lähde mukaan ilmoituksella syksyn Metsäalan Ammattilehteen
02.08.2021 9:11Sveitsissä kokeillaan vetykäyttöisiä kuorma-autoja jakelukäytössä

Siirry arkistoon »