Kuva-albumi / Purkukoneet / Tilaa Sennebogen -materiaalinkäsittelykone demokäyttöön työmaallesi Konekeskolta!
Tilaa Sennebogen -materiaalinkäsittelykone demokäyttöön työmaallesi Konekeskolta!

Tilaa Sennebogen -materiaalinkäsittelykone demokäyttöön työmaallesi Konekeskolta!

Lisätty: 18 Heinäkuu 2013

Arvostele ( 0 )

Kuvaus: Sennebogen -materiaalinkäsittelykoneiden kysyntä on vahvassa kasvussa. Saksalainen laatu ja huollon helppous yhdistettynä koviin työtehoihin ja erinomaiseen ergonomiaan on yhdistelmä, joka tekee Sennebogenista parhaan vaihtoehdon materiaalinkäsittelyn ammattilaiselle.

1 kommentti

(kansiossa: Purkukoneet)

Share |

Kommentit

Tehdaspalvelu on Koukkuljetuksen tärkein toimiala, sen osuus liikevaihdosta on suurin. Toimeksiantajana on mm. OMG Chemicals Oy, New Boliden ja KIP Service.

Tehdaspalvelu käsittää tehtaalle saapuvien raaka-aineiden purkuja, siirtoja, punnituksia ja prosesseihin syöttämistä. Raaka-aineet tulevat tehtaalle pääosin laivoilla, kontteihin lastatuissa suursäkeissä. Koukkukuljetuksen toimesta säkit puretaan konteista kurottajilla, siirretään autoilla vaa´an kautta varastointihalliin, jossa säkit rikotaan kaivinkoneella ja raaka-aine kasataan pyöräkuormaajilla. Siirto prosessiin tapahtuu kuorma-autoilla ja syöttö tehdään tehtaalta tulleiden määräysten mukaan. Raaka-aineiden hallintaprosessissa Koukkukuljetus vastaa omalta osaltaan myös varastokirjanpidosta.
Lähettäjä tehdaspalvelu / 18.7.2013

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*