EnviOn: Laatutuotteille huippumerkinnät

Envion on merkintäjärjestelmien asiantuntija. Kunnianhimonamme on toteuttaa teollisuusasiakkaillemme ratkaisuja, jotka tuottavat kiistattomia hyötyjä: lisää myyntiä, tehokkaampaa tuotantoa ja laadukkaampia tuotteita.

Previous slide
Next slide

Referenssit

Sekä suuret pörssiyritykset että pienemmät pk-yritykset luottavat meidän asiantuntemukseemme. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi elintarvikealan toimijat sekä metsä- ja metalliteollisuuden yritykset.

Tilaa tästä uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisten joukossa uusista tuotteista ja palveluista merkintäalalla.
Lähetämme uutiskirjeitä toimialoittain, joten mitä enemmän kerrot itsestäsi, sitä kiinnostavampia kirjeitä saat.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta eteenpäin. Uutiskirjeen voi perua milloin tahansa uutiskirjeessä olevasta linkistä.

EnviOn on merkintäjärjestelmien asiantuntija

EnviOn: Merkintäjärjestelmien asiantuntija

EnviOn Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka erityisosaamisena on tuotemerkinnät. Merkintäjärjestelmät ovat useimmiten kiinni tuotteiden valmistus- ja pakkauslinjoissa, joten laitteiden luotettava toiminta on niille perusedellytys. Haluamme kuitenkin, että asiakkaamme hyötyvät tuotteistamme ja palvelustamme ja saavat EnviOnilta paljon enemmän kuin luotettavat merkintälaitteet ja printterit. Kunnianhimonamme on toteuttaa teollisuusasiakkaillemme ratkaisuja, jotka tuottavat kiistattomia hyötyjä: lisää myyntiä, tehokkaampaa tuotantoa ja laadukkaampia tuotteita.

Kotipaikkamme on Kouvolassa, mutta toimimme koko Suomen alueella. Myynti- ja asennusverkostomme toimipaikat ovat: Vantaa, Tampere, Kouvola, Jyväskylä ja Oulu. Lisäksi sisaryhtiö EnviOn Sweden AB toimii Borlängessä. Merkintäjärjestelmien ammattilaisia EnviOn konsernissa on yhteensä 17.

Laatujärjestelmällämme  on ISO 9001:2015 -sertifiointi. 

ISO 9001:2015 laatusertifikaattimme voit ladata tästä.  

Olemme myös sertifioitu NiceLabel Loftware kumppani.

Laatusertifikaatti ISO 9001:2015

NiceLabel Loftware Partner Program

Luotettavuus

EnviOnilla on satoja tyytyväisiä teollisuusasiakkaita. Asiakkaat luottavat EnviOnin osaamiseen ja haluun auttaa vaikeissakin tilanteissa sekä edistyksellisiin merkintälaitteistoihin, jotka on tarkoitettu vaativaan teollisuuskäyttöön. Teemme projektit aina loppuun saakka ja pidämme aikatauluista kiinni.

Asiakaskeskeisyys

Teemme kaikkemme, että asiakas tulee hyötymään palvelustamme ja tuotteistamme. Etsimme parhaat ratkaisut, asennamme ne vaikka yöllä, jos tuotantoa ei voi muulloin pysäyttää ja tulemme paikalle asiakkaamme vaatimusten mukaisesti, kun huoltoja tarvitaan.

Sitoutuminen

Merkintälaitteet ovat tärkeä osa asiakkaiden tuotantolaitteistoa ja niiden käyttöikä on usein yli 10 vuotta. Tuemme asiakkaitamme laitteiden koko elinkaaren ajan. Seuraamme alan kehitystä ja tarjoamme asiakkaitamme hyödyttäviä ratkaisuja aina kun niitä ilmaantuu. Työntekijämme ovat alan parhaita ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet työhön ja yritykseen.

Ympäristöystävällisyys

Yrityksen yksi tärkeä arvo on ympäristöystävällisyys, joka syntyy oikein valituilla pakkauksilla, välttämällä vaarallisia ongelmajätteitä ja vähentämällä kemikaalien määrää valitsemalla kuhunkin tarpeeseen oikeat aineet.

Tutustu valikoimaamme

Teollisuuden tuotemerkintä

EnviOn Oy edustaa useita tunnettuja päämiehiä, joilta löytyy parhaat ratkaisut teollisuuden vaativiinkin tarpeisiin. Merkintäratkaisun hakemisen voitte antaa EnviOnin huoleksi. Me etsimme teille parhaat soveltuvat menetelmät ja rautaiset ammattilaisemme toteuttavat projektin myös loppuun.

Puunkorjuu

Voit tilata verkkokaupastamme suoraan muun muassa merkintävärejä ja muita metsäkoneyrittäjille tärkeitä tuotteita. Merkittävä osa asiakkaistamme on metsäteollisuuden yrittäjiä ja asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa suuret pörssiyhtiöt kuten UPM-Kymmene, Stora Enso ja Metsä Group.