Yhteystiedot

Metsäalan Ammattilehti
Vironkatu 9,
00170 Helsinki
www.ammattilehti.fi
Puh. 050 412 9030

Kävijälaskuri (1.1.2009 alkaen)

Käyntejä kotisivuilla:9725022 kpl

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

22.9.2018 18:01Seuraa Ruotsin metsäkonealan ja puutavarakuljetusten kuulumisia osoitteessa ProMagazine.se - uudet uutiset joka päivä!Lue lisää »22.9.2018 14:11Valmet Advantage DCT -pehmopaperilinja käynnistettiin Velvet CARE -yhtiön tehtaalla PuolassaLue lisää »22.9.2018 11:01KATSO VIDEO! Komatsu Forest Oy:n joukkue voittoisa Himoksella järjestetyssä Highland Games -kilpailussaLue lisää »

Uutiset (päivittyy 24h/vrk)

22.9.2018 18:01Seuraa Ruotsin metsäkonealan ja puutavarakuljetusten kuulumisia osoitteessa ProMagazine.se - uudet uutiset joka päivä!Lue lisää »22.9.2018 14:11Valmet Advantage DCT -pehmopaperilinja käynnistettiin Velvet CARE -yhtiön tehtaalla PuolassaLue lisää »22.9.2018 11:01KATSO VIDEO! Komatsu Forest Oy:n joukkue voittoisa Himoksella järjestetyssä Highland Games -kilpailussaLue lisää »

Piirla Oy: Turvaa ja Tukea Teille - vuodesta 1978

Share |
15.06.2018 20:11

piirla1.jpg

40-juhlavuottaan viettävä Piirla Oy Kuopiosta tunnetaan maanlaajuisesti ajoneuvopiirtureiden uraauurtavana ammattilaisena, joka maahantuo ja myy myös muita liikenteen turvallisuuteen liittyviä tuotteita ja palveluita. 

(kuva: Piirla Oy:n perustaja, hallituksen puheenjohtaja Pertti Salmi ja 40-vuotiasta perheyritystä toisessa polvessa johtava Harri Salmi esittelevät Piirlan toimitiloista Kuopiosta löytyvää maailman suurinta piirturikokoelmaa. Vuosikymmenten kokemuksen alasta omaavassa Piirlassa eletään vahvasti tätä päivää ja ollaan hereillä huomisen kanssa mm. tulevien älypiirtureiden suhteen. Ja suunnitelmissa on myös uudet toimitilat Kuopioon...)

Piirla Oy on johtava kotimainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja. Piirla tarjoaa neljän vuosikymmenen kokemuksella kaikki piirturitarvikkeet asiakkailleen, eli uudet digipiirturit, tiedonsiirtolaitteet ja tarvikkeet. 

- Korjaamme myös vankalla ammattitaidolla kaikki vanhat analogiset ajopiirturit, joita on edelleen yllättävänkin paljon käytössä. Lisäksi olemme erikoistuneet ajoneuvojen turvallisuutta parantaviin jälkiasenteisiin lisävarusteisiin. Maahantuomme ja jälleenmyymme mm. Dignita -alkolukot ja -alkometrit, Winycam -ajotallentimet, Mobileye -turvallisuusjärjestelmät, hälytys-, paikannus- ja ajotavanseurantajärjestelmät, peruutustutkat ja kamerat. Digipiirtureissa maahantuontiohjelmamme rakentuu Stoneridgen johtavien tuotteiden ympärille. Laadukkaat edustukset ja erityisosaamisemme tekevät meistä arvostetun yhteistyökumppanin. Haluamme olla arvostettu liikenneturvallisuuden asiantuntija, jonka tuotteilla ja toiminnalla pelastetaan ihmishenkiä. Motivoituneen henkilöstön, monipuolisten verkostojen ja hinta-laatusuhteeltaan laadukkaasti segmentoitujen tuotteiden avulla pystymme jatkossakin vastaamaan asiakaskunnan muuttuviin tarpeisiin, kertoo Piirla Oy:n toimitusjohtaja Harri Salmi.

Kaikki alkoi piirturipakosta - liikenneturvallisuuden takia

Piirla Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Salmi perusti yrityksen keväällä 1978 yhdessä Ahti Paanasen kanssa.

- Olin valmistunut aiemmin teknikoksi Helsingin Ammatillisesta oppilaitoksesta. Saimme vihiä että kuorma-autojen ajopiirturipakko tulee Suomeen ja niinhän se astuikin voimaan 1.5.1978. Kartalla oli selvä aukko Kuopion ympäristössä ajopiirturitoiminnalle ja niin muutin Stadista Savoon missä Piirla aloitti toimintansa VDO ja Kienzle ajopiirtureiden myyjänä, asentajana ja huoltajana, muistelee Pertti Salmi.

Ajopiirturipakon voimaantulo tiesi kiirettä alan toimijoille.  

- Asensimme jopa tuhansia piirtureita vuodessa. Sitten Ahti Paananen perusti Jyväskylään piirturialan toimijan Pitek Oy:n vuonna 1982, mikä sekin toimii edelleen. Omistimme yrityksiä hetken ristiin kunnes keskityimme sitten molemmat omiin yrityksiimme; minä Piirlaan ja Ahti Pitekiin, toteaa Salmi.

piirla22.jpg

(kuva: Piirla maahantuo laadukkaita, johtavissa kuorma-automerkeissä käytettäviä Stoneridgen -digipiirtureita ja huoltaa kaikki piirturimerkit sekä tarjoaa niihin liittyviä oheistuotteita ja palveluita.)

Digipiirturit toivat seuraavan muutoksen

Piirturiala kehittyi kovaa vauhtia ja seuraava asetukseen perustuva suuri muutos nähtiin 1.5.2006 kun digipiirturipakko astui voimaan. Digitaalisuuden tulo sai myös Pertin pojan Harrin lopullisesti tekemään päätöksen perheyrityksen toimintaan keskittymisessä. 

- Kun digipiirturit alkoivat tulla puheenaikeeksi ala alkoi kiinnostamaan nuorta miestä ihan eri tavalla. Keräsin mahdollisimman paljon ennakkotietoa tulevista digipiirtureista ja heti kun oli mahdollista kävin koulutuksissa jne. Nyt kun aikaa on vierähtänyt siitä jo yli 13 vuotta olen luonut digipuolesta itselleni ja henkilöstöllemme laajan erikoisasiantuntijuuden, mikä on pääroolissa Piirlan nykytoiminnassa, kertoo Harri Salmi.

Piirla maahantuo Stoneridgen  digipiirtureita ja huoltaa kaikki piirturimerkit sekä tarjoaa niihin liittyviä oheistuotteita kuten tiedonsiirtolaitteita, ohjelmistoja, piirturitarvikkeita ja Piirlan Digipiirturipalvelua.  

- Meillä on lähes 300 jälleenmyyjää joista iso osa toimii myös luvanvaraisina digipiirtureiden huoltopisteinä sekä myy muitakin turvallisuusvarusteitamme. Meidän tehtävänä on tarjota heille parhaat mahdolliset tuotteet, etsiä uusia maailmalta sekä kouluttaa jälleenmyyjiemme henkilökuntaa yhteistyössä laitevalmistajien kanssa, toteaa Harri Salmi.  

Älypiirturit tulevat kesällä 2019

Seuraava ajoneuvopiirturialaa asetusten kautta koskeva merkittävä muutos koetaan kesällä 2019 kun voimaan on astumassa uusi älypiirtureiden käyttöpakko uusissa ajoneuvoissa.

- Älypiirturit ovat seuraavan sukupolven digipiirtureita, joissa on mm. mahdollisuus viranomaisten etälukuun. Me elämme tässäkin kehityksessä ajan hermolla yhdessä valmistajien kanssa ja tuomme koko ajan tietoa tulevista älypiirtureista jälleenmyjillemme sekä asiakkaillemme, sanoo Harri Salmi.

Jatkuvaa toiminnan kehittämistä

Piirla kehittää jatkuvasti omia toimintojaan vastatakseen tulevaisuuden haasteisiin ja parantaakseen entisestään asiakaspalvelua.

- Olemme parhaillaan mm. alustavasti suunnittelemassa investointia uusiin toimitiloihin, paljastaa Harri Salmi.  

22.09.2018 18:01Seuraa Ruotsin metsäkonealan ja puutavarakuljetusten kuulumisia osoitteessa ProMagazine.se - uudet uutiset joka päivä!
22.09.2018 14:11Valmet Advantage DCT -pehmopaperilinja käynnistettiin Velvet CARE -yhtiön tehtaalla Puolassa
22.09.2018 11:01KATSO VIDEO! Komatsu Forest Oy:n joukkue voittoisa Himoksella järjestetyssä Highland Games -kilpailussa
22.09.2018 9:00AMMATTILEHTI KOEAJAA: Kolmannen sukupolven Mercedes-Benz Sprinter - Pakut uudelle tasolle
22.09.2018 7:00Ponsse tukee paikallista ammattikorkeakouluopetusta
22.09.2018 6:01ILMOITTAJA! Loppusyksyn jättikokoinen Metsäalan Ammattilehti painetaan lokakuun lopulla - vielä ehdit hyvin mukaan ilmoituksella!
21.09.2018 18:01Kuljetus- ja konekalusto puhtaaksi ammattituotteilla
21.09.2018 16:01Vallankumouksellinen, uudistunut Actros on Hannoverin tähti
21.09.2018 16:00Kuorma-autoilla kuljetettu tavaramäärä kasvoi vuoden 2018 toisella neljänneksellä
21.09.2018 15:11KATSO VIDEO! Vieraat viihtyivät Ammattilehden Mediarekassa FinnMetkossa

Siirry arkistoon »