Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:18338685 kpl

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

9.7.2020 13:22Metsätehon mittaustilasto julkaistu - kuormainvaakamittaus korvannut kuitupuun tienvarsi- ja tehdasmittaustaLue lisää »8.7.2020 14:43Energiateollisuus ry: Ilmastotavoitteet eivät riipu turpeesta, vaan järjestelmätason ratkaisuistaLue lisää »7.7.2020 12:04LUKE: Mustikkasadosta tulossa hiukan keskinkertaista parempi, Pohjois-Suomen hillanäkymät mainiotLue lisää »

Hyviä uutisia (päivittyy 24h/vrk):

9.7.2020 13:22Metsätehon mittaustilasto julkaistu - kuormainvaakamittaus korvannut kuitupuun tienvarsi- ja tehdasmittaustaLue lisää »8.7.2020 14:43Energiateollisuus ry: Ilmastotavoitteet eivät riipu turpeesta, vaan järjestelmätason ratkaisuistaLue lisää »7.7.2020 12:04LUKE: Mustikkasadosta tulossa hiukan keskinkertaista parempi, Pohjois-Suomen hillanäkymät mainiotLue lisää »

KR Trucks: Hyötyajoneuvojen laadukkaat huolto- ja korjaamopalvelut Lempäälässä

15.11.2019 17:00

kr0.jpg

KR Trucks Oy on palveleva raskaan kaluston korjaamo Lempäälän Sääksjärvellä, Valtatie 3:n välittömässä läheisyydessä. Asiakkaita palvellaan kuorma- ja linja-autokaluston huolloissa ja korjauksissa - lisäksi tehdään myös päällirakentamista ja varustelua.

(kuva yllä: KR Trucks palvelee hyötyajoneuvojen huolloissa ja korjauksissa Lempäälän Sääksjärvellä osoitteessa Kannistontie 141. Sijainti on loistava Valtatie 3:n välittömässä läheisyydessä ja pihalla on laajasti tilaa isoimmillekin yhdistelmille. Tilaa on käytössä 1200 neliötä ja hallista löytyy yhdeksän ovellista autopaikkaa joista neljä on läpiajettavia.)

KR Trucksin taustalla ovat korjaamo- ja kuljetusalan ammattilaiset Kalle Pärssinen, Rami Peltonen ja Esa Seppi - Pärssinen ja Peltonen olivat aiemmin Tampereen Scanian huoltopuolella ja Seppi toimi kuljetusyrittäjänä.

- Perustimme KR Trucksin loppuvuodesta 2017 sillä mielestämme alueelle tarvittiin lisää tarjontaa hyötyajoneuvojen korjaamo- ja huoltopalveluihin. Löysimme toimintaan erittäin hyvin soveltuvan toimipaikan tästä Lempäälästä. Tilaa on käytössä 1200 neliötä ja hallista löytyy yhdeksän ovellista autopaikkaa joista neljä on läpiajettavia; tiivistämällä autoja sopii sisään enemmänkin. Meiltä löytyy nykyaikaiset huoltolaitteet ja työkalut vaativimpiinkin remontteihin. Palvelemme arkisin kello 7-18 ja toimimme kahdessa vuorossa - lisäksi liikumme kentällä huoltoautolla, kertoo Kalle Pärssinen.

kr2.jpg

(kuva: - Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin sillä alueella oli lisätarvetta hyötyajoneuvojen korjaamo- ja huoltopalveluille. Nopeus ja laatu ovat valttejamme, sanoo KR Trucksin Kalle Pärssinen.)

Toiminta on kasvanut nopeaa tahtia. Maaliskuussa 2018 KR Trucksista tuli virallinen MAN -huoltopiste ja nyt keväällä tehtiin sopimus myös DAFin kanssa; toki muutkin kuorma-automerkit hoidetaan ammattitaidolla. 

- Aloitimme kolmestaan ja nyt meitä on jo kymmenen osaajaa sekä yksi kaveri oppisopimuksella ja yksi kesätyöntekijä. Tehostamme toimintaa jatkossakin ja palveluksessamme aloitti uusi työnjohtaja elokuussa. Meillä on jatkossakin tarvetta alan ammattilaisille joten jos kiinnostuit niin kannattaa olla yhteydessä, vihjaa Pärssinen.

kr3.jpg

(kuva: Kalustoa käy KR Trucksilla jo suurella volyymilla, mutta silti kiireellisiin tapauksiin tehdään aina tilaa tuotannosta, missä on käytössä asialliset tilat.)

Laajat remontit ja myös perushuollot

KR Trucksin toiminnasta suurin osa on haastavampia remontteja.

- Yli puolet töistä alkaa aina vianhaulla, missä olemme onnistuneet todella hyvällä prosentilla. Teemme mm. suuretkin moottori- ja vaihteistoremontit, päästölaitekorjaukset sekä myös ko- larikorjaukset - korin- ja rungon oikaisussa sekä akselisuuntauksissa käytämme yhteistyökumppaneita joilla on niihin laitteet. Lisäksi meiltä saa toki perushuollotkin mitkä on järkevästi hinnoiteltu työn ja osien osalta. Käytössämme on täyspitkä monttu yhdistelmien öljynvaihtoihin sekä lisäpalveluna teemme myös rengastyöt ja pesemme kaluston pesulinjallamme. Varaosavarastomme on kasvanut toiminnan myötä mutta Tampereen alueelta löytyy onneksi aivan kaikki osat varaosapuolen johtavilta toimijoilta ja merkkiliikkeistä oli sitten kyseessä uusi tai vanha ajoneuvo, sanoo Pärssinen.

kr4.jpg

(kuva: Laajat moottorikorjaukset ovat KR Trucksin erikoisalaa samoin kuin vaihteistoremontit.)

Kalustoa käy KR Trucksilla jo suurella volyymilla, mutta silti kiireellisiin tapauksiin tehdään aina tilaa tuotannosta.

- Nopeus ja laatu ovat valttejamme. Olemme onnistuneet palvelussa ilmeisen hyvin sillä asiakaskunta kasvaa koko ajan ja aiemmin meillä käyneet tulevat myös uudelleen, toteaa Pärssinen. 

kr5.jpg

(kuva: Myös haastavat kolarikorkaukset tehdään ammattitaidolla - korin ja rungon oikaisuissa käytetään yhteistyökumppaneita.)

Laadukasta palvelua MAN ja DAF asiakkaille

MAN ja DAF -merkkikorjaamotoiminnot ovat lähteneet Lempäälässä hyvin matkaan mikä näkyy positiivisesti hallissa.

- MANin kanssa yhteistyö sujuu mallikkaasti ja alueella on kantaa niin että leijonakeuloja käy huollossa joka päivä ja niiden osuus kokonaisvolyymista on jotain 15 % luokkaa. Hyvän sijaintimme ansiosta MAN-asiakkaita käy kauempaakin ja Tampere-Helsinki moottoritiellä ohikulkiessaan. Olemme hankkineet lisäksi laitteet ja työkalut uuden MAN TGE -pakettiautomalliston huoltamiseen. Myös DAFin kanssa on päästy hyvin liikkeelle ja maahantuojan toiminta on vakuuttanut meidät ketteryydellään sekä halulla kehittää toimintoja pitkällä tähtäimellä. Nyt kun tietoisuus DAF-palveluistamme leviää kentällä, näkyy hollantilaismerkkiä huollossamme koko ajan enemmän, kertoilee Pärssinen.

kr6.jpg

(kuva: KR Trucks toimii MAN sopimushuoltona ja leijonakeuloja saapuu halliin päivittäin. Toukokuussa 2019 aloitettiin myös virallisena DAF-huoltona.)

Uusien autojen päällerakentamista

Huoltopuolen toimintojen ohella KR Trucks tekee päällirakentamista asiakkaiden uusiin autoihin.

- Parhaillaan on hallissa valmistumassa tasonostoauto ja nosturiauto lavalla. Valmistamme itse lavarakenteita muita tuotteita mikä vaatii hitsaamista. Tulemmekin jatkossa panostamaan päällirakentamiseen entisestään, kommentoi Pärssinen.

kr7.jpg

(kuva: Huoltopuolen toimintojen ohella tehdään päällirakentamista asiakkaiden uusiin autoihin. Kuvassa asennetaan tasonostolaitetta.)

kr8.jpg

(kuva: Kentällä liikutaan huoltoautolla millä noudetaan päivittäin myös osia Tampereen alueen varaosapuolen toimijoilta ja merkkiliikkeiltä.)

09.07.2020 13:22Metsätehon mittaustilasto julkaistu - kuormainvaakamittaus korvannut kuitupuun tienvarsi- ja tehdasmittausta
08.07.2020 14:43Energiateollisuus ry: Ilmastotavoitteet eivät riipu turpeesta, vaan järjestelmätason ratkaisuista
07.07.2020 12:04LUKE: Mustikkasadosta tulossa hiukan keskinkertaista parempi, Pohjois-Suomen hillanäkymät mainiot
07.07.2020 9:34Bridgestonen rengasvaurioiden valvontajärjestelmä tuottaa reaaliaikaista tietoa rengasvaurioista
06.07.2020 10:45Venekauppa myötätuulessa
05.07.2020 15:33Lapin maastoliikenneväylästön kunnostamiseen 900 000 euroa
04.07.2020 13:33Suomi kävelee ja polkee - valtakunnallinen kävelyn ja pyöräliikenteen foorumi perustetaan
03.07.2020 23:55KATSO 3.7. LÄHETYS! Ammattilehden Hyviä uutisia! - mahtava paketti alan tuoreimpia kuulumisia
03.07.2020 13:42Kiitosimeon Oy: Arto Juosila hallituksen puheenjohtajaksi
03.07.2020 13:00Lietoon avattu raskaan liikenteen kaasutankkausasema

Siirry arkistoon »