Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:13370204 kpl

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

16.6.2019 12:33Liitinlevyt yleistyvät puutavara-autokäytössä - useamman letkun liitos kätevästi yhdellä kerralla ja myös paineen alaisenaLue lisää »16.6.2019 12:01Ammattilehden Facebookissa järjestetty Puunkuormaajamestari-veikkaus on ratkennut - upea puukko lähtee Pentti HeinoselleLue lisää »16.6.2019 11:00Uusi älykäs ajopiirturi ei tule vielä käyttöön itärajan ylittävässä liikenteessäLue lisää »

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

16.6.2019 12:33Liitinlevyt yleistyvät puutavara-autokäytössä - useamman letkun liitos kätevästi yhdellä kerralla ja myös paineen alaisenaLue lisää »16.6.2019 12:01Ammattilehden Facebookissa järjestetty Puunkuormaajamestari-veikkaus on ratkennut - upea puukko lähtee Pentti HeinoselleLue lisää »16.6.2019 11:00Uusi älykäs ajopiirturi ei tule vielä käyttöön itärajan ylittävässä liikenteessäLue lisää »

Kotimaiset Tamtron vaa´at logistiikkaan ja teollisuuteen - puutavaranosturivaa´at kuorma-autoihin ja ajokoneisiin

Share |
12.01.2019 17:01

tamtr1.jpg

Tamtron Groupilta löytyy kattava valikoima vaakoja teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin. Punnitus on kätevä, helppo ja luotettava tapa mitata tuotannon tehokkuutta, hävikkiä ja tavaravirtoja. Logistiikkaketjussa oikeiden toimitus- ja vastaanottomäärien tarkastus on kätevintä tehdä punnitsemalla. 

(kuva: Päivityksen läpikäynyt Tamtron puutavaranosturivaaka on saanut hyvän vastaanoton konevalmistajilta, autoilijoilta ja metsäkoneyrittäjiltä. Tarjolla on edistykselliset ja luotettavat mallit sekä puutavara-auto- että metsäkonekäyttöön.)

 

Useat yritykset ovat saavuttaneet todella merkittäviä säästöjä punnitsemalla. Tamtronilta löytyy sopiva vaaka jokaiseen käyt- tötarkoitukseen. Tamtron vaa’at on suunniteltu kestämään Pohjolan vaativissa olosuhteissa ja ottaen huomioon vaa’an helppokäyttöisyys.   

Autovaaka

Tamtron autovaaka Scalex on tunnettu ja luotettavaksi todettu. Malleja löytyy joka käyttötarpeeseen alkaen 9 metrisistä aina 26 metrisiin saakka. Vaa’an ominaisuudet ovat valittavissa toimituskohtaisesti asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Perusvaa’assa on luotettava ja tarkka punnitus toteutettu laadukkaalla anturoinnilla ja punnitusinstrumentilla. Perusvaaka voi laajentaa mm. ulkoisella isolla näytöllä, porttiautomatiikalla, liikennevaloilla, RFID tunnisteilla, rekisterikilven kameratunnistuksella ja luonnollisesti tiedonsiirrolla yrityksen tietojärjestelmään. 

- Tamtron autovaaka on varma valinta kun tarvitaan luotettava järjestelmä pitkälle tulevaisuuteen, toteaa myyntipäällikkö Harri Oittinen.

tamtr3.jpg

(kuva: Kotimaisen Tamtronin autovaakamallistosta löytyy oikea ratkaisu, on sitten kyseessä puutavaran, nesteiden, metallien, kemikaalien tai jätteiden punnitus.)

Pyöräkuormaajavaaka

Tamtron pyöräkuormaajavaaka Power on laajasti käytössä maanrakennusalalla ja lisääntyvässä määrin logistiikassa ja teollisuudessa. Tamtron on tässäkin markkinajohtaja ja toimittanut kymmeniä tuhansia vaakoja niin kotimaahan kuin vientiin. 

- Pyöräkuormaajavaakamalleja on Power 100 perusvaaka, Power 200 vakiovaaka ja Power 300 internetvaaka. Tästä valikoimasta on helppo valita oikea malli jokaiseen käyttökohteeseen, valottaa myyntipäällikkö Juhana Ruupansalo.

tamtr2.jpg

(kuva: Tamtron on markkinajohtaja pyöräkuormaajavaaoissakin. Power 300 internet-vaaka on menestynyt erinomaisesti kotimaassa ja vientimarkkinoilla.)

Materiaalikonevaaka

Tamtronin tyyppihyväksytty Power materiaalikonevaaka on saanut markkinoilta hyvän vastaanoton ja toimitukset ovat nousseet tasaiseen tahtiin. 

- Kysyntää kaupalliseen käyttöön soveltuvalle materiaalikonevaa’alle on tullut lanseerauksen jälkeen paljon myös ulkomailta, aina Etelä-Amerikkaa myöten, kertoo Ruupansalo.

Power materiaalikonevaaka soveltuu nopearytmiseen materiaalinkäsittelyyn esimerkiksi satamissa, tukkien käsittelyssä ja teräksen kierrätyksessä. Materiaalin punnitseminen niin kuorman siirtämisen, purkamisen kuin lastauksenkin aikana käy vaivattomasti.

- Asiakkaat ovat nopeasti huomanneet kaupalliseen käyttöön soveltuvan materiaalikonevaa’ an hyödyt toiminnassaan. Materiaalikoneeseen asennetulla vaa’ alla on suoranaisia etuja toiminnan tehokkuuteen ja kannattavuuteen verrattuna aiempiin ratkaisuihin. Tuotantotavoitteet on näin mahdollista saavuttaa aiempaa olennaisesti lyhyemmässä ajassa, ilmoittaa Ruupansalo.  

tamtr0.jpgPuutavaranosturivaaka

Tamtron puutavaranosturivaa’at Timber kuorma-autoihin ja Tamtron Bio Forest ajokoneisiin ovat markkinoiden luotettavimpia ja käytetyimpiä. Tamtron Timberissä on nippukohtaiset muistiot eri puutavaralajeille ja XML tiedonsiirto ajoneuvotietokoneelle. Tamtron Bio Forest on suunniteltu ajokoneeseen ja siinä on riittävästi muistia suurien puumäärien tallettamiseen. Tamtron Bio Forestissa on PRL tiedonsiirto ajokoneen PC:lle tai Tamtronin Wnexus-pilvipalveluun.

Teollisuusnosturivaaka

Nosturivaakavalikoima on laajentunut siten, että 2019 mallistosta löytyy kaupalliseen pun- nitukseen hyväksytyt vaa’at aina 50.000 kiloon saakka. Vakaushyväksytty vaaka on tarpeen kun materiaali laskutetaan punnituksen perusteella tai määritellään tavaran rahtimaksua.  Hyväksytyn vaa’an hankinta on turvallista ja vaa’an luotettavuudesta voi olla varma. Tamtronilla on käytössä punnukset, joiden avulla vaa’at voidaan varmentaa määrävälein ja näin täyttää niin lainsäädännön kuin laatujärjestelmienkin vaatimukset.

Trukkivaaka

Tamtron trukkivaa’alla pystytään punnitsemaan luotettavasti ja tarkasti kuormalavat, häkit, kuljetuslaatikot ja vastaavat. Trukkivaa’an käyttö lähetys- ja vastaanottotoimintojen lisäksi varastoinventaarioihin on kovassa kasvussa. Trukkivaa’an avulla tapahtuva varaston inventointi on nopeimpia ja luotettavimpia inventointitapoja. Nykyisessä nopeassa varaston kierrossa on tärkeää, että varastosaldot ovat aina kohdallaan. Aika ajoin tehty inventaario varmistaa yrityksen luotettavan toimituskyvyn ja samalla optimoi varaston arvon. Tamtron trukkivaaka soveltuu 0 - 16.000 kg punnitusalueelle. 

tamtr4.jpg

(kuva: Tamtron Wnexus pilvipalvelu on ratkaissut tuhansien asiakkaiden punnitustietojen siirron laskutukseen, ERP:n ja tilausjärjestelmiin ja toimii myös kaikissa mobiililaitteissa.)

WNexus pilvipalvelu mahdollistaa materiaalivirtojen tiedonhallinnan 

Asiakkaat kysyvät jatkuvasti, miten tehostaa toimintaansa ja tehdä siitä turvallisempaa. Lisäksi monet haluavat päivittäisen työn ja tuottavuuden parantamisen mahdollistavia työkaluja. 

- WNexus pilvipalvelumme tuottama reaaliaikainen informaatio ja raportointityökalut ovat asioita, jota käyttäjät arvostavat ja hyödyntävät laajasti. Tieto halutaan automaattisesti ja realiaikaisesti toiminnan seurantaan ja analysointiin. Tyyppihyväksytyn ja varmennetun vaa’an tuottama punnitustieto on suoraan hyödynnettävissä laskutuksessa. Lisäksi WNexus on internet-pohjainen palvelu, joten se on käytettävissä missä vain ja millä tahansa päätelaitteella, kertoo Tamtronin toimitusjohtaja Mikko Keskinen.

Toimivat huolto-, varmennus- ja asennuspalvelut

Huolto- varmennus- ja asennuspalvelut ovat yksi tärkeä avainalue Tamtronille. Huolto osastolla on käytössään hyväksyttyjä punnuksia yli 80.000 kiloa ja näille tarvittava kuljetuskalusto. 

- Vaa’at mitä käytetään kaupankäynnissä ja hinnan määrityksessä on varmennettava kolmen vuoden välein. Tamtron tarjoaa joustavasti varmennuspalvelut koko Suomeen. Asennuskannan kasvaessa myös varmennuspalveluiden kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta, varmennuspalveluiden myynnistä vastaava Pauli Suoniemi toteaa.

Tamtronin huolto pystyy huoltamaan ja käynnissä pitämään laitteet asiantuntemuksella, onhan kyseessä Tamtronissa kehitetyt ja valmistetut vaa’at. Tyytyväisiä asiakkaita Tamtronilla on tätä nykyä yli 30.000 tuhatta 50 maassa. 

Tamtron ryhmään kuuluvat liikkuvan kaluston punnituslaitteisiin erikoistunut Tamtron Oy, auto- ja junavaakoihin erikoistunut Tamtron Systems Oy. Tamtronilla on omat tytäryhtiöt Ruotsissa, Saksassa, Puolassa, Tsekissä, Slovakiassa ja Eestissä. Groupin yhtiöille on myönnetty kansainvälinen ISO 9001: 2015 laatusertifikaatti.

16.06.2019 12:33Liitinlevyt yleistyvät puutavara-autokäytössä - useamman letkun liitos kätevästi yhdellä kerralla ja myös paineen alaisena
16.06.2019 12:01Ammattilehden Facebookissa järjestetty Puunkuormaajamestari-veikkaus on ratkennut - upea puukko lähtee Pentti Heinoselle
16.06.2019 11:00Uusi älykäs ajopiirturi ei tule vielä käyttöön itärajan ylittävässä liikenteessä
16.06.2019 9:00Sanna Marinista liikenne- ja viestintäministeri
15.06.2019 15:01KATSO TÄSTÄ TULOKSET! Saku Simpanen on Puunkuormaajamestari 2019 - hopeaa otti Sami Eklund ja pronssia Kari Heinonen
15.06.2019 12:55Leo Koikkalainen on veteraanien Suomen mestari Puunkuormauksessa
15.06.2019 12:22Jonna Matikainen voitti Puunkuormauksen naisten sarjan Suomen mestaruuden 2019
15.06.2019 12:11Sateinen alkukesä auttoi metsänistutusta Etelä-Suomessa
15.06.2019 10:11Moottorisahauksen SM-kilpailun tulokset 14.6.2019 Lusto
15.06.2019 9:22AMMATTILEHTI KOEAJAA: Toyota Hilux 2.4 4x4 AT32 - Sähköä hydrauliikalla

Siirry arkistoon »