fbpx

Työkonevarusteet Metsätyöltä ammattilaisille

Tee työsi entistä tehokkaammin. Hanki varusteet, joilla koneelliset työt sujuvat helpommin ja nopeammin.

Metsäkonevarusteet

Konsernin omavalmisteiset laippa- ja telamallistot sekä muiden valmistajien laadukkaat metsäkonevarusteet maansiirto- ja metsäkoneisiin. Suunniteltu ammattilaisille kestämään.

Kulutusterästuotteet

Konsernivalmisteiset Olofsfors -tuotteet sekä muiden alansa johtavien valmistajien kulutusterätuotteet tuottavaan urakointityöhön. Valmistettu ammattilaiskäyttöön kestämään kovaa kulutusta.

x-tapp

Muut tuotteet

Korkealaatuiset X-tapp-kartiotapit ja polttoainesäiliöt.

Valmistajan asiantuntemus. Vuosikymmenten kokemus. Kestävä suunnittelu.

Metsätyö on Suomen johtava metsäkonevarusteiden markkinoija ja myyjä. Historiamme yltää vuoteen 1945. Valmistamme, maahantuomme, markkinoimme ja myymme korkealaatuisia metsäkonevarusteita, työkoneiden tieteriä, kauhateräksiä ja kaivinkynsiä. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan ammattilaisten käyttöön kestämään kovaa kulutusta.

Ajankohtaista

Metsätyö Oy:ltä edullinen kevättarjous Hultdins kuormainkourista!

Hultdins SuperGrip kuormainkouravalikoimasta löytyy sekä puutavarakouria että myös energiakouria metsäkoneisiin, puutavara-autoihin ja myös kaivinkoneisiin. Puutavarakourat jaetaan ns. standardikouriin sekä S-mallin kouriin, jotka ovat rungoiltaan ja leuoiltaan erikoisvahvistettuja kouria. Tarjoamme rajoitetun erän puutavarakouria varastostamme perille toimitettuna. Tarjous voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24% Hultdins SuperGrip 260 -> 2 450 €Hultdins SuperGrip 260 S -> 3 190 […]

Kaikki ajankohtaista

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä lomakkeella tai suoraan alueesi edustajaan.
Yhteystiedot löydät täältä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.