Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:11865751 kpl

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

17.2.2019 16:44AMMATTILEHTI KOEAJAA: Mitsubishi L 200 Club Cab 2.4 Di-D Magnum - Perinteet kunniaanLue lisää »17.2.2019 15:55LUE TÄSTÄ! Mercedes-Benz Transport kuljetusalan erikoislehti tarjoaa mielenkiintoisia artikkeleitaLue lisää »17.2.2019 14:25John Deere Forestryn kiertue jatkuu 20.-21.2. Pomarkussa - työnäytöksessä uusi 8-pyöräinen 1010GLue lisää »

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

17.2.2019 16:44AMMATTILEHTI KOEAJAA: Mitsubishi L 200 Club Cab 2.4 Di-D Magnum - Perinteet kunniaanLue lisää »17.2.2019 15:55LUE TÄSTÄ! Mercedes-Benz Transport kuljetusalan erikoislehti tarjoaa mielenkiintoisia artikkeleitaLue lisää »17.2.2019 14:25John Deere Forestryn kiertue jatkuu 20.-21.2. Pomarkussa - työnäytöksessä uusi 8-pyöräinen 1010GLue lisää »

AMMATTILEHTI KOEAJAA: Toyota Hilux 2.4 D-4D 150 A6 Hyötyajoneuvokeskus - Laatuvarustelulla pick-up muuntuu työkaluksi ammattikäyttöön

Share |
12.11.2018 20:01

hytis1.jpg

Lava-automarkkinoiden nousujohteisuus on tuonut positiivista lattialiikennettä myös autovarustelijoiden verstaille. Lahdessa toimiva Hyötyajoneuvokeskus on yksi suurimmista pick-up autojen varustelijoista Suomessa. Luottamuksen osoituksena edustamiensa tuotteiden ja asennustyön ensiluokkaiseen laatuun Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa kolmen vuoden asennustakuun asentamilleen tuotteille.  

hytis2.jpg

(kuva yllä ja oik: Noin viidellä senttimetrillä korotettu ja laadukkailla iskunvaimentimilla varustettu Toyota Hilux tarjoaa huippuluokan ajotuntumaa myös maanteiden ulkopuolella.)

Hyötyajoneuvokeskus tarjoaa automerkki ja -mallikohtaisia varusteita ja hyllyjärjestelmiä lähes kaikkiin Suomessa myynnissä oleviin kevyisiin hyötyautoihin. 

Laatumerkkien varaan rakentuva tuotevalikoima sekä nopea ja ammattitaitoinen asennuspalvelu ovat edesauttaneet yritystä hyvän maineen saavuttamisessa etenkin lava-automaahantuojien ja jälleenmyyjien, mutta myös autoilevan kansan keskuudessa. 

hytis3.jpg

(kuva: - Tarjoamme laatua kustannustehokkaaseen hintaan. Meidät tunnetaan myös asennuspalvelun nopeudesta. Usein auto valmistuu odottaessa, sanoo Hyötyajoneuvokeskuksen myyntijohtaja Eemeli Nummela.)

- Maahantuomamme pick-up varuste- ja lavakatevalikoimat on valikoitu markkinajohtajien laadukkaimmista tuotteista. Valintakriteerimme ovat asiakaslähtöisiä, mikä tarkoittaa että tuotteiden tulee olla paitsi kestäviä ja käyttötarkoitukseen soveltuvia myös siistin näköisiä ja mikä tärkeintä, kustannuksiltaan järkeviä, sanoo myyntijohtaja Eemeli Nummela Hyötyajoneuvokeskuksesta. 

Hyvä esimerkkinä asiakaslähtöisyydestä voidaan pitää muun muassa sitä että kaikki Hyötyajoneuvokeskuksen jälleenmyymät lavakatteet sisältävät keskuslukituksen ja takalasinlämmityksen. Molemmat turvallisuusvarusteita.

- Emme tarjoa ”universaali” -tuotteita tai rakennussarjoja, joita asiakas mahdollisesti joutuisi muokkaamaan, vaan tunnettujen valmistajien ensiluokkaisia ja käyttövalmiita tuotteita. Koko tuotevalikoimamme löytyy vaivattomasti internetsivuiltamme, jossa ne esitellään yksinkertaisesti ja selkeällä tavalla automerkin ja korimallin mukaan, Nummela ilmoittaa.

hytis4.jpg

(kuva: Hyötyajoneuvokeskuksen esittelykäyttöä varten varusteleman Toyota Hiluxin keulaa ja jäähdyttäjää suojaa halkaisijaltaan 70 mm putkesta taivuteltu valorauta sekä jämäkkä alleajosuoja.)

Todella kattava varustevalikoima

Silmäys yrityksen nettisivuille ja lava-autojen varustetarjontaan tukee Nummelan väitettä varusteiden valinnan vaivattomuudesta. Varusteita on tarjolla todella kattavasti kaikkiin ajateltavissa oleviin käyttötarpeisiin. Valotelineet, lisävalot, kylki- ja keulaputket, lavakaaret ja -peitteet, hiilikuituosat, aurinkolipat, ilmanohjaimet, ajorampit, astinlaudat ja kattokaiteet sekä kromiosat ja säilytyslaatikot ovat selkeästi esillä ja yksityiskohtaisesti esiteltyinä kaikkiin automalleihin.  

- Meille on erittäin tärkeää että asiakkaamme saavat parhaat ja soveltuvimmat tuotteet vaivattomasti. Ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään käyttötarkoitukseen soveltuvan varusteen tai varustepaketin valinnassa, lupaa Nummela.

Nummelan mukaan sekä lava- että umpipakettiautojen käyttötarvekohtainen varustelu ja auton personointi ovat kasvussa Suomessa ja muilla markkinoilla:

- Aikaisemmin lava-auton varusteluksi riitti lavakate ja lisävalot, mitkä toki ovat edelleenkin lähes vakio varusteita. Lava-autojen yleistymisen sekä varusteiden hyvän saatavuuden myötä asiakkaiden tarpeet ja vaatimustaso ovat muuttuneet. Nyt kysytään valmiita, useita eri varusteita sisältäviä varustelupaketteja. Olemmekin koonneet erilaisiin käyttötarpeisiin sopivia paketteja yleisimpiin automerkkeihin. Asiakkaiden ohella myös automyyjät ovat entistä valveutuneempia tarjolla olevista vaihtoehdoista ja tarjonnasta.

hytis5.jpg

(kuva: Keskuslukolla varustettu Forcepro Workman -lavakate antaa säältä suojattua lisätilaa useisiin kuljetustarpeisiin. Lavapohjaa, sivuja ja takaluukun sisäpuolta suojaa alkuperäisiin kiinnityspisteisiin sopiva, 6 mm vahvuisesta muovista valmistettu Aeroklas HD -lavasuoja.)

Premium-asennuspalvelu

Hyötyajoneuvokeskus luottaa edustamiensa tuotemerkkien sekä oman työnsä korkeaan laatuun ja lupaa kolmen vuoden Premium-asennustakuun asentamilleen lava-autovarusteille.

- Nimestään huolimatta kilpailukykyisesti hinnoitellulla Premium-asennuspalvelulla varmistamme että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja tuotteisiimme vielä vuosienkin päästä. Premium-asennuspalvelu voidaan tilata oston yhteydessä joko suoraan tutulta hyötyautomyyjältä tai Hyötyajoneuvokeskuksen verkkokaupasta ja myyjiltämme, opastaa Nummela. 

Premium-asennuspalvelu sisältää 3 vuoden asennustakuun, mikä tarkoittaa mahdollisten asennuksesta johtuvien virheiden korjausta takuuajan puitteissa. Lisäksi asennustakuun sisältää lavan reunasuojauksen jälkikiristyksen sekä lavakatteen takaoven säädön sekä lukkojen tarkastuksen ja säädön velotuksetta Hyötyajoneuvokeskuksen toimipisteissä. 

- Koulutettujen asentajiemme varustelemalla autolla varmistamme asiakkaalle parhaan lopputuloksen tuottavaan työhön vuosiksi eteenpäin, Nummela summaa.

hytis6.jpg

(kuva: Enimmillään 3/4 osaa lavapituudesta ulosvedettävä ja jopa 500 kg kuorman kestävä Lavetti HD tekee auton kuormauksesta todella helppoa. Tarjolla myös kevyempi Easy vaihtoehto.)

Hilux all inclusive

Artikkelia varten otimme koeajoon Hyötyajoneuvokeskuksen esittelykäyttöä varten varusteleman Toyota Hiluxin. Japanilaisvalmistajan lava-auto tarjoaa luokkansa kärkikastiin sijoittuvan ajettavuuden ja sisätilat. Hyötyajoneuvokeskuksen asentamilla lisämausteilla täydennetty Hilux vastaa tyylikkäästi vaativammankin asiakkaan tarpeisiin.

hytis7.jpg(kuva: Usean lava-auton takaluukku on tuskallisen raskas käyttää. Hyötyautokeskuksen valikoimaan kuuluva hidastin/kevennin tekee luukun käytöstä vaivatonta.)

Keskuslukolla varustettu Forcepro Workman -lavakate antaa säältä suojattua lisätilaa useisiin kuljetustarpeisiin. Lavapohjaa, sivuja ja takaluukun sisäpuolta suojaa alkuperäisiin kiinnityspisteisiin sopiva, 6 mm vahvuisesta muovista valmistettu Aeroklas HD -lavasuoja. Lavan päälle on asennettu erittäin kätevä ja ulosvedettävä Lavetti HD, mikä tekee kuormaamisesta harvinaisen helppoa. Mikä parasta lavetti kiinnittyy lavan alkuperäisiin kiinnityspisteisiin, joten asennus sujuu auton rakenteita poraamatta. Keulaa ja jääh- dyttäjää suojaa halkaisijaltaan 70 mm putkesta taivuteltu valorauta sekä jämäkkä alleajosuoja. 

Alustan korotus, alumiinivanteille viedyt karkeakuvioiset renkaat ja molemmille akseleille viedyt kuraläpät ovat niin ikään Hyötyajoneuvokeskuksen käsialaa. Tyylikkääseen viimeistelyyn lukeutuu myös katolle viety ja useissa asennustöissä työtä helpottava kävelysilta, jossa tehokas lisävalo.

Hyötyajoneuvokeskuksen varusteilla täydennetty Toyota Hilux muuttuu yhden käyttötarkoituksen autosta todelliseksi haastavien olosuhteiden moniottelijaksi.

17.02.2019 16:44AMMATTILEHTI KOEAJAA: Mitsubishi L 200 Club Cab 2.4 Di-D Magnum - Perinteet kunniaan
17.02.2019 15:55LUE TÄSTÄ! Mercedes-Benz Transport kuljetusalan erikoislehti tarjoaa mielenkiintoisia artikkeleita
17.02.2019 14:25John Deere Forestryn kiertue jatkuu 20.-21.2. Pomarkussa - työnäytöksessä uusi 8-pyöräinen 1010G
17.02.2019 14:20ILMOITTAJA! Seuraava mielenkiintoinen Metsäalan Ammattilehti on valmistumassa - muista lähteä mukaan
17.02.2019 14:11Nisula N5 - harvennusten uusi 6-pyöräinen tehokone
17.02.2019 12:22Scania Suomi juhlii 70-vuotista taivaltaan - tervetuloa kakkukahveille Scanian toimipisteisiin huomenna maanantaina 18.2.
17.02.2019 8:11Ammattilehden Facebook sivuilla jo yli 7000 tykkääjää - määrä huimassa kasvussa!
16.02.2019 19:00Energialaitoksissa käytettävästä puusta alle 2 % on järeää puuta
16.02.2019 9:44Metsistä ja soilta tulevaa vesistökuormitusta arvioidaan uudelleen
16.02.2019 8:10ammattilehti.fi sivuston kävijämäärät ovat edelleen tasaisessa kasvussa.

Siirry arkistoon »