Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:13051649 kpl

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

25.5.2019 17:22AMMATTILEHTI KOEAJAA: Toyota Hilux 2.4 4x4 AT32 - Sähköä hydrauliikallaLue lisää »25.5.2019 16:11KATSO TÄSTÄ OSALLISTUJAT! Puunkuormaajamestari 2019 finaalista tulossa huima taisteluLue lisää »25.5.2019 13:55Jenz HEM 820 DL: Terminaalien hihnapurkava tehohakkuriLue lisää »

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

25.5.2019 17:22AMMATTILEHTI KOEAJAA: Toyota Hilux 2.4 4x4 AT32 - Sähköä hydrauliikallaLue lisää »25.5.2019 16:11KATSO TÄSTÄ OSALLISTUJAT! Puunkuormaajamestari 2019 finaalista tulossa huima taisteluLue lisää »25.5.2019 13:55Jenz HEM 820 DL: Terminaalien hihnapurkava tehohakkuriLue lisää »

Kraftmek on voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan asiantuntija

Share |
22.11.2018 20:01

kraft1.jpg

Kraftmek Oy on Suomen johtava voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan asiantuntija, joka tarjoaa optimaaliset komponentit vaativimpiinkin sovelluksiin yli 45 vuoden kokemuksella. Asiakkaiden käyttöön tarjotaan vankka ammattitaito, kattava varasto ja alan johtavien valmistajien maailmanlajuinen tuki.

(kuva yllä:  - Kraftmek Oy, jonka suurin asiakaskunta on liikkuvan kaluston valmistajat, panostaa jatkossa aiempaa vahvemmin hydrauliikkaan, kertovat toimitusjohtaja Ilpo Pinola (oik.), tuoteryhmäpäällikkö Jarkko Lamminpohja ja liiketoiminnan kehittämispäällikkö Mikko Vaaraniemi.) 

Kraftmek Oy on osa kansainvälistä Addtech -konsernia ja kuuluu yrityksen Components -yksikköön. Addtech -konserniin kuuluu yli 120 yritystä Euroopassa. Konserni työllistää yli 2200 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on yli 750 milj. euroa. 

kraft2.jpg(kuva: Kraftmekin maahantuontiohjelmaan kuuluu mm. Oilgear -pumput, mitkä on rakennettu ilman kompromisseja mahdollisimman kestäviksi.)

- Päätoimipaikkamme on Vantaalla missä toimii myyntikonttori, kattava varasto sekä tuotanto missä valmistetaan mm. voimansiirto- ja kuljetinketjut asiakkaille määrämittaan ilman liitoslenkkejä. Lisäksi meillä on myyntikonttorit Tampereella, Lahdessa ja Kalajoella. Toimimme yhdeksän osaavan ammattilaisen voimalla ja teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa etsien heille teknisesti järkevimmät ratkaisut, mitkä tuottavat monin tavoin lisäarvoa. Oman myyntitiimimme lisäksi asiakkaita palvelevat jälleenmyyjät joita löytyy kattavasti ympäri maata, kertoo Kraftmek Oy:n toimitusjohtaja Ilpo Pinola

Kraftmekin tuotevalikoima on todella laaja ja aktiivisia, alansa johtavia päämiehiä on useita kymmeniä. 

- Toimitamme komponentteja liikkuvaan kalustoon ja teollisuuteen - erilaiset mobilekone- ja -laitevalmistajat ovat suurin asiakaskuntamme. Erilaisia ketjukäyttöjä, laakereita, kytkimiä ja hihnoja toimitetaan laajasti koneenrakentajille. Lisäksi meillä on kattava valikoima hydrauliikkaa, mitä toimitamme myös mm. metsäkoneisiin, kertoo liiketoiminnan kehittämispäällikkö Mikko Vaaraniemi.   

kraft3.jpg

(kuva: Oilgear -aksiaalimäntäpumput eroavat muista pumpuista patentoidun Hard-on-Hard -rakenteensa ansiosta.)

Oilgear -hydrauliikkapumput

Oilgear on kansainvälinen hydrauliikan asiantuntija, joka tarjoaa huippulaatua olevat hydraulipumput ja -venttiilit sekä korkeapainetuotteet vaativimpiin sovelluksiin.

- Oilgear -pumput on rakennettu ilman kompromisseja mahdollisimman kestäviksi. Tämä tarkoittaa energiansäästöä, alempia kunnossapitokustannuksia ja parasta suorituskykyä. Oilgearin tärkeimpänä tavoitteena on valmistaa tuote, jonka kokonaiskustannus elinkaarensa aikana on pienin mahdollinen, kertoo Vaaraniemi.

Säätyvätilavuuksiset Oilgear -aksiaalimäntäpumput joita on tarjolla kokoluokissa 11-540 ccm3, eroavat muista pumpuista patentoidun Hard-on-Hard -rakenteensa ansiosta. Karkaistua terästä olevat männät liukuvat öljyfilmin päällä karkaistusta teräksestä valmistettua vinolevyä pitkin. Sylinteriryhmää kantaa hydrodynaaminen laakerointi, joka osaltaan maksimoi pumpun kestoiän ja minimoi huollon tarpeen. Moniin käyttöihin soveltuviin pumppuihin on tarjolla mm. 15 paineenohjaustapaa. Lisäksi Oilgearin valikoimasta löytyy vakiotilavuuspumput.

- Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta Oilgear -aksiaalimäntäpumpuissa ei käytetä pehmeitä metalleja eli messinkiä ja pronssia. Tämä tekee pumpuista todella kestäviä ja pitkäikäisiä eivätkä ne ole niin vaurioherkkiä epäpuhtauksille kuin perinteiset pumput - myös koneiden huoltovälit kasvavat. Niinpä Oilgear -pumppuja käytetään haastavissa olosuhteissa toimivissa applikaatioissa. Valikoimasta löytyy hyvät ratkaisut myös moniin muihin käyttöihin kuten metsäkoneisiin. Haemme parhaillaan uusia pilottiprojekteja, joten jos kiinnostuit niin kannattaa olla yhteydessä, vihjaa tuoteryhmäpäällikkö Jarkko Lamminpohja

Yksi merkittävä etu tämän päivän markkinoilla on Oilgearin nopeat toimitusajat. 

- Pumput valmistetaan Yhdysvalloissa tehokkaassa ja hiljattain täysin uudistetussa tuotannossa. Myös jakelukanavat on hiottu iskuun joten pumppujen tehdastoimitusajoissa puhutaan vain muutamista viikoista. Ja sarja-asiakkaille teemme myös varastointia Vantaalla, ilmoittaa Pinola. 

kraft5.jpg

(kuva: Wandfluh suuntaventtiileistä on tarjolla suoraohjatut ja esiohjatut versiot eri ohjausvaihtoehdoilla.)

Wandfluh -hydrauliikkaventtiilit

Sveitsiläinen Wandfluh on vuodesta 1946 alkaen ollut alansa edelläkävijä korkealaatuisten hydrauliikkaventtiilien ja -järjestelmien kehittäjänä. Wandfluh -venttiileille on ominaista erittäin tarkka toiminta, pitkä käyttöikä ja vähäinen huollon tarve.Katalogituotteiden lisäksi Wand- fluh tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja sovelluksen mukaan - tarjolla on hyvinkin ainutlaatuisia ominaisuuksia. Valikoiman rungon muodostaa ohjausventtiilit (suunta-, istukka-, paine-, virtaus-, vasta- ja 2-tie patruunaventtiilit), proportionaaliset venttiilit (suunta-, paine- ja virtauksen säätöventtiilit) sekä ATEX-venttiilit (suunta-, paine- ja istukkaventtiilit sekä ATEX -solenoidit).

kraft6.jpg

(kuva: Wandfluhin laajasta proportionaaliventtiilivalikoimasta löytyy mm. paineenrajoitus- ja alennusventtiilit.)

- Wandfluh -venttiileille löytyy erittäin monipuoliset, haasteellisetkin sovelluskohteet liikkuvassa kalustossa, teollisuudessa, laivapuolella ja öljynjalostuslaitoksissa. Esimerkiksi metsäkoneiden harvesteripäissä lähes kaikki johtavat valmistajat käyttävät Wandfluh -propoventtileitä ja lisäksi venttiileitä löytyy mm. telin säädöstä, kertoo Lamminpohja.

kraft4.jpg

Flucom -patruunaventtiilit

Flucom (kuva yllä) on italialainen patruunaventtiilien valmistaja, jonka valikoimasta löytyy laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut hydrauliikan haasteisiin. Valikoimassa on mm. paineenrajoitusventtiilit, paineenalennusventtiilit, sekvenssiventtiilit, suuntaventtiilit, virtauksensäätöventtiilit, solenoidiventtiilit, proportionaaliventtiilit ja rungot.

- Flucomin patruunaventtiilit täydentävät hyvin hydrauliikan tuotevalikoimaamme, sanoo Vaaraniemi. 

Lisätietoja: www.kraftmek.com/fi

25.05.2019 17:22AMMATTILEHTI KOEAJAA: Toyota Hilux 2.4 4x4 AT32 - Sähköä hydrauliikalla
25.05.2019 16:11KATSO TÄSTÄ OSALLISTUJAT! Puunkuormaajamestari 2019 finaalista tulossa huima taistelu
25.05.2019 13:55Jenz HEM 820 DL: Terminaalien hihnapurkava tehohakkuri
25.05.2019 11:11Daimlerin uudeksi pääjohtajaksi ruotsalainen Ola Källenius
25.05.2019 8:11Teollisuuden tuottajahinnat nousivat 2,0 prosenttia edellisvuoden huhtikuusta
24.05.2019 11:11Nimitys Vehon kuorma- ja linja-autojen vähittäiskaupassa: Juha-Pekka Kovanen Itä-Suomen aluejohtajaksi
24.05.2019 8:00Logset lanseeraa uuden hybridiharvesterimallin
23.05.2019 22:11Ammattilehden Facebook sivuilla jo yli 7 900 tykkääjää - määrä hurjassa kasvussa!
23.05.2019 20:11Fluiconnecton Jyväskylän uudistuneessa HydroShopissa avajaiset huomenna perjantaina 24.5.
23.05.2019 9:39Autoilun murros näkyy Mitsubishi Outlander PHEV ladattavan hybridin myyntiluvuissa

Siirry arkistoon »