Kuva-albumi / Purkukoneet / Tilaa Sennebogen -materiaalinkäsittelykone demokäyttöön työmaallesi Konekeskolta!
Tilaa Sennebogen -materiaalinkäsittelykone demokäyttöön työmaallesi Konekeskolta!

Tilaa Sennebogen -materiaalinkäsittelykone demokäyttöön työmaallesi Konekeskolta!

Lisätty: 18 Heinäkuu 2013

Arvostele ( 0 )

Kuvaus: Sennebogen -materiaalinkäsittelykoneiden kysyntä on vahvassa kasvussa. Saksalainen laatu ja huollon helppous yhdistettynä koviin työtehoihin ja erinomaiseen ergonomiaan on yhdistelmä, joka tekee Sennebogenista parhaan vaihtoehdon materiaalinkäsittelyn ammattilaiselle.

2 kommenttia

(kansiossa: Purkukoneet)

Share |

Kommentit

Koukkukuljetus hoitaa OMG Chemicals, New Boliden ja Norilsk Nickel Harjavallan tehtaiden välisiä kupari, koboltti ja nikkelisakka kuljetuksia. Näitä kuljetuksia varten meillä on käytössä haponkestävästä teräksestä valmistetut erikoislavat. Yritys hoitaa myös puhdistamolaitosten jätekuljetuksia eri puolilla Pohjanmaata. Koukkukuljetus on rekisteröity Länsi-Suomen ympäristöviraston jäterekisteriin jätteenkuljettajaksi. Kauttamme hoituvat myös erilaiset lavettikuljetukset ja koneiden siirrot sekä kappaletavarakuljetukset.
Lähettäjä Maantiekuljetukset / 18.7.2013

Koukkukuljetuksella oli vuonna 2010 noin 26 vakituista työntekijää. Liikevaihtoa oli noin 2,7 miljoona euroa. Yrityksessä on ollut vuodesta 2003 lähtien käytössä laatujärjestelmä, joka on sertifioitu SFS-EN ISO 9001:2000 standartin mukaisella sertifikaatilla.
Lähettäjä koukkuu / 18.7.2013

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*