Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:20468147 kpl

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

30.10.2020 9:55Volvo Group ja Isuzu Motors muodostavat strategisen liittoutumanLue lisää »30.10.2020 9:41Nimitykset: Taavi Heikkilä Metsäliitto Osuuskunnan hallitukseenLue lisää »29.10.2020 17:00Metsäkonealan Terävät päivät Oulussa nyt perjantaina ja lauantaina 30.-31.10.Lue lisää »

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

30.10.2020 9:55Volvo Group ja Isuzu Motors muodostavat strategisen liittoutumanLue lisää »30.10.2020 9:41Nimitykset: Taavi Heikkilä Metsäliitto Osuuskunnan hallitukseenLue lisää »29.10.2020 17:00Metsäkonealan Terävät päivät Oulussa nyt perjantaina ja lauantaina 30.-31.10.Lue lisää »

Suvanto Trucks: Vahvaa panostusta Sisu ja DAF kuorma-autojen myyntiin

18.10.2020 11:43

suvanto1.jpg

Suvanto Trucks on raskaan kaluston luotettu maahantuoja ja jälleenmyyjä. Päätoimialaa ovat laadukkaat käytetyt kuorma-autot - tällä hetkellä yritys onkin Suomen suurin käytettyjen kuorma-autojen myyjä. Suvanto Trucks panostaa nyt myös vahvasti uusien kuorma-autojen myyntiin toimien Sisu ja DAF kuorma-autojen merkkiedustajana alueillaan.

Suvanto Trucksilla on toimipaikat Turussa, Tampereella, Oulussa sekä Ruotsissa Helsingborgissa. Vahvassa kasvussa olevan kuorma-autoalan toimijan palveluksessa on tällä hetkellä kolmisenkymmentä henkilöä.

- Vuodessa myydään noin tuhat erilaista hyötyajoneuvoa. Meillä on hyvät kanavat käytetyn laadukkaan kaluston täsmähankintaan Euroopasta ja varastotsa löytyy jartkuvasti parisataa hyöytajoneuvoa. Asennamme päällirakenteet, AJK-koukkulaitteet, nosturit, vaihtolavat ja muut lisävarusteet autoon asiakkaan tarpeen mukaan. Asennus tapahtuu omassa tuotannossamme, jolloin toimitusketju on helposti hallittavissa eikä toimitusaika veny pitkäksi. Ketterä toiminta mahdollistaa sen että ajoneuvo on nopeasti käytössäsi. Meidän kautta hoituu myös kokonaisuuden rahoitus, kertoo Suvanto Trucksin myynnistä vastaava Arttu Santasaari.

suvanto4.jpg

(kuva: Suvanto Trucks asentaa omassa tuotannossaan päällirakenteet, AJK-koukkulaitteet, nosturit, vaihtolavat ja muut lisävarusteet autoon asiakkaan tarpeen mukaan.)

Päällerakentamisen ja varustelun lisäksi Suvanto Trucks tarjoaa kaikki raskaan kaluston korjaus- ja huoltopalvelut.

- Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman laajan ja toimivan konseptin, mikä helpottaa heidän liiketoimintaansa, toteaa Santasaari.

suvanto3.jpg

(kuva: - Teemme kovasti töitä Sisu ja DAF kuorma-autojen markkinaosuuden kasvattamiseen alueillamme, sanoo Suvanto Trucksin myynnistä vastaava Arttu Santasaari.)

Toimintoja kehitetään

Viime aikoina Suvanto Trucks on kehittänyt toimintaansa mikä mahdollistaa toiminnan kasvattamisen tulevaisuudessa.

- Ouluun avattiin toimipiste tämän vuoden keväällä missä aluemyyntipäällikkönä toimii Jarmo Limingoja. Pyrimme vahvistamaan asemaamme pohjoisen Suomen ja Kainuun alueen kuorma-autokaupassa. Alue on iso ja sinne haetaankin lisää osaavaa myyntivoimaa palvelukseen, ilmoittaa Santasaari.

Syksyllä 2019 Suvanto Trucks lähti myös Ruotsin markkinoille avaamalla toimipisteen Helsingborgiin.

- Meillä on vahvaa kokemusta kansainvälisestä kuorma-autokaupasta sillä olemme ostaneet ja myyneet tuhansia autoja yli rajojen. Helsingborgissa Suvanto Trucksilla on käytettyjen autojen kaupan lisäksi myös DAF edustus. Ruotsin markkinoille lähteminen vaatii pitkäjänteistä työtä ja omistajan vahvaa panostusta mutta toisaalta myös mahdollisuudet ovat suuret, toteaa Santasaari.

suvanto2.jpg

(kuva: Suvanto Trucks on ehtinyt jo luovuttamaan uusia Sisu Polar kuorma-autoja tyytyväisille asaiakkaille; kuvassa Jari Könönen Oy:lle mennyt tehdasvalmis 4-akselinen Sisu Polar Rock maansiirtoauto.)

Uusien Sisu ja DAF autojen myyntiedustus

Loppuvuodesta 2019 Suvanto Trucksin strategiaan tulivat mukaan myös uusien kuorma-autojen merkkiedustukset. Ensin solmittiin DAF kuorma-autojen myyntisopimus Nordic Truck- centerin kanssa Varsinais- ja Pohjois-Suomessa sekä Ruotsissa Helsingborgin alueella. Nyt keväällä tehtiin sopimukset Sisu Auton kanssa kotimaisten Sisu Polar kuorma-autojen myynnistä Varsinais-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin läänin alueilla. 

- Vaikka aika on ollut poikkeuksellinen, olemme jo päässet luovuttamaan useita uusia Sisu ja DAF kuorma-autoja tyytyväisille asiakkaille. Panostamme jatkossa uusiin merkkiedustuksiin tosissaan ja pyrimme pitämään koko ajan autoja pihassa heti toimitukseen sekä koeajettavaksi. Nytkin meiltä löytyy uusia DAFeja mm. umpikoriautona ja AJK-koukkulaitteella varustettuna. Tehdasvalmiita Sisu Polar Rock sora-autoja on valmistumassa meille Karjaan tuotannosta 4- ja 5-akselisena syksyn aikana, kertoo Santasaari.

suvanto6.jpg

(kuva: Suvanto Trucks avasi Ouluun toimipisteen keväällä missä aluemyyntipäällikkönä toimii Jarmo Limingoja vastaten pohjoisen Suomen alueella myös uusien DAF ja Sisu kuorma-autojen myynnistä.)

Myös puutavara-autoilijoiden kanssa on päästy kontaktiin Sisu Polar Timberin ympäriltä.

- Tarjouksia on tehty ja kun metsäalalla markkinatilanne tuntuu kehittyvän parempaan suuntaan niin eiköhän sitä kauppoihinkin tukkiautoista päästä. Sisulla on tarjota puunajoon markkinoiden parhaat ratkaisut ja ainoana valmistajana +900 hevosvoimainen Hybrid -malli, mikä on vakuuttanut metsäkuljetusten ammattilaiset. Ja kun pitää siirtää metsäkoneita niin Sisu Polar Carrier on siihen tehtävään yliveto vaihtoehto, ilmoittaa Santasaari. 

Tapani Eronen aloitti myyntijohtajana

Osana uusien kuorma-autojen kauppaan keskittymistä Suvanto Trucksin uutena myyntijohtajana aloitti 1.8.2020 alkaen Tapani Eronen. Erosella on vuosikymmenten kokemus autokaupasta henkilöautoista kuorma-autoihin. Hän on aiemmin toiminut mm. MAN kuorma-autojen Suomen myyntijohtajana.

Suvanto Trucksilla Erosen vastuualueeseensa kuuluu automyynti Suomessa ja Ruotsissa, sekä uusien DAF- ja Sisu-kuorma-autojen liiketoimintojen kehittäminen.

- Suvanto Trucks on minulle tuttu jo aiempien työtehtävieni myötä ja olen vuosien aikana seurannut yrityksen kehitystä. Myös Pohjois-Suomen alueen yritykset ovat tulleet minulle tutuiksi vuosien myötä. Odotan innolla pääseväni käärimään hihat Suvannon riveissä, kertoo Eronen.

suvanto5.jpg

(kuva: Suvanto Trucks tarjoaa uusia DAF kuorma-autoja suoraan varastosta myyntiin ja koeajettaviksi; kuvassa DAF CF koukkulaiteauto.)

 

30.10.2020 9:55Volvo Group ja Isuzu Motors muodostavat strategisen liittoutuman
30.10.2020 9:41Nimitykset: Taavi Heikkilä Metsäliitto Osuuskunnan hallitukseen
29.10.2020 17:00Metsäkonealan Terävät päivät Oulussa nyt perjantaina ja lauantaina 30.-31.10.
29.10.2020 13:00Metsä Groupin osavuosikatsaus Q3 - tammi?syyskuun vertailukelpoinen liiketulos 274 miljoonaa euroa
29.10.2020 9:10Valmet Automotive käynnistää 400 autonrakentajan kiireellisen rekrytoinnin
29.10.2020 8:30Kehä I Mestarintunnelin molemmat tunneliputket suljetaan torstain ja perjantain väliseksi yöksi
29.10.2020 8:21Taloushallintoliitto: Konkurssisuma tulossa - varo takaisinsaantitilanteita
28.10.2020 8:22Metsäteollisuus: Elinkeinoelämän kilpailukyky jää sivurooliin fossiilittoman liikenteen työryhmän raportissa
27.10.2020 14:45Autoliitto jätti eriävän mielipiteen fossiilittoman liikenteen työryhmän loppuraporttiin
27.10.2020 14:15Uusi keksintö muuntaa älypuhelimen kaikuluotaimeksi

Siirry arkistoon »