Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:20365997 kpl

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

23.10.2020 21:00KATSO TÄSTÄ 30. JUHLALÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisiaLue lisää »28.10.2020 8:22Metsäteollisuus: Elinkeinoelämän kilpailukyky jää sivurooliin fossiilittoman liikenteen työryhmän raportissaLue lisää »27.10.2020 14:45Autoliitto jätti eriävän mielipiteen fossiilittoman liikenteen työryhmän loppuraporttiinLue lisää »

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

23.10.2020 21:00KATSO TÄSTÄ 30. JUHLALÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisiaLue lisää »28.10.2020 8:22Metsäteollisuus: Elinkeinoelämän kilpailukyky jää sivurooliin fossiilittoman liikenteen työryhmän raportissaLue lisää »27.10.2020 14:45Autoliitto jätti eriävän mielipiteen fossiilittoman liikenteen työryhmän loppuraporttiinLue lisää »

VARAUDU LIUKKAISIIN! NordChain liukuesteketjujen uusi jakelija on AFM-Forest

28.09.2020 18:42

gun1.jpg

Suositun NordChain tuotemerkin jakelukanavat laajenevat, kun Nordic Traction Oy teki jakelijasopimuksen AFM-Forest Oy:n kanssa. AFM-Forest tulee jatkossa toimimaan NordChain metsä- ja traktoriketjujen jälleenmyyjänä sekä jakelijana kuorma- autoketjuille. NordChain on aiemmin tunnettu Gunnebo -tuotemerkillä.

(kuva yllä: - NordicChain -ketjut täydentävät valikoimaamme loistavasti. Tulemme panostamaan erityisesti kuorma-autoketjujen myyntiin yhdessä koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kanssa, kertoo AFM-Forestin varustekaupasta vastaava Topi Iltola.)

- Koemme, että AFM-yhteistyön kautta saamme NordChain -ketjuille enemmän näkyvyyttä kotimaan markkinoilla, sanoo Nordic Traction Oy:n toimitusjohtaja Tero Järvinen, ja jatkaa: 

- Mototarvikkeet.fi verkkokauppa on hyvä lisäkanava, josta meillä on jo hyviä kokemuksia Clark Tracks metsäkonetelojen osalta.

Nordic Traction Oy toimittaa jatkossa metsäketjuja myös suoraan suurimmille metsäkonevalmistajille, joiden kautta ketjuja saa hankittua uusiin metsäkoneisiin sekä huoltoverkoston kautta jälkimarkkinoille.

gun5.jpg

(kuva: NordChain ketjut tulevat Loimaalta, missä on kokemusta ketjutuotteiden valmistuksesta vuodesta 1903 lähtien.)

Laatua Loimaalta

Nordic Traction Oy valmistaa laadukkaita ketjuja teollisuuden sekä maa- ja metsätalouden tarpeisiin.

- Kaikki ketjut ovat hiiletyskarkaistu erikoismenetelmällä, jossa ketjulle aikaansaadaan hyvä kulumiskestävyys korkealla pintakovuudella sekä erinomainen väsymislujuus sitkeällä sisuksella. Vahva ammattitaitomme, hiottu tuotantomenetelmämme ja sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä takaavat, että tuotteemme kestävät vaikeimmissakin olosuhteissa, kertoo Järvinen.

NordChain-ketjujen tuotanto sai alkunsa jo vuonna 1930. Tuotteiden aiempi nimi tuli alku- peräisen valmistuspaikan, Etelä-Ruotsissa sijaitsevan Gunnebo -kylän mukaan. NordChain-nimi otettiin käyttöön 2016, mutta ketjumallisto säilyi ennallaan.

gun6.jpg

(kuva: Pitkät perinteet, avainlipputunnus ja sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä takaavat Nord Chain -tuotteiden kotimaisuuden, laadun ja kestävyyden myös ääriolosuhteissa.)

Mototarvikkeet.fi tuotevaikoima laajenee

AFM-Forest tunnetaan vahvana metsäkonepuolen varusteiden toimittajana; Mototarvikkeet.fi on palvellut alan asiakkaita jo yli 10 vuoden ajan.

- NordicChain -ketjut täydentävät valikoimaamme loistavasti. Tulemme panostamaan erityisesti kuorma-autoketjujen myyntiin; toki valmistajan mallistosta löytyy tietenkin laadukkaat metsäkoneketjut joita meidän lisäksi myy mm. johtavien metsäkonevalmistajien verkostot. Lisäksi NordicChain valmistaa ketjuja traktoreihin ja muihin erilaisiin työkoneisiin, kertoo AFM-Forestin varustekaupasta vastaava Topi Iltola.

Koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto

NordicChain -myynti tapahtuu koko maan kattavan jälleenmyyntierkoston sekä Mototarvikkeet.fi verkkokaupan kautta.

- Kuorma-autoketjuja myyvät alan johtavat toimijat kuten TAVO / ProTruck ketju, Närhi ja Raskassarja ketju sekä muut NordicChain jälleenmyyjät. Olemme jälleenmyyjien tukena niin teknisissä asioissa kuin koulutuksissakin, ilmoittaa Iltola. 

Jälleenmyyjiltä löytyy kuorma-autoketjuja suoraan varastosta eri puolilta maata.

- Lisäksi meille tulee Jyväskylään iso varasto, mikä takaa osaltaan nopeat toimitukset. Meillä on suora yhteys tehdaan järjestelmiin mistä näemme varastosaldot ja toimitusajat reaaliajassa, mikä mahdollistaa ennakoinnin niin että ketjuja on aina saatavilla. Ja kun tuotanto tapahtuu Loimaalla pelaa logistiikka luotettavasti ja nopeasti. Asiakkaiden palvelu paraneekin ketjuasioissa entisestään, lupaa Iltola. 

gun2.jpg

(kuva: Vuosikymmeniä markkinoilla ollut NordChain SR BZ-BZ ketju on legendaarisessa maineessa puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja sitä myydään todella hyvin.)

Legenda puunajossa - ketjut myös muuhun kuljetuskalustoon

NordicChain on arvostettu ketju erityisesti vaativassa puutavaranajossa.

- Vuosikymmeniä markkinoilla ollut SR BZ-BZ on legendaarisessa maineessa puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja sitä myydään todella hyvin. Toki tuotetta on kehitetty ajan saatossa mutta perusratkaisu on edelleen sama mihin metsäteillä luotetaan, sanoo Iltola.

NordicChainin laajasta mallistosta löytyy ketjuratkaisut lähes kaikkiin kuljetustarpeisiin.

gun3.jpg- Panostamme jatkossa vahvan jälleenmyyjäverkostomme kanssa markkinointiin niin että kuljetusalan toimijat löytävät entistä laajemmin nämä kotimaiset laatutuotteet. Esimerkiksi Gunnlight 5 on helppokäyttöinen kitkaketjumalli keveytensä ansiosta. Se soveltuu erinomaisesti kuorma-autoihin ja busseihin ajettaessa liukkailla asfalttiteillä. Ketjumallin pyöräpito on hyvä johtuen ketjumaton kantikkaasta 5 mm SR-kettingistä, jonka vaakalenkkeihin on hitsattu poikittaishokki, opastaa Iltola.

Uusi metsäkoneketju

NordChain Multihokki 160TS on suositun Superhokki-metsäkoneketjun pohjalta jatkokehitetty malli, jossa on U-nastojen lisäksi myös pystynastat ketjulenkeissä. Nastojen suurempi määrä suojaa rengasta paremmin myös kivikkoisessa maastossa. 

gun4.jpg- Ruotsissa Multihokki 160TS on ollut käytössä jo useita vuosia ja on todistanut käyttäjilleen kasvaneen käyttöiän. Ketjumallia ei ole aiemmin myyty Suomessa ja siitä on saatavilla myös 13 mm versio Multihokki 130TS, kertoo Iltola.

23.10.2020 21:00KATSO TÄSTÄ 30. JUHLALÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia
28.10.2020 8:22Metsäteollisuus: Elinkeinoelämän kilpailukyky jää sivurooliin fossiilittoman liikenteen työryhmän raportissa
27.10.2020 14:45Autoliitto jätti eriävän mielipiteen fossiilittoman liikenteen työryhmän loppuraporttiin
27.10.2020 14:15Uusi keksintö muuntaa älypuhelimen kaikuluotaimeksi
27.10.2020 14:10Nokian Renkaat Oyj Osavuosikatsaus Q3: Hyvä suoritus epävakaassa markkinaympäristössä
27.10.2020 13:20Valmetin osavuosikatsaus Q3: Saadut tilaukset laskivat 700 miljoonaan euroon ja vertailukelpoinen tulos ennen rahoituseriä kasvoi 91 miljoonaan euroon.
27.10.2020 12:04Finavia avaa Helsinki-Vantaan pysäköintitalot autojen ja veneiden talvisäilytykseen
27.10.2020 10:00Postin Rahtipalvelut siirtymässä vaihtoehtoisiin polttoaineisiin ja käyttövoimiin kuljetuksissa
27.10.2020 9:00Lataa tästä maksuttomat oppaat yritysten tietosuojan ja tietoturvan tueksi
27.10.2020 8:23SONAX pinnoiteuutuus auton maalipinnan viimeistelyyn

Siirry arkistoon »